+4 oy
365 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,277 puan) tarafından

image

napiyorsunuz hanımlar  bn oğlanı uyuttum kahvemi yaptım  oturdum  çamaşır  asicam  makine bitince   birde yemek işi kaldı tek siz  siz neler yaptınız  napiyorsunuz  

13 Cevaplar

+1 oy
önce (16,610 puan) tarafından

Bende biseyler yiyip yemeğe baslicam 

önce (2,277 puan) tarafından

Afiyet olsun 🤗

önce (136,817 puan) tarafından

ne pisiriyonuz yaa ben sastim artik yemek dusunmekden

önce (16,610 puan) tarafından

Kışın vazgeçilmez yemeği kuru fasulye pilav 

-Reklam-
+1 oy
önce (126 puan) tarafından

Bugün işim yok yemeğim var ev toplu 10 dk sonra kurutma biter onları yerleştirip kızımın eşyaları var onları atıcam makineye. Makine dolarsa çalışır d olmazsa bekler yarına kadar 😊 afiyet olsun kahveniz 😊

Kolay gelsin  teşekkür ederim 🤗

önce (126 puan) tarafından

Rica ederim 🥰

🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

+1 oy
önce (415 puan) tarafından

Bende oturuyorum öyle boş boş iş yok güç yok akşama yemek yapacam sadece Bugün hava soğuk ya dün güzeldi bugün buz buz buz bahçeye çamaşır Sereyim dedim dondummmmmmm🤣🤣

Hqha😁😁  

önce (415 puan) tarafından

Şansıma bak Yağmur bastırdı geri topladım çamaşırları 🤣🤣🤣🤣

😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂

+1 oy
önce (2,870 puan) tarafından

Detaylı temizliğe giriştim bugün sağ çıkabilirim inşallah 😅 kızıma yemek molası verdim o yesin kaldığım yerden devam 

Kolay gelsin 🤗

+1 oy
önce (605 puan) tarafından

Bendede kaynanam gorumcem geldi cay ictik sinema izliyoz daha yemek yapicam oyle

İyi seyirler 

+1 oy
önce (530 puan) tarafından

image

kahve mii 😔

Oturma odasiyla salonu bitirdim burasi oturma odasi yastik battaniye salonun ortuleri kurursa onlari da sercem o taraf finish 

Dun mutfak dolaplarini silmistim gece gec saat oldu diye yerini halledemedim bi supurulup halisi kalkacak cok is yok aslinda orda da cocugun uykusu geldi onu yatirdim uyaninca kaynanama gitcez nasipse 

Cocugu aldim geldim yatak odasina babasi yatakta biz yerde yatiyoruz uyuynca da kalkamam cocuk hemen uyaniyo beni neden biraktin gittin diyo pesime geri de uyumuyo yani bugunluk bu kadar aksam 8 8 bucuk gibi geliriz ortuleri sererim sadece diger isler yarina bu temizlikte camlari silmeyim hava cik soguk hasta olmayim ramazan sonu bi daha yapacam zaten diyorum ama belli olmaz yarin esim geceye gidecek bu vakitlere kadar yatar o ara camlari silebilirim o gidincede yayak odasini cocuk odasini kaldiririm bakalim ay ic sesimi acik unutmusum pardon sekerim 😂😂

😁😁Allah kolaylık versin  içini dokmussun 😁😁

önce (530 puan) tarafından

Sesli dusundum askim kib. 😂

Olsun 😁😁😁😁😁

+1 oy
önce (1,004 puan) tarafından

Ay ben bugun sabah manti yaptim 😋 yaparken baya oldu gibi geldi kiz firindan çıkarınca bi avuc kaldi yaa 🤣🤣 insallah haslayinca geri şişerler hahaja bende bi kahve iceyim simdi bebe uyanmadan. 

İnşallah  ellerine sağlık 😂😂

+1 oy
önce (783 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ☺️ ❤️ bende yemek işlerini halletim tam kahvemi içtim oğlum uyandı 😅 neyseki yemekler hazır rahatım artık ☺️

image

Teşekkür ederim sana da afiyet olsun 🤗🤗🤗

önce (783 puan) tarafından

Sağol canım 😊 ❤️ 

+1 oy
önce (3,993 puan) tarafından

Afiyet olsun, İşteyim canım az kaldı mesai bitmesine, bugün eşimin dışarıda işi var bizide götürmek istiyo yemekte yeriz diye de bakalım ikna olursam gidecem 😁

Ol kiz ne güzel 😂😂😂

+1 oy
önce (5,670 puan) tarafından

Dün misafirim vardı sabahtan akşama kadar evi *** goturuyodu sabahtan dipten temizledim bebeleri yıkadım bir posta çamaşır yıkadım serdim bir tane makinada bebeleri doyurdum küçüğü uyutuyorum uyusun makinayı bosaltayim namaz kılacam annem babama bir çay vereyim akşama gorumcek çağırmış :))yemeğe 

Kolay gelsin 🤗🤗

+1 oy
önce (1,996 puan) tarafından

Gece çocukları uyutup biraz keyif yapayım demiştim ama içime sindirmediler sürekli ağladı miniğim 😅 sabah da ortancam uyutmadı çişim var acıktım falan filan🥲 sonra kendime kızdım gece keyfi yerine uyumadığım için 😏 çay içtim uykum açıldı ve sonra kaynanam kızımı okuldan getirdi biraz oturdu torunları sevdi. Gitti. Kızımla oğluma sigara böreği kızarttım çok severler onu yiyorlar şimdi. Ben de miniğimle biraz şekerleme yapabilirsem yapacağım 💕 sonra kocam işten gelecek ona nazlanırım hiç uyutmadılar diye. O da çocuklara bakar biraz daha uyurum 😍 annesi nohut yemeği yapmış onu ısıtsın yesin gerçi yanına pilav ister kesin 😏

Bu arada afiyet olsun ☕️💕duvar mı o çok güzel görünüyor 😍

+1

Kolay gelsin  cocukalr ile uğraşmak zor teşekkür ederim  evet duvar 🤗😁

+1 oy
önce (80 puan) tarafından

Evleri topladim. Cocuklarin in karnini doyurdum oglum uyudu simdi banyo yaptirdim kanepelerin ortusunu attim serdim yemegimde hazir esimi bekliyorum bende afiyet olsun cnm

Teşekkür ederim 🤗🤗🤗☘

+1 oy
önce (2,654 puan) tarafından

Kızım uyudu yanına uzandm iş güç yok valla yemek dünden var bende de . Sana da afiyet olsun canm 

Teşekkür ederim ☘🤗🤗

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 621 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (2,277 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 623 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Peripella (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 362 göst.
+2 oy
11 cevap 333 göst.

413,447 soru

12,447,216 cevap

46,187 kullanıcı

Kategoriler

...