Maksat sohbet etmek dizi izlermisiniz mesala ben izlemezdim eşimin izlediyi diziye baka baka bende bakmaya başladim biz deha dizisini izliyoruz sizler hangi dizileri izliyorsunuz
Gönül dagı ve zembilli Diğer diziler ızlenıcek dizi değil heleki çocukların yanında asla izlenmez
Uzak sehir ve sahipsizler izliyorum
Kaynanam da izliyo sahipzizleri
TV dizi olarak iki tane sahipsizler bide uzak şehir
Genelde Netflix den izlerim
Zembilliyi izliyorum sadece çok güzel bı dizi bana göre 😊
Himm bende bakayim nasil dizi diye guzelse izlerim belki😊
Güzel çünkü bel altı aldatma vs içerik aktarmayan bı dizi Gönül Dağı tarzında diyeyim
Zembille bizim İzmir in bir kasabasında cekiliyor
Yaaa ben iç Anadolu diye düşünmüştüm bakmakta aklıma gelmedi hiç 🤣
Hiç dizi izlemem . İzlerken sinir krizleri geçiriyorum hele şu uzak şehir i . En sevdiğim dizi Leyla ile Mecnun
Ama reyting ustune reyting aliyor dizi 😣
Milletimiz saçmalık seviyo cunku
Dizi izlemeyen ben .. şimdiki dizilerin hepsinin konusu o kadar kötü ki çocuklarımıza kötü örnek oluyorlar. O yüzden izlemiyorum izlettir miyorum.
Pazartesi UZAK SEHIR
sali BAHAR
carsamba cumrtesi pazar genelde SURVIVOR
Persembe SIYAH KALP
cuma KIZILCIK SERBETI
Ohh maşallah. Kadrolu izleyici😀
Kızılcık şerbeti uzak sehir leylayi izliyorum şakir pasayada bakıyordum arada ama kaldırılmış :)
Bahar kızılcık şerbeti izliyorum şahsiyet izledim bitti yaprak dökümünü tekrar izlicem galiba 😁
Uzak şehir guzel mi ya? Başlasaydı diye düşünüyorum da
Ben çok seviyorum
Çok tv izleyen birisi değilim şakir paşa ailesi ilgimi çekmişti onu izliyordum o da kalktı şansıma
Sahimi neden kalkti ben dizilerin genelde fragmanlardan ozetlerden takip ediyorum
3 bölüm ceza almış diye duydum arada bende izliyordum
Yeni diziler pek sarmıyo dönüp dolaşıp eski dizilere bakarım ben prison break a döndüm yine
Əvvəl baxardim dizilərə indi marağım yoxdu baxmıram :)
Menim de yoxdu əslinde ama yoldaşim sagolsun onun baxdigi seryala tutulmušam onan beter olmuşam😂
😂😂
uzak sehir ve inci taneleri ama inci taneleri artik sarmiyo beni
Kızılcık şerbeti izliyorum kral kaybederse baktım bi kac kere Bile de muhteşem yüzyıl bugüne kadar nasıl olmuş da muhteşem yüzyılda izlememişim ben
Yalı capkını bakiyodum sonradan bozdular izlemiyom atık başka diziye başlamdım şuanda
Bir gece masalı
Leyla
Can borcu
Siyah kalp
Yeni nesilciyiz😁
Deha izlermisiniz sizce nasil dizi
Uzak şehir sahipsizler gönüldağ kuruluş osman bahar bunları izliyorum arabada Leyla'ya bakarım
Uzak sehir
Bir gece masali
Bahar
Sahipsizler
Hudutsuz sevda
Deha
Kardelenler
Dehayi bende severek takip ediyorum sizce nasil dizi reytingi artmiyo final yapilirsa biterim uzun zaman sonra izledim tek dizidir
Omceden daha zevkliydi esme diziden cikdiktan sonra reyting dustu izleyesim yok.Ayni gun kardelenler basladi onu izliyorum.Dehayida yutubdan izliyorum
Sadece kızıl goncalar ♥️
Uzak şehir
Kizilcik serbeti
Sandik kokusu
Fatihler sultanı ailecek izliyoruz..
Ben kendim Annem Ankara izliyorum başka takip ettiğimiz yok
1,455,107 soru
23,878,865 cevap
321,252 kullanıcı