0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (142 puan) tarafından

Gebelikte sarı akıntı yaşadınız mı hiç 9+0 haftadayim çift yumurta ikizlerine gebeyim kahve rengi leke yaşadım geçti pempe leke iki üç defa gördüm geçti şimdi de iki gündür sarı akıntım var daha önce şefaf olurdu sarıya döndü dokusu aynı merhem gibi doktora yarın gideceğim tedirginim biraz rahatlamaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim 

1 cevap

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Dogurana kadar akinti sorunu yaşamış biri olarak gayet olasi bir durum oldugunu soyleyebilirim.yalniz kahverengi akintiyi takip et yerlesme kanamasi olmus olabilir fakat devam eder yada kanama olursa doktora gitmen gerekir

(142 puan) tarafından

Kuzum ben kahverengi lekeyi 7 haftalıkta yaşadım peçeteye silince geliyordu bir gün sürdü durdu Perşembe peçeteye silince pembe leke yaşadım biraz iş yapmıştım o yüzden oldu sanırım acilen gittim bebekler iyiydi şuana kadar sefaf akıntı oluyordu iki gün önce eşimle çok hafif ileri olmayacak şekilde 1 dakikalık ilişki yaşadık o zamandan beri sarıya döndü ilişkiyi kestik artık girmeyi düşünmüyorum zaten öyle çok birşey yapmadık ama olsun sağlıklı olmaları bizim için daha önemli ağrım sızım yanmam yok sadece sarı akıntı var lavaboya gidip peceteyle sildigimde görüyorum sadece doktoruma danisacagim yarın ama sormak istedim pek kimsede yazmamış teşekkür ederim canım cevabın için 

(1,741 puan) tarafından

Ben tam 9. Hafta kanama yaşadım 6gun sürdü gebeligimi riskli geçirdim sonrasinda erken dogum riskim vardi çok şükür saglikla kucagima aldim insallah sende bebeklerini sağlıkla alirsin kucağına ama ozellikle bu haftalarda dikkat etmeni oneririm iliski agir kaldirmak yuksege uzanmak cok yorulmak bunlardn uzak dur insallah her ihtimale karsi 

(142 puan) tarafından

Kesinlikle öyle canım dikkat etmeye çalışıyorum oğlum 6 yaşında anaokuluna gidiyor mecburen yürüme mesafesinde yürümek zorundayım gidip geliyorum az buz işimiz oluyor yapıyorum üsten üsten idare edecem Allah büyük bu zor günleri atlatirim inşallah 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
+2 oy
27 cevap 1,399 göst.
+2 oy
8 cevap 588 göst.
0 oy
5 cevap 468 göst.

Kategoriler

1,480,787 soru