Tarih boyunca dünyadaki herhangi biriyle akşam yemeği yiyebilecek olsaydın kim olurdu ve neden onu seçerdin?
Ben Hürrem Sultan😍neden diyecek olursanız ondan herşeyi öğrenirdim😅
Sizde yazın bekliyorum🧐
Fotoğraflı istiyorum🥰
Atatürk’le yemek yemek isterdim ❤️.
Kendisiyle ben de rakı sofrasında oturmak isterdim. Alkol almam ama onu alkollü iken dinlemek isterdim. Çok şey sorardım, okkalısından bir hesap da sorardım tabii.
Ne hesabı sorardın ki
İndigo sen ankaradasin reisle yesene yemek❤️
raki sofrası olursa ben gelmem ama ☺️☺️☺️ reisin sarayina gidek merve
Reis denilen şahıs bana yeni bir gezegen verse yüzüne bakmamm. Kafama silah dayamaları lazım ona vakit ayırmam için. Kendisini görmüşlüğüm de var, selamını almadım almam.
@idilt eleştirdiğim bazı düşünce ve uygulamaları var sormak isterdim o dönemim şartlarında gerek var mıydı bunlara diye.
571 de dünyaya gelmiş tarihin dünyanın en önemli kişisi Efendimizin Muhammed Mustafa (s.av) ile sohbet edip aynı sofraya oturmayı çok isterdim nasihatlarini dinlemeyi ❣️
Rabbim diğer dünyada komşu eylesin insAllah
Amin inşallah 🥺kim istemez ki ❤️
Ay senin yazını okuyunca bile içim titredi. 🥺
Öyle ❣️❣️❣️
Nebiyy-i Zîşan efendimizle (Sav) bir hurma bile paylaşsam bana kafi… Hatta hurma da istemem, dizinin dibine otursam yeter bana…
Kim istemez ki😭❤️
Kemal Sunal ♥️🥰🕊️
Kemal Sunalı bende çok seviyorum 🥺
Filmleriyle büyüdük🤗
Onunla ilgili Az bilinen bilgiler var "Oynadığı dizi film Bay Kamber' in, en az izlenen dizi olmasının sebebi, aynı saatlerde diğer kanalların Kemal Sunal filmlerini oynatmasın imiş. Kemal Sunal, Kemal Sunal'a karşı.🥲
Okul hayatında çocuklarıyla arkadaşları "ineğin çocuğu" diye dalga geçerlermiş😬
Suan açlıktan ölüyorum yemek olsunda kimle olursa olsun 🤣
Bu bennn pirzola olsa daha iyi olurdu dimi🫢🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR o zaman Elizabeth Báthory le yemek ye😅
Kim olduğunu sorma ama🤫🙄😅
kiyamam ya iki cocuklu anne drami ☺️
Yok ikbalim sabah tembellik yaptim yemek yapmadım öğlen hastaneye gittik 5 gibi e bebeğe geçtik biberon aldım kapağı eksik çıktı onu aldım ordan otobüs yoktu yarim saat yürüdük pazar yaptim eve geldik Hamsi temizlie pişir aç kaldım servis ten gelecektiler oturup biyerde yeme firsatimda olmadı
Kadın erkek fark etmiyorsa benim tercihim ektedir ❤️
Aynı tercihlere sahip olmak 🌺.
Buna çok sevinirim :) tarihte çok var ama ilk tercihim budur ❤️
Bende çok isterdim 😍🇹🇷
BEn hitlerle isterdim, tabii oldurmeyecekse 😂
Yummy seni niye öldürsün kız
@SERENAD, nazi almanyasindan bahsediyoruz. Katliamlariyla meşhur nazi almanyasindan 😂😂 beni de oldururlerdi kesin. Adam öldürmeye yer arıyorlar zaten
Yol yakınken dön bacım😂
@Yummyyumm
@Yummyyumm Nazi Almanya sında çingene yahudi engelli filan öldürülüyordu ya ondan dedim. Seni niye öldürsünler diye
Canının istediğini öldürüyor adam, ondan dedim :)
Ben Hürrem sultan'la yemek isterdim yani senin bu cevabı vereceğini bilmeden ilk soruyu görünce direk Hürrem geldi aklıma Bir de Sultan süleyman'la yemek isterdim yani o heybeti nasıl bir şey çok merak ediyorum
Çünkü özlem'i çok seviyorum ben muhteşem yüzünü Yeni izlemeye başladım güzel bir dizi ve huremi cok sevdim kanuni de cok etkileyici
Ay hiç izlemedim ama çok istiyorum izlemeyi😍
Kiz izlemeciysen guremi nasil tanıdın 😁
Hahaha televizyon da denk gelmişti bir ara,bide Esra ezmeci sağolsun.
Ama vazgeçtim onunla yemek falan yemicem😤
Mahidevranin yuvasını yıkmış kuma gelmiş buna,bu kadar güzel kadına yapılır mı bu😡
Mahidevran basina gelenleri hak etti tarihiten degil dixiden bahsediyorum
Ertuğrul gazı onla sohbet etmek isterdim ben
Güçlü,adaletli iyi biriymiş🙌🏻
Peki nereden aklına geldi🤔
Diriliş ertuğrul hayranıyım canım çok izledim diziyi başa sara sara ondan iyi dizi yok tanımak isterdim
Mahidevranla isterdim
Offf Mahidevran Sultan çok güzel bir kadınmış😍🌸💕 Hürrem Sultan bunların yuvasını yıkmış galiba kuma gelmiş buna😤Mahidevran Sultan zaman içinde gözden düşmüş çok üzüldüm😐
Evet ya oglunuda öldürdü süleyman boşu boşuna yazık oldu mustafaya
Çok üzüldüm😔
Bence hiç güzel değil ya🤣bir sürü düşmanın olur😕
Haha 🤣
Eskilerden abdülhamitle ,bide yenilerden cumhurbaşkanı ile yemek isterim💜
Osmanlı severim❤️
valla ilk tercihim Mustafa kemal Atatürk evet ama ikinci tercih benimde abdulhamid olurdu. butun engellemelere ramen milletinicin canla basla calismis iste tek hatasi saraydan cikip disari karismamasi
Abdülhamit Cumhurbaşkanımız ve Fatih sultan Mehmet ile ☺️
🙌🏻🤗💕🌸🥰
Tabiki Ulu önderimiz mustafa kemal atatürk ❤❤❤❤
Keşke🥲❤️
Gazi Orhan ile Allah bütün hepsinin mekanini cennet eylesin
Amin inşallah🙏
Bursa Orhangazi liyim o kurtarmis bizim burayi o yüzden ismi Orhangazi olmuş❤️ sonra da Atatürk ve silah arkadaslari kurtarmış Rabbim bir daha yasatmasin savaşı
Benimde Orhangazi de akrabalarım var.
geldin mi hic
Evet canım
Hz. Hatice annemizle🥹🌹
Kim istemez ki🥲
hurrem sultanla bulusup kuşmu yiycen neydi bildircindi dimj
Bıldırcın dolması yicez😋
Kahvaltıya çağırırsa bal kaymak, kavurmalı pastırmalı yumurtasindan tadmak isterim😋
Kuzu kapama da güzel olur🤣😂
dun kasapta gordum bildin civciv yaa serceden az buyuk ☹️ yemem yedirmem ben yaa
Hiç yemedim ama ikram ederse cimrilik yapmazsa tadına bakarım😂
bakma bosver bee
Sadece kocamla sadecee❤️😁
Bu cevabı birinden bekliyordum😂❤️
Nikola Tesla ile ....
Elektrik işlerini mi konusucaniz kız,neden Nikola😂❤️
Sadece elektrik mi 😀 adam dünyada eşi benzeri olmayan birisi zekasına hayranım o yüzden onunla sabahlara kadar oturup konuşmak isterdim yemek falanda istemem o konussun ben susup sadece onu dinleyeyim
Ayyyy Enis Arıkan yemek isterdim kesinlikle, şu sofradaki dönecek mubetti az buçuk tahmin edersiniz, çok kafa adam yaaa😂😂
Ayyyy evet çok eğlenceli😍😂😅
1,507,628 soru
24,608,522 cevap
363,962 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın