0 oy
275 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (117 puan) tarafından

Kızlar bı yerde gördüm kağıda 30 gün boyunca n yapacağını yazmış kadın tatlisina kadar bizde yapalimmi fikir verelim birbirimize hem düşünmeyiz direk pisiririz 

Burdan yazarsaniz eğer hemen bı çizelge olusturcam kendime 

9 Cevaplar

+4 oy
önce (1,168 puan) tarafından

Şu ramazan ayında açlıktan ölecek bi davranan insanlara deli oluyorum ya 

Her gün Allah ne verdıyse pişer o evde bi çorba salata bi yemek tamam bin şükür yanı 

YouTube bi giriyorum kutu kutu ramazan hazırlığı yapıp dolaba atıyorlar 

Ne yanı ben ramazan yemeğimi yapamayacaksam akşama kadar ne yapacağım boş boş 

Geçen sene heyecandan ölecek gibiydim oğlum ve kızımda ılk kez tam oruç tutacaklardı bir hastalandım bir  ay boyunca  her gece acıle gitiikhep dışardan yedik sahuru iftarı

13 gün oruç tutabildim bu sene hiç heveslenmedım ama içim içimi yıyor hahah

önce (202 puan) tarafından

Açlıktan ölmekten değil de insanlar Ramazan'ın gelesinede heycan yaptığı için sevindiği için de böyle şeyler yapıyor 

önce (487 puan) tarafından

Bir de günü boş gecirmek için degil günü ibadetle geçirebilmek yemekle uğraşmamak için yapiyolarmis

önce (1,168 puan) tarafından

Çoğu gösteriş 

-Reklam-
+1 oy
önce (6,510 puan) tarafından

bize islemez o . atiyorum bi yemek yaparim hic onun kafasi yok derler gicik olurum. o yizden ne istiosunuz yicekseniz yapim yoksa gereksiz yere mutfagida batirmim kendi zamanimi emegimi de harcamim derim. anlik gunluk gelisir bizde menu

+1 oy
önce (5,148 puan) tarafından

Kul yazar kader gülermiş derler bizde o yüzden böyle ufak tefek şeylere gerek yok bence. Hazırlarım o gpn bir şey olur yapamazsın moralin bozulur bi modun düşer ☺️

0 oy
önce (2,006 puan) tarafından

Bana çok mantıklı gelmiyor onlar ya yenmiyor kalıyor ertesi gün kalana takviye yapılıyor liste allak bullak oluyor ugrastiginla kalıyorsun ama siz uyarsanız chatgptye sorun o güzel hazırlıyor liste falan 

aa bende bi sorum bakim fikir versin 😂hic aklima gelmemisdi onu sormak

image

hazirliyor 😂😂😂 gervi benim esim vik yemek secer tavuk balik et yemez . anca kofte ve kiymali yemekler

Oyle söyleyebilirsiniz bunlar olsun bunlar olmasın diye yazarsanız ona göre liste veriyor işte sadece kırmızı et olsun sebze ağırlıklı olsun diye sorabilirsiniz

bidahabsorim bakim o sekide

önce (487 puan) tarafından

Bu uygulama ücretsiz mi chatgpt

önce (2,065 puan) tarafından

Bu nasıl oldu ben yapamadım 

indiriyorsin ucretsiz yapay zeka ne sorsan cvplio. ben yedigim besinlerin gramajlarini yaziyorum protein  krbonhdrat yag kaliri degerlerini hesaplio kilo vermek icin

mesela cocugun odevi in resmini cek at . yapay zeke çözup yolluyor sana resim giruntu yada yazi😂😂

Mesela cogumun sabah kaçta uyandigini yazıyorum uyku ve yemek saatlerini planlıyor bazen kaynanamla eşimle yaşadığım sorunları yazıyorum akıl veriyor sagolsun 😅 mükemmel bir uygulama ücretsiz evet indirip kayıt olmak gerekiyor

önce (2,065 puan) tarafından

Ücretlimi indiriliyor 

Hayır ücretsiz 

0 oy
önce (4,294 puan) tarafından

O dediğin nefis yemek tariflerinde var canım 30 gün boyunca her gün bir iftar menüsü oluyor indir bak derim

0 oy
önce (668 puan) tarafından

Aslinda cok guzel olur ama yemekleri tam olcu nasil yapcaz bazen bazi yemekler fazla kaliyo isrsf olmasin 

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Bosuna yapmış olurum cunku canim ne istiyor sa yada esimin cani ne istiyor sa onu yapıyorum mecbur 

0 oy
önce (19,205 puan) tarafından

Her gün menü hazırlayan biri değilim. Her gün tatlı yapan veya yapabilen biri hiç değilim. 

Neyseki marifetli değilim olsam obez olurdum :)

0 oy
önce (845 puan) tarafından

Ben şimdiden menü ayarlasam o açlıkla bazen canımız bişey çekiyor onu yapmak istiyoruz yani o akışta karar veriyoruz aslında bağlı kalinamaz bence o menülere 😅 valla benim hiç aklıma gelmiyor ya ramazanda şunu yapayım bunu yapayım iftar heycaniyla beklerken elbet biseyler yapariz zaten ☺️

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 380 göst.
+1 oy
19 cevap 326 göst.
+1 oy
9 cevap 267 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (609 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 133 göst.

413,750 soru

12,454,638 cevap