Varmı bi taktiği formülü herkeste bi çay kahve içiyor ama bilimem bisuru çeşit var güvenemem.
Çok kilo aldım biraz versem geri donmicem ama duramıyorum da helede tatlisiz yapamıyorum.
Ben bizim diyet grubu sayesinde 8 kilo kadar verdim ve vermeye de devam ediyorum. Hem sağlıklı besleniyoruz hem de kilo veriyoruz. İki ana bir ara öğün yapıyorum ben. Sabah kahvaltisi yapıyorum daha sonra 2/3 gibi ara öğün akşam 18.30/19.00 gibi de akşam yemeği yiyorum. Ara öğünden sonra çok acıkırsam bir parça bitter çikolata ile bir fincan Türk kahvesi içiyorum. O zaten iştahımı kesiyor. Bir de yarım saat kadar spor yapıyorum
Nerde grup
@Sweety_97 eğer katılmak istersen bir konuş istersen şirinle. Yöneticimiz o , o derse o😂
Nerde cnm grup nerde WhatsApp mi ne.
Telegram falan mi
Ha telegram canım. Wp falan değil. Bayağı da disiplinli bir grup
Benim yok ki ondan kullanmıyorum zaten 😔
Keşke burda da bi sayfa olsa
Ha o zman bir şey diyemem canım❤️
@Ht
Eğer düşüncen güvenlik konusu ise Telegram’da numara belli olmuyor o yüzden zaten Tercih etmiştik
Meryem 🫶
Yok cnm güvenlik değil hiç indirmedim uğraşmak istemedim nasıl bişey diye 🤗
Dengeli beslenmek ve kilo vermek istediğine emin olmak
Evet emin olmak önemli birkaç gün tutsam kendimi iyi olacak
Sabah aç karna Türk kahvesi tarçın ve kakao gerçekten işe yarıyor
Türk kahvesi hiç sevmiyorum içmem ama üçünü beraber mi içiyorsunuz
EEvet bir çay kaşığı kahve bir c k kakao yarım çay kaşığı tarçın sıcak suda demliyorum sonra içiyorum aynısını sütle yazları yapıyorum soğuk kahve gibi ben baya faydasını görmüştüm tabi diyetle destekleyerek
Anladım cnm
Beni babam üni kazandım git çalış para getir diye evden kovdu. Anne babam önce boşanmıştı biz. Babamlarda kalıyorduk. Sonra ordan oraya süründuk en sonunda evlendim. Bu dediklerim 8 ayda oldu. Babam evden kovmadan önce 70 kilodan fazlaydim. En son kendimden bı haber sağlık ocağında tartıya çıktım. O zamana kadar kendimden bı haberdim. 58 kiloya düşmüşüm 8 ayda şimdi ise 55 kiloyum. Saçma alakasız ama beni stres kilodan düşürdüm mutlu insan yer mutsuz insan zayıflar bunuda öğrendim kötü bı şekilde.
Yok cnm yok bende mutlu değilim hemde hiç.
Yapcak başka bi mutluluğum olmadığı için yemekten başka yiyorum.
Mutsuzkende yiyorum mutluykende hep bi nedenim var
Hamile kalmak kesin istah kapatiyor:(( öluyorum bulantidan ve bisey yiyemiyorim
Benim hamileliğim mükemmel geçmişti ne bulantı ne bişey ne aserme hamile olduğumu hissetmemistm 😀
Şu an hamile kalma imkanimda yok bekarim sevgili değil erkek arkadaşım bile yok malesef 🫣
Sürekli ekmek yeme isteği var bende ne yapacağım bende bilmiyorum
En çok tatlı ya akşam beşten sonra bi hafta yemek yemesem aliscamda zorlanıyorum hep sıkıntıdan da yeme isteği en çokta tatli
414,073 soru
12,462,440 cevap
46,787 kullanıcı