+1 oy
414 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (73 puan) tarafından

Sorum yukarda Allah kimsenin başına vermesin öncelikle cok kararsızım bu konuda sizlere danışmak istedim

22 Cevaplar

+2 oy
(2,219 puan) tarafından

Bence doğru değil. İsimlerin de bir enerjisi var 

-Reklam-
+2 oy
(358 puan) tarafından

Çocuk koyduğumuz kişiye benzer kaderi vs de aynı şekilde derler benim nenemin ismini koymuşlar herkes beni neneme benzetiyor bence herkesin kendi işmi olmalı 

+1 oy
(5,720 puan) tarafından

Babaannem yapmis ama bence her cocugun kendine özel ismi olmali düşüncesindeyim ben 

+1 oy
(5,944 puan) tarafından

Bence verilmez çünkü hep aklına gelecek 

(73 puan) tarafından

Başka isime içim ısınmıyo nedense

+1 oy
(996 puan) tarafından

Ben olsam vermem içim kötü olur 

+1 oy
(428 puan) tarafından

İlk oğlum Efe İsmi kaybettim onu ikinci oğlumuda Adı Kâdir Efe koyduk 🙏Ama koyulurmu koyulmazmi hiç bilgim yok Ben koydum Adını ❤️

(73 puan) tarafından

Anladım canım bnde kararsızım 

+1 oy
(5,053 puan) tarafından

2 evlat kaybetmiş ve 2 evladı olan biri olarak söylüyorum kesinlikle koyma öyle bir denk geldiki oğlumun doğumu ölen kızımın ölüm gününe denk geldi biz 15 gün geç doğurdum onun acısını onun mutlu olacağı güne denk getirmemek için 

Ama ona yakın isim bula bilirsiniz 

Örneğin ölen kızımın adi ASMİRA 

tekrar bir kızım olsaydı Almira veya aymira istiyordum 

Öylece kaldı artık imkansız 

(73 puan) tarafından

Bende aynı kaderi yasamasından korkuyorum 

(3,655 puan) tarafından

Ablacığım merhaba 

Geçen hafta postuna denk gelmiştim 

Çocuğun nasıl iyileştimi

En son hastaneye yatış olmuştu 

Merak ettim 🥹🥹

Post sahibi bacım 

Hakkını helal et lütfen 

Postuna yazdım 

Senin sorun hakkında bilgim yok 

Ama ben olsam 

Koymazdim 

Bu sefer sürekli

Yeni doğan bebeğine vefat etmiş

Bebeğin gibi bakıyorsun 

Yada yanına bir isim daha ekleme yapabilirsiniz belki

Başın sağolsun 

(5,053 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun 

Çok şükür iyiyiz eve geldik haftalık kontrollerimiz devam ediyor bugün gittik 15 günde bir gel dedi farklı bir durum olursa bekleme dedi ki demesede asla beklemem şuan için iyiye gidiyor bir sorunumuz yok evde yapılması gerekenlere uyuyoruz sıkıntı yaşamıyoruz

(3,655 puan) tarafından

Şükürler olsun Rabbime 

Çok sevindim buna

Gelmiş geçmiş olsun inşallah 

Rabb'im çocuklarımızı korusun 💐🫶

(5,053 puan) tarafından
+1

Amin gülüm inşallah 

+1 oy
(167 puan) tarafından

BBence gerek yok herkes adıyla anılsın

0 oy
(443 puan) tarafından

Ölenin ismini katmazşar bizde onun kaderini yaşar diye

0 oy
(98 puan) tarafından

Canm bnm de daha önce oğlum vefat etti mehmet yiğit koycaktik adını ama 9 aylıkken vefat etti nasip olmadı şu an etrafımdan onun adını koy diyenler var ama ben koymak istemiyorum sebebini de şöyle açıklıym bu isim konusu çok uzun elbetteki hiç kimse çocuğuna kızmak istemez ama yeri geliyor çocuklara bağırıyoruz ben oğluma bağırırken sanki ölen bebeğim aklıma gelecek gibi sevincinde üzüntüsünde herşeyde aklıma gelebilir hani sende bu şekilde bak duruma hassas bir insansan kaldiramayabilirsin bu sana kalmş iyi düşün iyi tart en son karar elbet senin

0 oy
(52,400 puan) tarafından

başınsagolsun ben koymazdim benimde ismim oyle olsun istemezdim 

0 oy
(14,431 puan) tarafından

birinin yerine diğerini koymak bu. 

asla kimse kimsenin yerini dolduramaz. ikisi farklı çocuklar. farklı duygular. aynı ismi ben koymam

(740 puan) tarafından

Evet bir anne için her çocuğu ayrı ayrı yeri var. 

0 oy
(740 puan) tarafından

Merhaba öncelikle başın sağolsun.  Bende yeni doğan bebeğimi kaybettim 2.5 sene o nerdeyse. Bu konuyu o zamanlar çok düşündüm hatta senin gibi konu bile açtım.  Sonra düşündüm.  Ben bir anneyim o ölen yavrumda yeni olacak yavrumda hepsi ayrı benim için o yuzden onun ismini ben hic bir çocuğuma koymak istemiyorum.  Her biri benim için ayrı.  Oğlum var koymadım yine hamileyim koymicam. Kv eşime demiş o bebeğin ismini koyun diye hayır bir daha lafını bile açma dedim eşime 

0 oy
(3,343 puan) tarafından

Komşumuzun gelinin kızı ölmüştü,sonra yine hamile kaldı ikizleri oldu ikizlerden birine ölen kızının adını verdi 

0 oy
(174 puan) tarafından

Ben doğru bulmuyorum yeni isim  yeni baslangiclar eskiyi hatırlamak ölmüş birini üzüntü verir ,ayrıca kader bagida çekme ihtimali var 

0 oy
(158 puan) tarafından

Bu soruyu anne olarak içinde sen cevaplamalisin eğer dayanabilirsen koy derim bende 5 aylık oğlum babamın adını koydum ama hep aglayasim geliyor ve hala adını kimse söyleyemiyor hamileliğim çok zor geçti herkes dedi koyma ama yok dedim koyucam bence sen karar vermelisin:(

0 oy
(9,816 puan) tarafından

Verilmemesi uygun bence sürekli sürekli ölen yavrunun adıyla seslenmek kendime haksızlık olur. 

0 oy
(1,320 puan) tarafından

Hiç iyi olmadığını  duydum enerjisi geçiyormuş bana çok mantıksız gelir Allah melek olan bebek için sabrını versin ama aynı ismi koymak hiç doğru değil 

0 oy
(1,916 puan) tarafından

Vermezdim, veremezdim, bizim burda adına çeker deler, kaderide benzer diye korkarım, başka bir isim köy derim kuzum

0 oy
(2,149 puan) tarafından

Bana ölen ablamın adını verseler çok üzülürdüm onun yerine koymak gibi bir şey bu. Senin için de çok zor olur. Bir anne kaybettiği evladını asla unutamaz her seslendiginde aklına gelecek, kaderi benzer mi diye hep bi kafanı kurcalayacak. Onca isim var canım. Benim iki oğlumun da adını eşim koydu. Ama seslene seslene alışıyor insan bir de sevgisiyle birleşince ısınıyorsun 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 561 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 602 göst.
0 oy
25 cevap 9,362 göst.
0 oy
10 cevap 340 göst.

Kategoriler

1,434,525 soru