Bizim 10 cm büyük benden, ama ablam enişteden 15 cm vardır tahmini büyük 😁 yakışıyo mu desen özellikle dans ederken, yan yana komik duruyo ama seviyolar birbirini o yeter 😁var mı boy takıntınız
155 ben eşim 179 😀😃
Ben 1 .50 kocam 1.90 a yakın
3 cm kocam uzun eskiden topuklu giyince ben uzun oluyordum 😂😂😂
Kaçki ablamla eniştem merakettim :) ben 1.57 eşim 1.80 😇
Sizinki de bayağı varmış
Güzel duruyo ama öyle sırıtmıyor yani. Eşimin çenesinin altına geliyorum tam. Çenesini kafama koyuyo :) topuklu giydim mi çok güzel oluyor. 10 12 cm giyerim
160 ben 180 eşim oglumdan tırsıyorum bana benzicek diye 😅
Eşim 1.76 , ben 1.62. Eşim hafif öne eğik şekilde yürüdüğü için 14 cm değilde 5 cm gibi görünüyor
Ben 155. Esim 175😂
1.70 benim 1.75 falanda eşim
Bizim çok uçuk bı fark var (eşim uzun) eşim gayet beğeniyor ben de takıntı yapmam dışardan dalga geçip yakistirmayan varsa bilemem bizim için hava hoş bence daha önemli şeyler var ilişkide 😅
Benim boyum 168 eşimin 184
Sürünuyorum vala bulanti brni bitirdi🥹ooooo gulme komsuna gelor basina 🤣noldu kiz ne kiskancligi yaptin
Boşver yaptık bir şeyler hdjdjdn 😂
Allah kolaylık versin benim de mide bulantım çoktu hamileyken çok iyi anlıyorum
Dun gece ruyamda esim bi kizla bakisiyodu ,sonra gidip hesap sordum kiza ayy bide ismini sordum didem🤣sabah esime anlattim didem kim diyorum ,sorma gulum yaa vala perisanlik gun boyu hastanedeydim bugun
Yok bacım ben senin eline su dökemem bu konuda 😂 inşallah ileri haftalarda geçer ya
Yokk ya ben surekli adamin gozunun icine bakiyirum ,etrafa bakiyirmu diye🤣insalah. Ya💗
Ben 1.72', eşim 1.74 cm. Topuklu ayakkabı giyemiyorum onun yanında çünkü uzun oluyorum ondan giyersem . Bu yüzden eşimin en az 1.80 boyunda olmasını isterdim
Eşim 172 ben 170
Topuklu giyince ondan uzun oluyorum
Bizim de baya var ben 1.67 eşim 1.95
Ama esas esimin babası ve üvey annesi arasında ki fark hdkdjjjj
Kayinpederim 2metre 5 cm karısı 1 57 hdjdjjjnkdn
Ya of 😂😂😂😂
Yan yana görünce Allah affetsin çok komik oluyor dhdjjj
Boy takıntım yok ama boyu boyuna olan çiftleri seviyorum. Kısa uzun fark etmez ama uzun çiftler daha bi dikkatimi çekiyor. Ben 1.56 eşim 1.83
Felaket boy takıntım vardı evlenmeden önce kesinlikle benden uzun olacak derdim benle aynı boyda olanlara selam bile vermezdim eşimle tanıştıktan sonra o takıntım gitti 2 santim de kısa benden ,🫣😂😂😂😂
150- 176 🥹🥹🥹
Abooooo
3 cm kocam uzun huyu huyuma boyu boyuma
Ben 1.72 cm, eşim 1.82 cm. Tam 10 cm fark vardı taa ki doğuma kadar. Artık 12 cm var 😔 2 cm gitti benden.
Aa neden
2 doğum yaptım, ikisinde de 1 cm kısaldım.
Ben 170cm eşim 182cm
Var var aramızda dağlar var 😁😁 eşim 190 Bn 158 düz 160 de 😁😁
413,452 soru
12,447,527 cevap
46,199 kullanıcı