+1 oy
59 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar adetim geçeli 4 5 gün oldu daha önce erken gebelik testi yaptım yani iki gün önce kadar yalancı pozitif verdi ama anında çıkmıştı kan testinde negatif sonucu aldım herneyse iki haftadır göğüslerim aşırı derecede şiş ve ağrıyorlar yani hassasiyet çok fazla var üzerine yatamıyorum dokunamıyorum gebelik de yoksa ne olabilir diye düşünüyorum başına böyle bir şey gelen var mı geç dönemli olacağını sanmıyorum ne kadar geç olabilir ki

1 cevap

0 oy
önce (15 puan) tarafından

Son adet tarihim 22 temmuzdu. Adetim on küsur gün gecikti. Evde yaptığım bütün testler negatif çıktı. Kadın hastalıklarından randevu aldım rahatsızlıgim olduğunu düşünerek. Ultrasona soktu ve rahim duvarimin çok kalın olduğunu hamile olabileceğimi söyledi kese yoktu ama. Kan testi istedi. Beta hgc 1024 çıkmıştı. Bir hafta sonra da keseyi gördük ardından bebeği. 22 temmuz olan son adet tarihimi 4 Ağustos olarak güncellediler. 12 günlük geç döllenme söz konusu oldu yani. 4-5 gün bir şey değil hamilelik hala ihtimaller arasında. En doğru sonuç için kan verin. Evde gün aşırı test yapıp hepsinden negatif alan ben çok da ağır bir temizliğe girişmiştim nasılsa hamile değilim diye. Onları yaparken hamileymisim meğer. Emin olmak da fayda var. 

önce (2 puan) tarafından

Peki belirtileriniz nelerdi? Bide özür dileyerek soruyorum en son beraberlik adet geçikmesindan ne kadar süre önce oldu? Benim göğüslerim şişer ağrırdı ama 1hafta sonra inerdi hassasiyette geçince adet olurdum. Hiç böyle olmadı daha önce yaklaşık 10 gün olacak şişlik ve ağrı hep var hiç azalmadı sırt ağrım oluyor ara ara kasık ağrısı bide. Buna güvenerek erken gebelik testi yaptım anında pozitif gördüm kan testinde negatifti bu sabah tekrar erken gebelik testi yaptım başka bir Marka Onda da negatif sonuç aldım aklımda saçma sapan şeyler geliyor korkutuyorum sanırım kendimce kendimi

Benim ikinci aya kadar hiçbir hamilelik belirtim olmadı adet olmayisim dışında. Gebelik istediğim için de gün aşırı birliktelik oluyordu... Adet gecikmesinden ne kadar önce olduğunu o yüzden bilemiyorum hatırlamıyorum da bebeğim yaşında şuan 😊 kadın hastalıkları ve doğuma gidin muayene olun bişey kaybetmezsiniz. Hamile değilseniz bile adet söktürücü vs verir. 

önce (2 puan) tarafından

Randevu aldım martın 6sında çok var yanı 

önce (2 puan) tarafından

Maşallah Allah bağışlasın canım ❤️

Allah razı olsun 🤗 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 150 göst.
25 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurkorkmazz (174 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 70 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gülümseee (25 puan) tarafından soruldu

413,555 soru

12,449,644 cevap

46,258 kullanıcı

Kategoriler

...