0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından

İyi geceler okuyan bana biraz teselli verir mi acaba.

Adetim bugün 6.gün gecikme oldu .4.günde ise erken gebelik testi yaptım çıkmadı hamile olasılığı varmı ya şuan test yapsam var olsa çıkar mı yoksa sabahı mı bekleyeyim.

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(1,846 puan) tarafından

Sabah ilk idrarla yaparsanız daha net sonuç alırsınız. 

(101 puan) tarafından

Aşırı stresliyim ya eğer çıkmazsa gebelik yoktur demi

(1,846 puan) tarafından

Büyük ihtimalle yoktur. 6 gün geçikmiş çünkü. Geç döllenme ise eğer, hafiften de olsa silik çıkması lazım. Bazı testler var çok erken sonuç verenlerden, onlardan yapabilirsiniz sabah. 

(101 puan) tarafından

Geçen ondan yaptım çıkmadı normalde adet olmadan bile sonuç alınabiliyormuş

(1,846 puan) tarafından

Dediğim geç döllenme ise şimdi belli olur. Eğer negatif ise de stres sebepli olabilir gecikmeniz. 

(101 puan) tarafından

Çok teşekkürler 

-Reklam-
0 oy
(1,139 puan) tarafından

Canım normalde en sağlıklı sonuç sabah ilk idrarda yptigin testte oluyor ama senin 6 gün de gecikmen varmış yine deneyebilirsin de 

(101 puan) tarafından

Var olsa muhakkak çıkar demi inşallah gecikmedir

(1,139 puan) tarafından

Valla canım bazen havadan yaşadığın stresten falan da gecikme oluyor. Ben bı kere öyle beş gün falan geciktim test yaptım hatta silik pembe cigi vardı baya belirgine yakındı sonraki gün pat adet oldum. 

Sende gecikmen olduğu halde erken gebelik testinde cikmadiysa büyük ihtimal şuan gerildikce de gecikme oluyordur.

(101 puan) tarafından

Aynen haklısın teşekkür ederim 

(1,139 puan) tarafından

Rica ederim hakkında hayırlısı olsun canım ❤️😊

0 oy
(1,105 puan) tarafından

Sabah ilk idrarınıla yaparsan belki daha net sonuç alabilirsin. Zaten adetinde  pek fazla gecikmemiş . Eğer gebelik şüphen varsa bile geç döllenme olduysa eğer test o yüzden de negatif çıkabilir belki 

(101 puan) tarafından

Anladım sabah yapim o zaman teşekkür ediyorum 

0 oy
(480 puan) tarafından

Sabah idrarı daha kesin sonuç veriyor ama benim 10 gün geçmesine rağmen negatif çıkmıştı kanda belli oldu. En doğru sonuç o 

(101 puan) tarafından

Yaptım çıkmadı, kan vermekte hastane işi zor  sevmiyorum 

(480 puan) tarafından

Siz bilirsiniz 

0 oy
(8,907 puan) tarafından

Canım oldugunu sanmıyorum ben bu konularda uzmanlastım artık tecrübeliym geciktimi  hamilemiyim die durmadan gec döllenmemi vs die yaptım durdum test ama cıkmazdı ben yapardım o cıkmazdı 😆🤭

Kafayı yiyecektim resmen ama ay sonuna olurdum sonra rahatlardım bi sknra baktım ne zaman gelmek isderse o zaman gelior spral taktırırp kurtuldum şükür.Hamile kalmak isdiorsan takmayacaksın kafana cok düşünme stres yapma akışına bırak döngünü takip et yumurtlama zamanında sık ilişki bele yastık yıkanma bide ayagada kalkma 😀

(101 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun yok ben hamile kalmak istemiyorum 6ngün oldu sabah test yaptım çıkmadı

(8,907 puan) tarafından

Korunuyorsan skntı uok gecikebiliyor bazen gün içi stres hareketlilik hormonlara asırı etki stres regleyede cok etkiliyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
0 oy
32 cevap 1,266 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤️Bir petek annesi❤️ (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 581 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Heidi nin koylusu (3,127 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,340 soru

23,691,878 cevap

311,041 kullanıcı

...