+1 oy
45 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından

Emzirmeyi birakmak istiyorum nasil baslamaliyim nasil birakmaliyiz? Bir anda olacak bir sey degil zor bir surec gibi geliyor nelere dikkat etmeliyim ne yapmaliyim? İlk cocugum tecrubem yok bilgilendirirseniz sevinirim.

2 Cevaplar

+1 oy
(2,374 puan) tarafından

Çocuğun büyükse önce gün içinde verme sâdece uykuya dalarken ver sonra onu da azalt ve kes birden kesmek bana yanlış geliyor yada meme istediğinde biberon verebilirsin bide sütten kesmeye yardımcı bir taş vardı adını hatırlamıyorum şu an oda faydalı diye duydum çok

-Reklam-
+1 oy
(1,443 puan) tarafından

Önce azaltarak başlayın. Hem mastit olmazsınız hem de çocuğunuz zorlanmamış olur. Gündüz emmesini kesmek daha kolay oluyor genelde. Gün içinde oyalanacak bir şeyler sunun, her emmek istediğinde başka bir şeyle oyalayın. Uyku öncesi istiyorsa, onu iyice yorun ki uykuya hemen geçebilsin. En sonda da gece emmesini kesersiniz. Mutlaka zorlanacaktır,ağlamalar olabilir. Ama kesinlikle tutarlı olmalısınız. Ağladı hadi vereyim derseniz bu süreç uzar. Gerekirse gece babası ilgilensin. Sizi görünce otomatik olarak meme isteyecek çünkü. 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 89 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,809 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 5 göst.
+1 oy
4 cevap 165 göst.
+1 oy
6 cevap 198 göst.

Kategoriler

1,434,797 soru