+1 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından

Kızlar selam. 2 yıllık evliyiz 10 aylık bebeğimiz var.  Eşimle 4 yıl sevgili olduktan sonra evlendik. Sevgiliyken hep çok ilgiliydi. Evlenince de öyle devam etti. Ama son zamanlarda sanki biraz uzaklasti benden ilgisi azaldı gibi geliyor. Mesela benim takildigim şeyler var. Şuan kayınvalidemde kalıyoruz biraz bebek yordu dinlenmeye geldik işte. Mesela annesine kardeşine sevgi dolu sözcükler bana gelince yok gibi. Buraya geldiğimizden beri benden ayrı takılıp oyun oynamak istiyor bir kaç kez yanında istemedi ben kırılınca düzeltti çağırdı yanına ben yanında oturdum o oyun oynadı. Uyuyana kadar oyun oynuyor uyku vakti gelince sarılıyor uyuyor güzel sözler söylüyor ama ben trip atmiyim diye sanki. Hani böyle sohbet edelim birlikte vakit geçirelim yok. Bir de son zamanlarda işinin çok ağır olduğunu benim evde bebek bakmanın çok kolay olduğunu istediğinde yatarsın kafasinda ama bebegimiz izin vermiyor ki. Ona göre benim işim kolay onun işi çok zor. Evet çok erken kalkıyor 6 bucukta kalkıyor basen bebegimizden dolayı uyuması geç saatleri buluyor . Ama ne bileyim ben böyle 5 dakika güzel vakit geçirelim diye gözünün içine bakarken onun beni görmezden gelmesi üzüyor 

5 Cevaplar

+1 oy
(9,393 puan) tarafından

Anasını görünce çocuklugumu aklına gelmiş😄

En zoru ev hanımlığı heheyyttt şoooorada dursun beni kızdırmasın madem kolaymış birgün alsında o baksın bebesine uyku düzeni kalıyormu 😒

(59 puan) tarafından

Haftasonu bi dene diyorum bakmayı hafta içi çalışıyorum bide bebek ki bakayım diyor 😂 eskiden eve yardımcı oluyordu şimdi o da nadir..

(9,393 puan) tarafından

Ne oyunu oynuyorki

-Reklam-
0 oy
(3,511 puan) tarafından

Bence erkeklerin de lohusalık dönemi oluyor çok uzun bir süre 😀 geçici diyelim biraz daha sabret

(59 puan) tarafından

Bekliyorum ama kafama deli deli boşanmak geliyor 😄

(3,511 puan) tarafından

Gelir arada öyle şeyler şeytana uyma 😀

0 oy
(5,810 puan) tarafından

1 eşin çok haklı evde başımıza vuran Yok  ve erkekler dışarda daha çok yoruyor iş sitresi soğuk uykusuzluk say  say bitmez 

2 acil bir durum yoksa dinlenmek için sağda solda kalkınmasına karşıyım ki başkasının evinde annende olsa daha çok yoruyor insan hiç bir iş yapmasanda örneğin ben annemde suyum bile ayağıma gelir ama evime dönünce sanki taş tasimmis gibi yorgun olurum 

3 yani büyüklerin yanında evdeki gibi olmaz belli bir saygı çerçevesinde olmak gerekir 

4 ailesinin yaninda olduğu için rahat davranıyor dur 

0 oy
(1,241 puan) tarafından

24 aylık evliliğin 19 ayı hamilelik ve bebekle geçmiş canim .tam evliliği yasayamadan bebek olmuş adam afallamis haliyle .birde diyorsun ki 6 buçukta kalkıyor akşam da geç yatıyor uykusuzluk üzerine yorgunluk vardır  birde .gündüz istesede dinlenemez .evde tek bebek varken bir kadin isterse dinlenebilir uyku saatlerinde istersen dinlenilir.birde 10 aylık bebek ancak emekler yani sana 18 aydan sesleniyorum bu günleri arayacaksın :) bir dk oturmuuor sürekli koşuyor koltuklara tirmaniuor prizleri parmaklıyor .

Evet eşten ilgi alaka yardım bekliyoruz bunu açık bir dille anlatmalisin .erkekler senin beklentini anlayamaz sen söylemeden .odunsu varlıklardır genellikle .çocuğun yürümeye başlayana kadar dinlenebildigin kadar dinlen sonrası zor :) çok da kafaya takma bu eş meselesini cinsel hayatınız da yolunda olmayabilir yorgunluktan halin kalmaz kendine çok dert edinme .adam gun boyu çalışıp eve gelince azıcık oyun oynayarak kafa dagitmak isteyebilir .herkesin deşarj olma şekli farklidir inan .bu süreçler geçici aranızda çok büyük sorunlar yoksa üzme kendini bebeğine odaklan onun çok ihtiyacı var sana evlilik bu bazen monoton olur bazen olmaz .

(59 puan) tarafından

Yorumun çok motive etti çok teşekkür ederim 

(1,241 puan) tarafından

Rica ederim kuzum ya birazda daha yeni evlisin ya aslında tam olarak yasayamadan bebek olduğundan fazla ilgi beklentisi içinde olman normal . Biz 4. Yıl bittikten sonra hamile kaldım ben şuan hiç sorun etmem eşim telefona bakmış oyun oynamış  .bizde gün içinde defalarca telefona bakıyoruz sosyal medya da takılıyoruz vakit buldukca degilmi . erkeklerin gündüz şansı olmuyor işte .tabiki sana yardım etsin bazı şeylerde ama çok da kendine sorun etme .Rabbim başka dert vermesin bebeğin sağlıklı olsun siz sağlıklı olun yeter inan en ufak bir sağlık problemi ile sinaninca bazı şeylerin çok gereksiz dert ettiğini anlıyor insan hiç yorma kendini 

0 oy
(2,251 puan) tarafından

Haftalık izninde bırak çocuğu tek başına onunla gitbdisari iki üç saat görsün gününü eşim çocuğa bakmak daha zor diyor çünkü bakımına en başından beri dahil ettim 

(59 puan) tarafından

Bende dahil ettim sonra sınava hazırlandı alıştı öyle gitti şimdi çözemiyorum durumu

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 516 göst.
0 oy
8 cevap 280 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,915 göst.
22 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Umut343434 (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,541 soru

23,777,874 cevap