+1 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (1,096 puan) tarafından

Bugün reglimin 2. günüydü dışarı çıktık biraz gezdik … Belim ve bacaklarımı hissetmiyorum 🥲… Ağrı kesici içtim etki göstermesini beklerken dedim boyama yapayım sonra kalemtraşımı kaybolmuş ya da Ulaş tarafından ele geçirildi bilmiyorum 😅. Kalemlerimin ucu bitti buraya geleyim de uyumayanlarla sohbet edelim dedim 😂 Siz niye uyumadınız ? 

image

9 Cevaplar

+1 oy
(2,870 puan) tarafından

Uykum gelmiyor çok kahve içmiştim galiba ondan

(1,096 puan) tarafından

Kahvenin uykusunu kaçırmadığı nadir insanlardanım galiba 😂. Her gece ailemle yatmadan ya Türk kahvesi yada nescafe içerdik , sonra uyurduk hiç daha uykumu kaçırmadı 😅.

-Reklam-
+1 oy
(9,263 puan) tarafından

İdoş benimde regle 2. Günüğğğğ perişanımm 🙁

(1,096 puan) tarafından

Bende akan markanın garnier olduğunu düşündüm çünkü benden çok çabuk aktı ya 🥲 Tutmadı hatta … 

Aynı gün olmuşuz demek ki bak . Sağlık ocağına yazdırayım bir deneyeyim bakalım sağol bebeğim . 

(9,263 puan) tarafından

Dene canom hatırlamıyorumki ay bu aralar Hush markasına sardım saçımı açacam insallah arastırıyorum da bakalım hiç denemedim ama cok ünlü bir kuaför paylaşmış ordan gördüm 

(1,096 puan) tarafından

Yaa bende gratiste maxx bir marka gördüm ama denesem mi bilemedim 

(9,263 puan) tarafından

Onu hiç bilmiyom cano 😅😘

(1,096 puan) tarafından

Neyse artık 😂

+1 oy
(1,329 puan) tarafından

Hani dogurunca bu adet sancisi geçiyordu hep kandirildik hep 🤣 bende doğumdan sonra sancim olmaz dediydim ama nerdee yatak döşek geçiyor hala gecmis olsun. Benim bebe uyudu az kafa dinlemek istiyorum uyuyunca hemen sabah oluyor kaldigimiz yerden devam. 

(1,329 puan) tarafından

🤣🤣 bi ayarlayamiyo insan ya uyku olur bebe durmaz ya uyur biz uyuyamayiz böyle garip bi döngü 🤣 

(1,096 puan) tarafından

Geçecek be inşallah 😂

(1,329 puan) tarafından

Hahaha bak oda yalan 🤣 cocuk dogunca rahat etcen dediler dogdu kirki ciksin rahat etcen dediler çıkti uc ayi geçsin rahat etcen dediler bu boyle her ay atiyor ama burda bakıyorum kac yasinda kac aylık olursa olsun bundan sonra bu böyle bem kabullendim artik 🤣

(1,096 puan) tarafından

Yok kız böyle 10 yaşlarına gelince bir rahatlama geliyor 😂😂😂😂 aahhhahahh Güldür güldürün bununla alakalı bir skeci var mutlaka izle hznshsn

(1,329 puan) tarafından

Hahaha on yılım var demekki 🤣 bakicam o skece 😁

+1 oy
(5,673 puan) tarafından

Çok güzel biyamissin maşallah 🫶🤲

Bugün yorucu bir gün dü benim için 😱

Sabah büyük sıpam uyuyordu minik sıpami doyurdum yatakta aşk yaşarken uyuya kalmışız 🫣🫣 bi gözlerimi açtım otobüse 1 buçuk saat var ne kahvaltı yaptim ne yemek nede ev işi öğleden sonra 4 e Kadar hastanedeydik ordan e bebeğe  geçtik oğluma anti kolik biberon almıştım kapağı yoktu o ara hastaneye yattık kaldı çıkmışken onu uğradım aldim iadelerim vardı onları verdim 

Ordan benim evin oraya araba yok biraz ters yönde kalıyor yarım saat yürüdük hızlı hızlı Pazar yaptım servis gelmiş kapida bekliyordu 🤯🤯🤯 

Sonra yarim saat servisle kavga ettik en son sinirlerime hakim olamadım adamin bugazini sıktım (cuma günü kurutma makinem geldi o günden beri servis geliyor kurutmuyor 2 yerinde arza tespit edildi aldığımiz yerle görüştük servis size bi kağıt verecek onunda makina değişim olacak kullanmadığım makinayla niye uğraşmayım makina kusurlu adamda inatla Tamir edeyim su kadar ücreti var diye usteledi en son baktım kapışıyoruz 

Sonra hamsi temizledim yedik ben uyumuş kalmışım 12 gibi babam aradı sıkılmış az dedikodu yaptik o ara mutfağı filan topladım  bebemi doyurdum bi sıgara ictim uzandım hem 

Hem çok yoruldum hem çok üşüdüm hem eve geldiğimde artik açlıktan bayılacaktim 

(1,096 puan) tarafından

Sağol canım 🌺.

Ay Büşra okurken ben yoruldum yaşarken seni düşünemiyorum kız nasıl bir tempo bu yat uyu kız 😂

(5,673 puan) tarafından

Makina bitirsin yaticam canim ben alışığım zorlamiyor bu tempo beni günüm sakın geçince canim sıkılıyor 🫣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Üşenmezsem bi kahve de içesim var 

(1,096 puan) tarafından

Ayy valla iç kahve rahatlatıyor ya 

(5,673 puan) tarafından

Yaptım valla inşallah bu saatte uyuyup sabah adamı yol etmeye kalkmayı başarırım 🤣

Gel sanada yapim sen şimdi hastasın tatlı krizine de girersin çikolatalı pastamda var ıslak kekimde var  

image

(1,096 puan) tarafından
Edersin edersin sen bu azimle 😂
Ay çok teşekkür ederim ellerine sağlık yemiş kadar oldum bak canım çekti bende gidip bari dünkü yaptığım bisküvili pastadan tırtıklanayım 😂
0 oy
(327 puan) tarafından

Ateş nöbeti gece acildeydik geldik ateşi yine çikiyor bekliyoruz başında

(1,096 puan) tarafından

İnatçı ateş başa bela çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir 😢

(327 puan) tarafından

İnşallah canım sağol

0 oy
(2,335 puan) tarafından

4 gecedir ateş nöbetindeyim ilaçta fayda etmiyor hastaneye gittik sabah ciğere enfeksiyon inmiş ama çok değil şükür antibiyotik başladı bakalım yarın öbürgüne toparlar inşallah 🙏

Boyamalar çok güzel olmuş ama benim o kadar sabrım yok😅

(327 puan) tarafından

Bizde aynı durum ateş 39.8 leri gördü boğazları enfeksiyon olmuş bizde antibiyotik başladık Rabbim tüm hastalara şifa versin

(2,335 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun zor ya 4gün ateşi vardı bakalım bugün ne olacak antibiyotik 1 doz alınca bile sanki fayda etti gibi bugün daha canlı gibi inşallah iyileşirler

(327 puan) tarafından

Antibiyotik bizede etki etti hemen 

(2,335 puan) tarafından

Bazen gerekli maalesef inşallah iyi olurlar hep🙏

0 oy
(744 puan) tarafından

Her zmaan çocuklar uyumazdi oturmak zorunda kalırdim bu seferde uyudular beni uyku tutmuyo 🥲

0 oy
(77 puan) tarafından

Çok güzel görünüyor canım eline sağlık. Ben yolculuktsyım kızım ağlayıp duruyor,belim tutuldu uyumak mümkün mü?🫡😁

0 oy
(1,877 puan) tarafından

Çok güzel görünüyor ya ellerine sağlık canım ❤️ 

Biz aile boyu hasta olduk oğlan aşırı öksürüyor daha hiç doğru düzgün uyuyamadı(k) desem yeri ☺️ 😅

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 259 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde UyuyamayanGuzel (1,096 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 557 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde UyuyamayanGuzel (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
31 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 424 göst.

Kategoriler

1,446,237 soru

23,757,817 cevap

315,289 kullanıcı

...