Çok güzel biyamissin maşallah 🫶🤲
Bugün yorucu bir gün dü benim için 😱
Sabah büyük sıpam uyuyordu minik sıpami doyurdum yatakta aşk yaşarken uyuya kalmışız 🫣🫣 bi gözlerimi açtım otobüse 1 buçuk saat var ne kahvaltı yaptim ne yemek nede ev işi öğleden sonra 4 e Kadar hastanedeydik ordan e bebeğe geçtik oğluma anti kolik biberon almıştım kapağı yoktu o ara hastaneye yattık kaldı çıkmışken onu uğradım aldim iadelerim vardı onları verdim
Ordan benim evin oraya araba yok biraz ters yönde kalıyor yarım saat yürüdük hızlı hızlı Pazar yaptım servis gelmiş kapida bekliyordu 🤯🤯🤯
Sonra yarim saat servisle kavga ettik en son sinirlerime hakim olamadım adamin bugazini sıktım (cuma günü kurutma makinem geldi o günden beri servis geliyor kurutmuyor 2 yerinde arza tespit edildi aldığımiz yerle görüştük servis size bi kağıt verecek onunda makina değişim olacak kullanmadığım makinayla niye uğraşmayım makina kusurlu adamda inatla Tamir edeyim su kadar ücreti var diye usteledi en son baktım kapışıyoruz
Sonra hamsi temizledim yedik ben uyumuş kalmışım 12 gibi babam aradı sıkılmış az dedikodu yaptik o ara mutfağı filan topladım bebemi doyurdum bi sıgara ictim uzandım hem
Hem çok yoruldum hem çok üşüdüm hem eve geldiğimde artik açlıktan bayılacaktim