+1 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından

Ya kızlar Biz aile apartmanda oturuyoruz ben 3 katta oturuyorum Kaynanamın Küçük eltisi yani amcası eşimin orta kat kaynanam altta katta oturuyor ben ne zaman merdivenleri yıkasam kendi kapımdan başlayıp ta onların dış kapısına kadar hepsini yıkarım yani Ama benim bir altında olan kaynananın küçük eltisi  hiç söylemez Ben 10 defa demüşim bak hani Merdivenler yıkanacağı zaman bana söyle beraber yıkayalım hiçbir zaman bana söylemiyor Demin de aşağıya indim baktım merdivenleri yıkıyor Niye söylemiyorsun Hani Bak ben de Ramazan geliyor temizlik yapıyorum Hatta ben de akşama doğru merdivenleri yıkayacaktım Hani bana söylesem beraber yıkasaydık Çok mu zor dediğimde bana kusura bakma söyleyemem ben dedim o zaman dedim ben dedim akşama dedim ben yıkadığımda dedim o pisliği senin kapının önünde bırakıp Evime gideceğim dedim dedi sen bilirsin Ben ona dedim sana hiçbir zaman iyi bir komşu olmadın olmayacaksın da dedi ki yapacak bir şey yok şimdi ben ne yapayım Benim kapım önümdeki toz çamuru su birilintisini hepsi onun Evin kapısının önünde bıraksam İçim rahat etmez bıraksam da yani tepkimi göstersem haklı mıyım Haksız mıyım gerçekten bilmiyorum yani Komşuluk hakkı Bence bu değil ya bide aynı köyün kızlarıyız okul arkadaşım aynı aile ye gelin gittik çekemiyor mu bilmiyorum 

8 Cevaplar

+2 oy
(1,401 puan) tarafından

Bence haklısın çünkü söylemişsin umursamamis yani bunda söylenemeyecek ne var 

(143 puan) tarafından

Küçük bebeğim var hep dedim bak haber et beraber yıkıyalım bayramdır seyrandır yok anlamıyo bende simdi inat olsun diye yıkıyıp kapısının onune kadar evime gitcem

(1,401 puan) tarafından

Tabi canım bu soğukta komple yıkamak zorunda değilsin kaç kere uyarmissin söylememis öyle bırak soğukta bir daha yıkamak zorunda kalsın da anlasın hatasını şimdi sen orayı da yikarsan nasıl olsa yıkıyor diye düşünecek öyle bırakmaz diye düşünüyor heralde

(143 puan) tarafından

Az önce kendi merdivenimi yıkadım onun kapısına kadar çıktım yani yıkamadım orada bıraktım Ben ayakkabılıklarımın içindeki ayakkabı düzeni derken çıkıp şey dedi Allah senin gibi kadının belasını versin dedi böyle Allah senin gibi kadını kahretsin bu ramazan ayında dedi böyle Ben de dedim ki Sen bunu istedin dedim Bak ben dedim güzellikle ben seni uyardım hala sen de mi kalktın sen bunu sen buna layıksın dedin bana beddua ederek içeri girdi ve şu an gerçekten çok mutluyum ya bence bu hayatta bazı İnsan yaşattığını yaşaması lazım ki öyle anlaşılabiliriz iyi oldu bence

(1,401 puan) tarafından

O senin öyle birşey yapacağını tahmin edememiş iyi olmuş beddua etmeye ne gerek var ya dönüp dolaşıp kendini bulunca o zaman anlar hey Allah'ım nasıl insanlar var

-Reklam-
+2 oy
(2,363 puan) tarafından

Herkes kendi katını temizlesin ben olsam kendi katımı temizlerim niye onların kapısını ben sileyim 

+1 oy
(2,781 puan) tarafından

Hiçte bütün merdivenleri yıkamazdm kendi katımı temizler kalan pislik nerde kalıyorsa kalsın bence onu hak etmis 

(143 puan) tarafından

Aynen bende merdivenleri yıkıyım orda bırakayım yapacak bir şey yok 

+1 oy
(1,521 puan) tarafından

niye soyleyemezmiş dili mi yok yoksa senden mi cekiniyor ne garip insanlar var

(143 puan) tarafından

Yani hacca gitmiş Gelmiş bir kadın bu erken yaşta hacca gitti geldi mesela dindi ağırlığını Allah gösteriyor olabilir ama insanlığı yok gerçekten hani öyle Allah arasında Ben kimsenin dindarlığına dilimi uzatmıyorum Ama insanlık ona gerçekten yok ben de kendime yani benim önümü yıkadım temizledim çıktı gördü beddua etti o da onu bulur inşallah ben bir şey demiyorum Allah benim içimi niyetim biliyor ya

(1,521 puan) tarafından

yuhhh bi de bela mi okuyo namaz kilmakla hacca gitmekle insan olunmuyor o alismis bence kapisina kadar yikamani istiyor 

+1 oy
(18,188 puan) tarafından

Bizim evde 2 katlı. Aşağı katta kiracim var. Ondan önceki kiracı da yapinca sadece kendi kapısının önünü yapardı. Bir de ne kadar fazla kullanmadığı eşyası varsa hep merdiven altına dizmisti. Bende her merdivneleri yıkadıgim zaman damın kapısından başlar dış kapıya kadar yikardim merdivendeki esylar da islanmasin diye hep onları dışarı alır öyle yapardım. Şimdi ki kiracı kendi kapısını bile yapmıyor. Hafta içi çalışıyor onu anlarım ve ben zaten her hafta sonu merdiveleri mutlaka temizlerim. Kiracının ayakkabılarını bile ben topluyorum merdivenleri süpürürken çok dağınık kapısının önü. 

Bundan 1 ay önce merdivenleri yıkadım. Aşağıya kadar suyum yetmedi eşime dedim çık bana su getir burayı da bitirip çıkalım. Merdivenin altında kiracının saatine ait çeşme var eşim dedi buradan doldur işte. Olmaz niye doldurayil bize ait değil su dedimm ait olmasın dedi sonuçta burası ortak alan zaten merdiven temizledikleri yok 1 ibrik su kullanırız çok mu dedi. Ama ben kullanmadım yine. Kiracilardan yana şansım yok bu konuda.

+1 oy
(4,998 puan) tarafından

Şahsen ben sadece kendi katımı silerdim digerlerin katları umrumda olmazdı. 

0 oy
(53,543 puan) tarafından

insan kendi eltisini cekemiyo bide kaynana eltisi hic cekilmez sende kendi kapini sil sadece 

(143 puan) tarafından

Artık öyle ypcm

0 oy
(2,923 puan) tarafından

Cok ayip etmis sende bidaha butun merdivenleri yikama canm.merdivenler icin ayri bi vileda al mesela kendi mersiveninin supurup sil.onunkine elleme.bisj dersede ben anlasmak istedim sen uymadin yaocak bisj yok de.

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 202 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Soruyorum (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 819 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hadiordan (1,459 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 245 göst.