Bizim evde 2 katlı. Aşağı katta kiracim var. Ondan önceki kiracı da yapinca sadece kendi kapısının önünü yapardı. Bir de ne kadar fazla kullanmadığı eşyası varsa hep merdiven altına dizmisti. Bende her merdivneleri yıkadıgim zaman damın kapısından başlar dış kapıya kadar yikardim merdivendeki esylar da islanmasin diye hep onları dışarı alır öyle yapardım. Şimdi ki kiracı kendi kapısını bile yapmıyor. Hafta içi çalışıyor onu anlarım ve ben zaten her hafta sonu merdiveleri mutlaka temizlerim. Kiracının ayakkabılarını bile ben topluyorum merdivenleri süpürürken çok dağınık kapısının önü.
Bundan 1 ay önce merdivenleri yıkadım. Aşağıya kadar suyum yetmedi eşime dedim çık bana su getir burayı da bitirip çıkalım. Merdivenin altında kiracının saatine ait çeşme var eşim dedi buradan doldur işte. Olmaz niye doldurayil bize ait değil su dedimm ait olmasın dedi sonuçta burası ortak alan zaten merdiven temizledikleri yok 1 ibrik su kullanırız çok mu dedi. Ama ben kullanmadım yine. Kiracilardan yana şansım yok bu konuda.