Kızlar bugün de benden gelsin bı post
Siz sevdiğiginizle mı evlenidiniz yoksa sizi sevenle mı
Ben beni sevenle evlendim ama pekde bı işe yaramadı
Severek evlendik ben onu seviyorum oda beni seviyor pişman değilim aşk evliliği daha güzel bence
Ohh ne güzel maşallah Allah mutluluğunuzu dayyim etsin inşallah
Amin canım
Beni sevenle evlenmek daha mantıklıydı öylede yaptım pişman değilim sevildiğini gördükçe zamanla sende onu sevmeye başlıyorsun dış görünüş veya aşık olmak bunlar bana göre çok önemli değil yüzü güzele 40 günde doyarsında gönlü güzele 40 yılda doyamazsın demiş eskiler
Valla ozmn insandan insandegisiyir ya bende beni sevenle evlendim ama hiç düsündügüm gibi olmadı acba ben sevgiye muhtacdim da öyle mi gordum
Hiçbiri... evlenmemek en doğrusu
Valla en güzeli bende senden yanayim
İkiside sevilip sevdiğim insanla evlendim çok şükür
Maşallah Allah mutluluğunuzu huzurunuzu kaçırmasin
Amiin inşallah
Eşim ile ikimizde severek evlendik ama eşim hep benim ona karşı olan sevgimin daha fazla olduğunu söyler...
Maşallah Allah ayırmasın rabbim huzurunuzu dayım etsin inşallah
Ne yapyrsnz ki fazla olduğunu soylyr ondn daha çok onu düşündüğünüz için mi dyr merk ettim valahi
Hayal Paris.. tam olarak bende bilmiyorum desem yeridir 😊 ama esimde soyledigi için söylüyorum ben çok fedakarlık yaptım hep önce onu düşündüm...
Ben bana saygı duyanla evlendim. Saygı sevgiyi besliyor, geliştiriyor, boyut atlatıyor ama saygının olmadığı yerde hiçbir his sağlıkla barınamaz.
Aynen öyle valla keşke bizde sevgiyi herşey olarak görmeseydik
Ailelerde saygı gösterilip öğretilmediği için ne kadar önemli ve hayati olduğunu bilmiyor çoğu insan. Doğru sevgi ne demek onu da bilmiyor insanlar. Saygısız sevgi olmaz. Toksik olur onun adı sevgi değil.
Ben sevgiye muhtaç bir çocuk olarak büyudum yaşım 25 hayla sevgiye muhtacım biraz sevilmek istedim sadece oda olmadı inşallah rabbim diyer tarafta sever
Hem sevdigim hem sevildigim biriyle evlendim. Bence her iki taraf icinde karsilikli olmali.
Maşallah allja dayım etsin inşallah
Hem severek hem görücü usulü diyebiliriz
Eşim beni 5 ay uzaktan izlemiş
3 yılda evlenmek için yalvardı
Sonra bende aşık oldum evlendik 😊
Ayyy ne güzel maşallah Allah dayım etsin inşallah
Sağol canım 🤍🤍
Sevmediğim biri ile sırf beni seviyor diye evlenmem evlendikten sonra o ilgi özen azalıyor sende sevmeyince itrire kaktıra devam eden bir ilişkiye dönüşüyor.
Evlilik sevmeden çekilecek şey değil bence
Aynen öyle keşke bende zamanında sevgiyi herşey olarak görmeseydim ama sevgiye muhtacım beklide ondan dir
Ne sevdiğine ne de seni sevenle....
Mezar bile tek kisilikken dünyada çift kisilik mutluluk zort #bence....
Aynen öyle valla
Ne sevdiğimle ne beni sevenle ☺️ görücü usulü evlendim karşılıklı seviyoruz şimdi♥️
Maşallah sonu güzel olsun gerisi önemli değil ya rabbim artırsın sevginizi dayım etsin inşallah
Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah ☺️
karşılıklı olmasi lazim
Aynen öyle
Ben beni seveni severim. Sevgimi de onun davranışlarıyla büyütürüm.
Maşallah rabbim sevginizi dayım etsin inşallah
Yalnız tam tersi oldu bizde. Sevilmediğim için Mutsuz Son...
Yaa Allah hayır li olanı nasip etsin inşallah
Hem ben seviyorum hem eşim biz severek evlendik yaklaşık 5 yıl sevgili kaldık 6 yıldır da evliyiz 11 yıldır beraberiz
Maşallah rabbim mutluluğunuzu dayım etsin
Beni ilk görüşte görüp çok seven biriyle evlendim iyiki onla evliyim
Eşimde bende birbirimizi seviyoruz. İlişkimiz boyunda bir taraf biraz pes etse diğerimiz devam el attı duruma. O yüzden dönem dönem değişiyor bizde durumlar
Valla ben evlenmesem de olurmuş 😂
Tek taraflı olmuyor ya sevdimde seviliyorumda
MAŞALLAH 🤲🤲
Maşallah rabbim devamını getirsin inşallah
Ben sevdiğim ile evlendim, ilk başta zorluklar oldu ama elhamdülillah şuan beni seven kendisi desem yani şöyle ki beni çok çok seviyor değerimi anladı ve hiç pişman değilim evlendiğime
Maşallah rabbim daha iyi etsin inslalah daha çok sever mutlu olursunuz
Amin cümlemizin inşallah kardeşim ❤️ ❤️ ❤️
İlk evliligimde ben çok sevdim tabi oda seviyorum diyordu ama ondort yıl sonraconun hatası yüzünden ayrıldık zaten hep veren taraf bendim sonrasında bu eşim beni çok sevdi öğle ki ben onun sevgisini seviyorum çok mutluyum elhamdülillah sizi sevenle evlenin
Maşallah rabbim bundan sonrasını iyi eylesin inşallah hatasız bir ömür geçirirsiniz rabbim pişmanlık vermesin inşallah
Ben beni sevenle evlendim ama hiç de mutlu olamadım
Belkide sevgiyi muhtaç biri olark seviyor sandım bilmiyorum
Olabilir belki de ufak bir şeyi sevgi sandınız Allah bundan sonrasını iyi etsin inşallah
Amin amin inşallah
1,445,883 soru
23,753,513 cevap
314,972 kullanıcı