+1 oy
91 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (4 puan) tarafından

4 aydır uğraştığım bi rahimde yara ne yapsak gitmedi ilk fitil krem ilaçlar sonra lazer sonra koterle yakıldı bir kaç gün sonra gidicem kontrole ne yapıldıysa gitmedi başına gelen var mı ve koterle canlı canlı atış yapıldı uyutuluyor mu bu işlem sırasında bilmiyorum canım çok acıdı ağladım ben resmen yanık kokusu allahım ve karnımın içinde acı var 

3 Cevaplar

0 oy
(472 puan) tarafından

Bendede vardı ilk doğum sonrası oluşmuştu ama ikinciyi dogurunca rahim kendi kendine yok etti yoksa dk yakılması gerekiyor demisti

(4 puan) tarafından

Sezeryan doğum yaptım ben

-Reklam-
0 oy
(6,462 puan) tarafından

Hamile kalsan bence o yaradan eser kalmaz

(4 puan) tarafından

Evli değilim artık canım

0 oy
(5,452 puan) tarafından

6 kere yaktirdim en sonunda özele gittim dondurma işlemi yapıldı oymuş kurtuldum elhamdülillah 

(444 puan) tarafından

ilişki haricinde de kanli akıntı mi oluyordu cnm

(5,452 puan) tarafından

Evet cnm aynn

(4 puan) tarafından

Bende özelde tedavi görüyorum en baştan beri hala yok edemedı ilişki sırasında kanama oluyor muydu sizde 

(4 puan) tarafından

Bende otururken çok nadir arada bir iğne batar gibi sızı oluyordu bide zevk suyun gelirken içerde bi yanma ve ilişkiye girdiğimde kanama oluyordu

(4 puan) tarafından

Hayr bende öle olmuyordu sadece ilişkiye girdiğimde o anlık adet görür gbi kan geliyordu penis içimden çıktığı an kanama duruyordu yanı davet eden hiç bişi olmuyordu herkeste aynı olmaya bilir tabi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
+1 oy
2 cevap 86 göst.
31 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Sil bastan_ (1,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde asllyd (637 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,160 soru

23,756,903 cevap

315,227 kullanıcı

...