Selamünaleyküm Hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz 🫶
Canım çok sıkılıyor 🤯🤯🤯🤯
Akşama menüde neler var 🤗
Şimdiden ellerinize sağlık bol bereketli olsun inşallah 🤲 🫶 ❤️
Rabbimin izniyle büyük oğlan uyudu küçüğü şuan doyuruyorum kahvemi içip ekmek birikdi baya onları kıtır ekmek yapicam Ziyan olmasınlar 💐😍
Menüde
Domates çorbası veya Tarhana yapicam (kararsızım
Bulgur pilavım var
Birde etli türlü yapıcam
Allah bereket versin inşallah 🤲
Et haşlama bulgur pilavı salata var
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah 🤲
Aminnn canım
Kıtır ekmek nasıl olyr cnmm
Lokmalık olacak şekilde doğruyorum fırında kızartıyorum corbayla muhteşem oluyor
Bak bu şekilde yapıyorum pembe sürekli masamın üzerinde duruyor bittikçe takviye ediyorum
vaaayyy hamur makinasi almisss heleee gule gule kullan loo❤️❤️❤️
Teşekkür ederim sevdam yaşlandım artık otomatik olan herşeye geçiş yapıyorum yavaş yavaş
Afiyet olsun kolay gelsin. Balık alacam yanına salata şalgam suyu gider allahin izniyle
Bol bereketli olsun inşallah cnm ellerine sağlık
Sen de beni dinle domates yap 🥰
Afiyet olsun eline sağlık kızımı doyuruyorum bende.
Akşama tavuk pirzola tarhana pirinç pilavı var. Kızım da pasta diyo bakalım nasıl pasta yapcaz 🥰
Tavuk pirzola duyan bennn nasıl yapyrsn resim. Varmı önceden yaptıklarından bjrde tarhanayi hazır alıp mi yapyrsn nerde satilyr tarhana
Tavuk pirzola bu fırında patates soğanla yapıyorum. Tarhanayı da toz şeklinde marketten alıyorum
Simdi olmuştur foto inşaallah
Konum yolla geliyorum
Aşkım sen gel hemen atayım
Fırıında kızarttktan sonra nasıl saklıyorsunuz
Bu şekilde soğutup kavanozlayorum Pembe masanın üzerinde duruyor bittikçe takviye ediyorum
Afıyet olsun canım
Patlıcan kebabı yada karnabahar yemeği fırına verıcem kararsızm
Ellerine sağlık canım
Teşekkür ederim
Saol cnm
Eline saglik canim ben detayli temizlige basladim salon oturma odasi ve mutfak bitti
Tarhana corbasi
Pirinc pilavi
Et sote yaptimtursuyla yeriz diye düşündüm belki ayran yaparim
Yatak odasi ve cocuk odasina devam etmek istiyorum ama esim geceye gidecek yatiyo cocuk odasi da dip dibe rahatsiz olur o yuzden ellemedim cocuk acikti onu doyuruyorum sonra bende yerim oglen uykusuna yatariz esimle birlikte uyaniriz yemek cay onu ugurlar o 2 odayla korudoru hallederim
Banyo wc kendimi iyi hissedersem yikarim hissetmezsem yarina kalir aslinda camlari ellememistim havalar soguk diye kendime guvenemedim bi de ramazanin son haftasi tekrar yapcam detayli o zaman yaparim yagmur kar yagiyo zaten diyorum ama icimde rahat degil bakalim yarina Allah kerim
Maşallah canım kolay gelsin
Patates tavuk atacam fırına, pilav , sarma ,içli köfte cacık. Annem ile babam gelecek
Bereketli olsun inşallah cnm
Sebzeli bulgur pilavı ve cacık yapacağım belki birde mercimek çorbası yaparım afiyet olsun şimdiden
kiz fincanin yanina koydun neymis
ilk kez gordum tadi nasi
Ben çok beğeniyorum gülüm her gelenle getirtiyorum çarşıda bulursam alıyorum
ekran aliyom bulursam yaza alir denerim bende
Sen gelince haber ver ben sana taze ayarlar yollarım
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1,493,390 soru
24,400,407 cevap
350,098 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın