+3 oy
808 göst.
önce Diğer kategorisinde (337 puan) tarafından

Kızlar kızımın kreşi bu bunları istiyor kaç para tutar asagı yukarı

image

27 Cevaplar

+2 oy
önce (314 puan) tarafından

Bunların hepsi kreş ve anaokulu için abartı olmayan normal şeyler. Ben fazladan istenilen bir şey göremedim hatta başka okullar sabun peçete dezenfektan kağıt havlu tuvalet kağıdı ıslak mendil deterjan vsvs istiyor bunlar normal bile istemiş aylık 1500 te gayet iyi elinizdeki fırsatı değerlendirin ben almam diyerek boşu boşuna kendini dolduruşa getirmesin eşiniz. 

Bu arada tahmini 2000 civarı tutar 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,272 puan) tarafından

Kırtasiyeci değilim ama bine yakın tutar bence 

önce (337 puan) tarafından

Bende öyle dusundjm ya normal mi bu istenenler  fazla geldi bana

önce (20,550 puan) tarafından

Binden çok fazla tutar.  Bizim aşağı yukarı benzer liste Eylül'de 2300 TL civarı tuttu. Terligi falan dahil değil daha. Bir de liste hiç fazla değil. Az bile. Hicbisey istememisler. Bazi anasonif ogretmenleri çok daha fazla materyal ister. Bu öğretmen çok temel şeyleri istemiş. 

+1 oy
önce (1,053 puan) tarafından

2000 i gözden çıkar 

Ayy esım almam diyor haklıda yani cok fazla kres aylık 1500 TL bu isteneler cok abesler var

önce (1,078 puan) tarafından
+1

Eşin almam diyorsa o zaman çocuğu da göndermeyi düşünmesin, bunlar etkinlik yapmak için önemli şeyler. Sadece tek fark dönem sonuna doğru kaydettiğiniz için fazla gelebilir bunlar. 

İkinci dönem sınıfta yer açıldı ondan dolayı bana da cok fazla geldi

önce (150 puan) tarafından
+1

Ama bunlar genel şeyler canım almazsan nasıl etkinlik yapacak çocuk ,boya ,çanta, matara ,terlik bir de peçete vs gibi normal şeyler  istemişler  aslında liste normal geldi bana 

önce (2,170 puan) tarafından
+1

Almama gibi bir şansı yok eşinizin. O zaman okula gitmeyecek zaten zorunlu değil.

Mesela size hangisi yanda hangileri abes geldi? 

0 oy
önce (4,280 puan) tarafından

Ben geçen yıl buna yakın bir listeye 3 bin falan vermiştim fiyatlar artmış olduğu için daha fazla tutulabilir.

Ya internetten tek tek baktım 3bin tutmaz ya

0 oy
önce (136,923 puan) tarafından

sen bi 2bucukla 3 bucuk arasi ayir bunlara

0 oy
önce (830 puan) tarafından

Okul çantası beslenme cantasimi oluyo ve cocuktami okuldami duracak seneye bizde başlıyoruz da mrk ettim 🤔

önce (4,436 puan) tarafından

Anasınıfı için sırt çantası beslenme çantası ve su matarası her gün çocukla geliyor 

Küçük çorap hurcuna birer kat kıyafet kattım o okulda (atlet-baksır-tişört-eşofman)

Sınıfta giydikleri ev ayakkabısı 2 haftada bir cuma günü öğretmen yollar çocukla yıkanır pazartesi giery

Onun dışında alınan malzemeler büyük Kapaklı şeffaf saklama kabında çocukların Kendi dolaplarında sınıfta durur hatta 4 resim istemeleri o yüzden (etkinlik malzeme dolabına ve çantalarını bıraktıkları dolap üstüne yapıştırır öğretmen çocuklar dolapları eşyalarını karıştırmasın diye)

önce (830 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 

önce (4,436 puan) tarafından

Rica ederim canım ❣️ 

0 oy
önce (2,040 puan) tarafından

4-6 yaş mı canım? Çok tutuyor kreş malzemeleri 2000 kadar var. Daha da bi'şeyler isteyecekler sürekli para ya da malzeme.. 

0 oy
önce (3,187 puan) tarafından

İlk dönem oğlumun öğretmenide bu a yakın bir liste ve ayrı olarak eğitim seti istemişti 3.000 bin tutmuştu , bu dönemde ıslak mendil havlu kağıt ve kolanya istendi sadece 2 dönemlik aldırdı bize ,, gayet normal cunki herşey çok pahali

0 oy
önce (55 puan) tarafından

2 bine yakın tutar toptancı kırtasiyelerde normal bi yerden alırsan daha fazla tutar

0 oy
önce (587 puan) tarafından

Benzer liste 3500 kusur tuttu kaynimin çocuğuna.

0 oy
önce (989 puan) tarafından

Hayatım senin yine iyi listeyi eline vermişler. Bizden direk parasını istediler dönemlik 12bin 🤦🏻‍♀️

0 oy
önce (227 puan) tarafından

Oğlum anaokuluna gitti bu yıl aynı liste sene başında aldm 1200 lira falan tuttu ve ben toptancidan aldm ucuza gelsn diye kırtasiye de daha pahalıdır büyük ihtimalle 

0 oy
önce (147 puan) tarafından

Tamam prosedür bu ve gerekli şeylerdir mutlaka ama ne kadar masraflı çocuklar için değer ama şu ekonomide çocuğum olsa çok zorlanırmışım bunu farkettim.

önce (52,330 puan) tarafından

bizim.ogretmen cok aktifti devletin verdiginin eski siniftan kalanların yani sira para toplayip yine bir sürü sey aliyorduk gercekten zor okula basladimi masraflari artiyo

0 oy
önce (1,103 puan) tarafından

Zaten terlik ayakkabı matara kaba hesapla 1000 tutar geri kalanda 1000 tutar gibi 2500 3000 e yakın tutar bence hangi marka olduğuna bağlı biraz öyle gereksiz bişey göremedim bende 

0 oy
önce (1,213 puan) tarafından

Kreşin aylık ücreti çok uygun 1500 baya iyi fiyat .malzemeler sadece boyalar 1000 TL tutar .4 bin ile 5000 arası tutar bunlar Ocak zamlarindan sonra . Eşin almam diyorsa çocuğu gondermeyin etkinlik yapmayıp çocuk oturmaya mı gidecek oraya .imkanınız yoksa zaten kreş isine hiç girmeyin yani başka masraflar da çıkar .

0 oy
önce (2,783 puan) tarafından

Hangi okul bu ya bizim listeyle birebir aynı :)

0 oy
önce (4,007 puan) tarafından

En az iki bin TL tutar bir çok şey var burda stik yapıştırıcı aldım 70 tl idi sizden 4 tane istemişler 280 tl zaten onlar yapar bide büyük boy yazmış

iki tane alir simdilik bittikce alirsin birden cok tabi 

önce (4,007 puan) tarafından

Migros da ve caurfursa da kampanya vardı bir alana bir bedava sizin orda bu marketler varsa bakın isterseniz

0 oy

istedikleri normal kullaniliyor sulugu varsa onu koyarsin boyama önlüğü eski ev kiyafetlerinden giydirirsin almam dersen 

kalanlari anaokulu yada birinci sinifta kullanmaya devam eder bin liradan fazla tutar bizim kalem kutusu boyama kalemi sulugu oldugu halde iki bin kadar tutmustu birde marka istemislerdi

0 oy
önce (4,942 puan) tarafından

2 bini fazla fazla geçer 

0 oy
önce (2,165 puan) tarafından

Ben buna benzer listeyi 1500 civarı idi dönem başı aldım(Ayakkabı yoktu)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
8 cevap 182 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sedeff (544 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 418 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sedeff (544 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 347 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde &Alya& (513 puan) tarafından soruldu