+3 oy
820 göst.
önce Diğer kategorisinde (339 puan) tarafından

Kızlar kızımın kreşi bu bunları istiyor kaç para tutar asagı yukarı

image

27 Cevaplar

0 oy
önce (964 puan) tarafından

Yorumlara cevap olarak eşim almaz demişsin ya merak ettim almayıp ne yapacaksınız ki

Madem öyle hiç gönderme ki buna yollamasan çocuk ilkokula geçince ne yapacaksın ona da mı fazla diyeceksin.

Bunlar 1 defa alınan şeyler artı bunları almakla da bitmiyor yeri geliyor bunlara rağmen farklı şeyler isteniyor eğer cocuk eğitim alsın okusun istiyorsan almak zorundasın.

önce (7,528 puan) tarafından

Ne tesadüf ki benim bahsettiğim de öyle her açıdan düşünen zaten ancak bir ikiye cesaret edebiliyor benim tek kızım var gelirimiz iyi çok şükür ama ikinci çocuk için cesaretim yok 

önce (964 puan) tarafından

Benim de oğlum 7 buçuk yaşında bende maddi olarak Allaha şükür çok iyiyim ama daha yeni yeni 2. Ye karar verdim ki o da son olur başka yapmam yani 

önce (524 puan) tarafından

Çoğu insan anaokulunu gereksiz görüyor masraflı diye düşünüyorlar ama o kadar önemli ki ilkokula hazırlık çocuk orda sayıları renkleri bir çok şeyi ögreniyor ama çoğu insan öyle düşünmüyor oyun olarak görüyor gidecek oyun oynayacak ne gerek var o kadar masraf etmeye diyorlar o masrafı göze alıp iki kere gönderen aileler de var çocuğun sosyalleşmesi için de iyi bir ortam biz evde öyle bir ortam oluşturamıyoruz çocuk gelişim mezunuyum çocuklarla çok çalıştım ama orda ki ortamı kızıma oluşturamam evet birşeyler öğretebilirim ama paylaşmayı sosyallesmeyi evde öğretemem işte çoğu insan da böyle düşünmediği için gereksiz buluyor 

@Elif12 kızım bu sene kreşe gidiyor seneye anaokulu olacak inşallah ben evde birçok etkinlik yaptırıyordum ama orda yaptığının öğrendiğinin ancak yarısı kadardır yaptırdığım en önemlisi akranlarıyla bir arada oluyor sıkılmıyor eğleniyor evde tek başına çocuk çok sıkılıyordu 

önce (524 puan) tarafından

Aynen canım akranlarıyla yapınca daha iyi olur daha keyif alarak yapıyor şuan taşınma durumu olduğu için gönderemedim ama bende göndermeyi düşünüyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (10,884 puan) tarafından

Eğer boyalarına markası belli değilse uygun fiyatlardan alsan 2.000 tutar benim oğlumda anasınıfına gidiyo boyalar çok pahalıydı  3.500 tutmuştu

0 oy

Bir çoğu zaten evdede olsa alınan şeyler renkli karton parmak boya diğer boyalar A4 kağıdı Eva 2 senedir bunları alıyorum ben etkinlik yaptırıyorsanız bilirsiniz ki bunlar lazım çocuk oraya sadece oyun oynamak için gitmeyecek sonuçta 3 bin tutar gibi bu liste 

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Canım aynılarını arkadaşım da almış 2250 TL tutmuştur seninkileri bilmiyorum ama kırtasiyeden kırtasiyeye değişiyor

0 oy
önce (13,511 puan) tarafından

Senebaşı 7500 verdim kırtasiyeye nakit olarak. Çocuk için lazımsa vermem gibi bir lüksüm yok. 

0 oy
önce (40 puan) tarafından

İnternetten almanı tavsiye ederim daha ucuza denk getirirsin

0 oy
önce (2,010 puan) tarafından

Trendyoldan hepsini sepete atarak bakabilirisnix

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 217 göst.
25 dk önce Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (339 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 124 göst.