+1 oy
77 göst.
önce Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından

Hayırlı geceler hanımlar kablosuz kulaklık önerileriniz varmı almayı düşünüyorum bir tane aldım kısa sürede bozuldu sıra etsem kullandığınız memnun kaldığınız Kulalıklik varsa söyleyebilirmisiniz 

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,969 puan) tarafından

Bütçen ne kadar bilmiyorum ama JBL ÖNERİRİM BEN KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM 

önce (17 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim attığın için kız çok pahalıymış buda ama çok güzel duruyor tabi sağlamlık konusunda iyidir fiyat artıkça bak benim dediğimi sana atayım sağlıkla kullan canım bu arada :)

image

Böyle bişey canım ben en son aldığımı a 101 den aldım 

Sağolasın canım kız kardeşim de kullanıyor e yıldır hiç şikayet etmedi 

Bunların ses kalitesi çok düşük gülüm o yüzden sevmiyorum birde çok çabuk bozuluyor 

Doğru söylüyorsun valla ucuz etin yahnisi olmaz benimkide o hesap olmadı biraz daha kalsın bakarım elimdenki fiyatı artırarak bari kaliteli bişey olsun teşekkür ederim canım yorumların için çok sagol

-Reklam-
0 oy
önce (3,070 puan) tarafından

JBL kullanıyorum çok memnunum

Çok teşekkür ederim yorum için n

0 oy
önce (153 puan) tarafından

Jbl aldım bende kullanıyorum memnunum 

0 oy
önce (1,453 puan) tarafından

Media markt , vatan bilgisayar,  teknosa gibi yerlere bakabilirsin. İnternete özel ürünleri oluyor, daha uygunlar. En azından herhangi bir sorun olunca direkt tamir için gönderebilirsin. Trendyol gibi yerlerden elektronik ürün alma taraftarı değilim şahsen. Media markta ttec 700-800 tl civarı var bir kaç gün önce bakmıştım. Baseus nasıl bilmiyorum ama o daha uygundu. Ttec orta yollu bir ürün. Bende kardeşime alacağım. Jbl, Huawei için butceni bir tık arttırman lazım. 

Teşekkür ederim canım güzel yorumun için çarşıya çıkınca dediğin yerlere bakayim haklısın öyle yerlerin daha garantisi oluyor benim a 101 den aldığım dandik bişeymis demekki 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 296 göst.
+1 oy
1 cevap 74 göst.
16 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eylul & Erva (3,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eliff28 (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 123 göst.

413,861 soru

12,457,308 cevap

46,536 kullanıcı

Kategoriler

...