+4 oy
370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,767 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz 🫶 🤗 

Benim minik uyudu büyük oyun oynuyor babasiyla bende canım sıkıldı elmalı kurabiye yaptım biraz şekilsiz oldu ama tadı güzel oldu 😋 

Çayım yok çayını alan buyursun 🫖

image

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Eline saglik canim cokda guzel gorunuyo bence kac gundur canim cekiyo benimde temizlik su bu derken ne kendim cikabildim ne esim cikabildi elmem kalmamis 

Ben esimi ise gonderdim kalan islerimi hallettim odalarin hepsi bitti banyo wc kaldi makinada nevresimler var cocugun uyku saati geldi onu uyutup kalan islerimi halletcem nasipse esim yokken cay kahve de istemiyo canim 

(6,767 puan) tarafından

Benimde elmam çoktu cürümesin diye değerlendireyim istedim 

Güzel uykuları olsun inşallah cnm 

-Reklam-
+1 oy
(3,979 puan) tarafından

Eline sağlık.benimde büyük bebe TV izliyor küçüğü de uyguluyor.bende kabak tatlısıyla kazandibi yapmıştım kahveyle içtim şimdi dinleniyorum

0 oy
(1,089 puan) tarafından

Ohh mis ellerine sağlık canım ☺️ ❤️ şekli bosver yeterki tatlı olsun 😅 bende pasta yapmıştım eşim işe gitmeden son dilimi yemiş uyu.z 😅😅 bizde oglusumla yalnızız. Az önce uyuyacak zannettim baya gözler kapandı falan şimdi tekrar kalkti yatmazsa bakalım bı kahve içerim bende ☺️

0 oy
(54,507 puan) tarafından

cok.severim geliyorum hemen 😀

0 oy
(278 puan) tarafından

Diyetteyim ben canım akşam küçük 2 kase çorbayla ayakta durmyaa çalışıyorum 😂sizlere afyet olsun çok güzel görünüyor 

0 oy
(3,282 puan) tarafından

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Çocuklar hasta gripler anca uyutabildim huysuzlardı. Şimdi bir kahve sigara molası vereceğimmm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 406 göst.
28 Eylül 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 313 göst.
28 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 857 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 442 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,040 soru

24,395,286 cevap

349,699 kullanıcı

...