İyi akşamlar nasılsınız? Ben iyi olmaya çalışıyorum kocamın kafasına satır fırlatmak istiyorum ama şimdilik oturuyorum. Neyse gece gece can sıkıntısına girdim son durağım bura oldu
Hiç estetiğiniz var mı? Benim vardı ama birkaç ay önce kaza geçirdim çok yazık ki burnum helak oldu şuanda bükük duruyor,çevremdeki insanlar hayır güzel diyorlar ama bükük işte. Banada bahane oluyor ağlamak istiyorum aslında tekrar ameliyat olucaktım hamilelikten dolayı 9ay ertelendi çocuğumu bükük burunla karşılayacam umarım dalga geçmez🙁
Koca: ben ne alaka ? 😊
Geçmiş olsun bir süre sora yeniden yaptırırsanız sorun olmaz ki üzülmeyin
cem napiyo
O kocayı varya o kocayı silah alıp öldürmeyen şekilde vurmak istiyorum
Evet aşkım doğar doğmaz sana gülecek
Anne ben geri gireyim karnına senin bırnun bükük diecek🤦♀️
Kurban olduğum dogumdan sonra halledersin hormonlarmı nedir yani?
Şu sıralar gögüslerden aglayabilirim bende ama hamile deilim😁
Göğüslerimde küçük ama onları fazla dert etmiyorum yani estetik olmasada olur ama burnum kırmızı çizgim
yik sacma degil sagsen bende aglarim . benim burnum da bozuldu 2012 de yaptirmistim. 9 bisanda tekrar ameliyat ilacagim. hem normal ameliyatin iki kati pahali demde daha zor kaburgami acip kaburgamdan kikirdak alacaklar. keske ilk seferde doktoru baya arastirip olsaydim. olk zamndan beri memnun degildi. seklinden . zamsnlada deforme oldu .
Casperiye eniştemiz oldu böyle bu ameliyat asırı zorlandı mecbur olmasi gerekiyordu onun.
zordur muhakkak farkindayim . ama kucuk minik kavisli hokka gibi burun icin deger . ben kucuklukten beri masada kalcagimi bilsem o ameliyati olacam
derdim. minnacik cocukken ilkokulda estetik doktoruyla evlencem derdim heryerimi bedavaya yaptirmak icin😂😂😂 göz rengim haric herbir santimetrekaremi degistirip ekleme vikarma yaptirabilirim. tum acilara deger bence yeterki para olsun yada hayrina sponsor olacak biri olsun 😂😂😂
Yok ama yaptırmak isterdim memişleri
Koca izin vermiyor ben böyle beğeniyorum gerek yok diyor bir de tabi Allahın verdiğini beğenmemek olmaz diyor o konuda fikrim yok ama
E ama benim burnum bükük ve bunu Allah yapmadıkı Allah bana küçükken çok normal bir burun verdi ben o burnun içine şey ettim
😃 sen belliki çok takmışsın bu konuya
Bende göğüs estetiği istiyorum ama çevre var işte🤣
Hah çevreyi salla gitsin eşin okeyse yaptır gitsin kız
Zaten artık okadar doğal oluyor ki belli bile değil
Sağlık sorunum yoksa hayata yapmam Allahın verdiği bedene ezyet edersez hesap veremem Allaha şükür bende yok öyle bişey eşimde var sağlığin icin ol diyom burnu baya yamu k
Çok geçmiş olsun canısı bide tek derdin o olsun kız bence senin hormonlardan dolayı bu kadar çok kafaya takıyorsun. Soruna gelecek olursak benim dişlerim zirkonyum sanırım estetik diş diyorlar buna 😅
Burun kemigimde eğrilik var korkudan ona bile yokmuş gibi davranıyorum 🫣 zaten burnumuda beğeniyorum orasıda ayrı
Burnu bükükleeeerrrrrr burnu bükükleeeerrrrrr anasız babasız garip yetimler 😁 ayyy bacım tek derdin bu olsun boşver elbet burnun yapılır, sen kendinin ve bebeğinin sağlığını düşün.
Yok ama olsun isterdim😁
Yok ama burun bende isterdim dinen sakıncası var diye korkuyorum nefes almamida etkiliyo sanki yüksek yastıkta yatiyorm uyuyamıyorum nefes alamıyorum bebde
Burnumda eğrilik vardı hem kemiklerde hemde dışardan egriydi bende yaptırdım birde alt yüzüm erkenden sarkmaya başladı şöyle bir alt yüz lift yaptırmak istiyorum başka da bir şey istemem açıkcası
Bende bir ara burnuma cok takıyordum biraz kemerli oda cocuken cakmıstım burnumu kemer oluştu bi ara baya takmıstım estetik filan sonra botox yaptirim bari diyordum ama sonra tamamen gereksiz oldugunu düsündüm takmıyorumda artık
Elmacik kemiklerimde anlimda dudaklarimda botoks var burnum estetik belim estetik (inceltme ameliyatı) gülüş çizgilerim botoks burun ucumda botoks var var da var kisaca yapay güzelim ama ayyyy doğal guzelliğim tatlimmmm diye geziyorum tabi :D
Şuan ihtiyacım yok ama bi gün yaptırırsam burnumu ve cenemi yaptıracam zaten kalıcı makyaj sayesinde bi kaç yıldır kafam rahat
1 adet estetik vardir bendede
Biryeri tahmin ettim ama neyse
hiimmmm🤔🤔🤔🤔
Hahahahahahahaa ne estetiği 🤷♀️😁😏
ben biliyeeeemm😂😂😂
ama o pek estetik sayilmjyo dimj
Benime estetiğim yok ama bir burnumu yaptıracağım sonra biraz dudak ve çene dolgusu Buda bugünden 😂
A benimde kahkülüm varya gözlerimde senin gözlerinden bir tık koyu tek farkımız benim burnum bükük
Benim burnumda kemerli ama ailemde kimsenin değil . Kırık burnum maalesef 🥲
Düşdün mü?
Burnuma basketbol topu gelmişti 😅….
Ay oda iyi değil ya acıtmıştır
Koca:Ben ne alaka agegegw 😂😂
Bende de 1 adet var ama en çok istediğim göğüslerim, küçültmek istiyorum 😅 şuanda sadece dudağımda var eridi biraz
O koca çok alaka ya ben zaten öncedende deliydim şimdi tımarhane kaçağı oldum sayesinde onun o mavi gözlerini satırla et doğrar gibi doğramak istiyorum
Ben birara göğüslerimi büyütmek istiyordum çünki küçük! Burnumda bükük
Hiç estetiğim yok. Ama kbb doktoru yıllar önce burnum kırık olduğu için ameliyat olabilirsin demişti ama burnum o kadar güzel ve hoşuma gidiyor ki bozulacak kokusuna o minicik yamukluğu umursamıyorum. Zaten birine demediğim sürece anlamıyorda
Estetiğim yok ama burun yaptırmayı düşünüyorum bu sene inşallah🥰
Dudak dolgusu da istiyorum bakalım🤣
Burnum tek cnm
Aslında benimde kaç ay önceye kadar burnum güzeldi ama erteledikce erteledim
Niye cnm erteliyorsunki
Şuan ertelenicek çünki hamileyim
Hayırlısı cnm
Çok teşekkürler
Geçmiş olsun
Benim hiç yok
Teşekkür ederim
1,486,554 soru