+1 oy
151 göst.
önce Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından

Kızlar çalışmak istiyorum nolur bana cesaret verin daha önce evden çalıştım bir çağrı merkezinde ama küfür edenler falan oluyordu hassas kişiliğim El vermedi ayrıldım işten. Gene teklif aldım çağrı merkezinden ama korkuyorum gene yapamam diye birde zaten evden bıktım dışarıda sosyal bir hayatım olsun istiyorum hemde küfür yemek istemiyorum artık para alsam da. İş güzel oturduğun yerden ama sık sık saniye başı arama yapılıyor hiç duramıyorsun hadi buda önemli değil ama küfür yemek insana koyuyor maalesef. Bir yanım istiyor ama karakterim de uymuyor bu işe.

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,453 puan) tarafından

Valla çağrı merkezi çok zor bende staj yapmıştım 3 ay. Ayaklarım geri geri adım atıyordu her sabah. Biteceğini bildiğim için daha rahattım ama haliyle çalışıyordum. Özellikle aradığımızda tehtid edenler , savcıyım diyenler, kimliğini ver diye diretenler. Ben olsam yapamazdım. Hiçte oturduğun yerden para kazanmak değil. Karsiyi sakinlestirebilmek için psikolog olacaktım az kalsın :D

Başka işlere bakabilirsin bana kalirsa; sekreterlik,  yonetici asistalığı gibi. Sürekli aynı cümlelerle konuşmaya başlamak bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyor. 

önce (104 puan) tarafından

Evet benim içinde çok zordu koca koca adamlar küfür ediyordu öyle zoruma gidiyordu ki soğukkanlı biri olamadım direk ben çıkıcam dedim 1 hafta dayandım

-Reklam-
0 oy
önce (2,540 puan) tarafından

Hakları neler mesela küfür edenlere ceza yokmu ey allah deyip cekemiyormsn

Vardiyalı iş sanırım komşum da yapıyordu oda böyle şeylerden sikayetciyfi ama hiç yoktan bı iş oldu ona girmek için neler yapılıyor mesela? 

Maaşı iyi mi ne kadar dediler 

Ben çalışıyorum ek iş gibi yapamam mi bunu sürekli telefon çalıyor mu ya benim komşum wlla yemeğini yapıyordu temizliğini yapıyordu 

önce (104 puan) tarafından

Molalarinda veya iş vakti dışında yapiyor büyük ihtimal komşunuz İşlerini gerci bilmiyorum onun çağrı merkezi yoğunluğu nasıl.

Küfür edenleri uyarma hakkın var sadece o da kibar bir dille

Benim vardiyalı değildi canim eskiden çalıştığım yer zaten simdikide aynı yer maaş asgari ücretin bir tık üstü

Ek iş olarak oluyor mu bilmiyorum sigorta falan yapılıyor çünkü

0 oy
önce (818 puan) tarafından

Üç gün çalıştım Telekom'da. Kalabalık iş yeriydi. Küfürden çok yavşayan oluyordu . Benim kafam şişti gürültüden sürekli konuşmaktan. Yoksa iş iyiydi . Bide küfür olursa sağlıklı iletişim kuramıyoruz deyip kapatma hakkımız vardı. Şimdi şartlar nasıl bilemem 

0 oy
önce (66 puan) tarafından

Canım bende çalışmak istiyorum ne gerekiror şartlar ne ne mevzunun olmak gerekiyir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 233 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
0 oy
6 cevap 193 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Huriyenur (181 puan) tarafından soruldu