+1 oy
177 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (8,469 puan) tarafından

Ne kadara boyattınız?Şimdi bende eskiden kuaförlük yaptığım için bu zamana kadar 1 kere sac boyattım açma işlemlerinde falan bi ara sarışındım sonra esmerleştim 3 4 senedir esmerim 😄 hep kendim yaparım bakımlarımı anlayacagınız Küllü kumral yapmak isdiyorum küllü olmayadabilir de kumralda kesinim trendyoldan işlemlerim için 2 buçuk liralık alışveriş yaptım . Boyaları oryali oksidanı derken 2 bucuk tuttu.Kuaförde boyatsaydım dahamı avantajlı olurdu die düşündüm sizce ?

5 Cevaplar

0 oy
önce (8,469 puan) tarafından

En İyi Cevap

bu arada sizce acık renk mi koyu renkmi ?

önce (2,064 puan) tarafından

Sarışın halini tek geçerim 💯

Maşallahımı alırsın 🧿

Öylemi diorsun😄

önce (442 puan) tarafından

Bence esmer hali daha genç gösteriyor yakismis

önce (11,737 puan) tarafından

İkinci fotoda taş gibisin ben her zaman sarıyı yaşlı işi buluyorum kimse alınmasın ama olgun gösteriyor 🙃

Bakalım bi yapayım olmazsa siyahtan devamke bu sefer tamamen acacam siyah kalmayacak 😁

önce (2,064 puan) tarafından

Benim tercihim sarı bence sarışın daha sempatiksin 💥🔥

-Reklam-
0 oy
önce (2,501 puan) tarafından

Sen FilizEymen misin ? Sanki fotolar tanıdık ama 

Benim isim değişmedi hiç. Post altlarında konuşurduk seninle 🙂

O zaman sana kolay gelsin 🤗

Madem kuaförlğk yaptın bana da bir akıl ver,benim saç koyu yerleri yani kendi saçım baya belirginleşti ve kuaförün geçiş olarak yaptığı yer. Ben komple sarı istiyorum yada koyu rengi baya kırmak. Sadece koyu renge açıcı vursam kötümü olur?

Yani kendi saçın dip boyan geldi anlalığım kadarıyla uclarla bir olsun diorsun oraya acıcı vurup biraz bekleyip cok deil ucların renginde ki boyayla tekrar tamamen boyarsın 

Valla bayadır burda deildim hesap bam yemşti unuttum kusura bakma😚

Yok ben anlatamadım aslında. Dip de yaptırmıştım Kasım ayında.içime sinmedi. Koyu renkleri açıcıyla açsam sonrada sarıya boyatsam olur mu ?

Estağfurullah 🙂

Aslında yeni işlem görmüş sayılır şuan için edken biraz uclarında aksın işlem tekrar açtırıp sarıya boyayabilirsin sadece dibe uygularsan uclardaki tonu kendin tuturamazsın röflemi yaptırdın öyleyse o daha zor yakar yıpratırsın 

Ombre istemiştim. Röfle yapayım zaten akacak bir kaç aya. O zaman ombre olur demişti. Sonra da gelirsin dip yaparım.(Kendi saçım koyu kumral o yüzden geçiş yapıp rengi kırdı )Dip de kasım da oldu. Bende kopar diye korkuyorum ,bi sorayım dedim. 

0 oy
önce (621 puan) tarafından

Maşallah cnm senin yaş kaç.sarisin halin daha güzel çok yakışmış maşallah 🥰

Tşkr ederim 25 ay hadi içime sinecek ozamam 😄

Güzel cnm daha sempatik duruyor daha çekici.darısı bana bende istiyorum ama çok pahalı burda 3 bin lira dedi kuaför sNki beyaz eşya alcam vla bunedir böyle çok pahalı 

Tam malzeme parası alıyorlar baksana kullandkkları ürünler kac litrelik aldım tuttu 3 bin sadece az birsey kullanıyorlar oysa hadi alsa azda emegine suyuna ne bileyim

0 oy

Siliyorum 1 kac yorum daha alsam 😅

İçime sinse😊

0 oy
önce (19,202 puan) tarafından

Ben siyah halini daha çok beğendim ama değişiklik her zaman iyidir:)

Ya o halimden daha küçük gösteriyorm esmer olanda sorunda orda 😅

önce (19,202 puan) tarafından

Ah keşke küçük göstersem 35 yaş sendromu yaşıyorum hoş inanmıyorlarda çevremde yaşıma ama olsun :)

35 yasiindamisin vlla bende 33 oldum ama sanki 50 yaşında hissediyorum bende bu sendromu yaşıyorum herhalde 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 540 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
22 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde ceylancan (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
2 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sevo_sevo (360 puan) tarafından soruldu

413,712 soru

12,453,693 cevap

46,399 kullanıcı

Kategoriler

...