+1 oy
103 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,876 puan) tarafından

Psikolojim bozuluyor anlamıyorum kimse sohbet edince iyi hissetmiyorum kimse arasın istemiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
önce (443 puan) tarafından

Bunun sebebi hayalkırıklığına uğramanız. Beklentiye girmişsiniz ama karşılığını almamışsınız. Çok mu fedakarsınız?

önce (3,876 puan) tarafından

Ay ewet fedakarlık yoruyor kimse biey yapmak istemiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (303 puan) tarafından

Biz burdan ne diyelim ki canim.Pisikolojik yardim almalisin.bide Felak nas Insirah oku hep hatirladikca oku insirah suresinin hateina Rabbim gonlune ferhalik versin

Amin amin

0 oy
önce (2,356 puan) tarafından

Bende öyle şu an son ayımdayım hamilelik depresyon ü diyip kendimi avutuyorum 😆

Aynn senin hormonlardandir Rabbim ferahlık versin

0 oy
önce (357 puan) tarafından

bende boyleydim ama çok şey bekliyoruz bence insanlardan herkes en ince ayrintisina kadar düşünmüyor ki bende düşünürdüm artık dusunmuyorum insanlar gibi umarsız yaşıyorum ne çok konuşuyorum ne biseyimi anlatıyorum işe gidip gelip çocuğumla oynayıp bazen eşimle vakit geçirip namazlarimi kılıp kuranimi okuyup Allah rızası icin yaşayıp gidiyorum konussanda düzelmeyen şeyler var hayatta çok konuşmak neden dedim kendime önceden eşime herşeyi anlatirdim artık anlatmiyorum o kadar çok konusuyomusumki beni dinler gibi yapıp dinlemiyordu artık yerinde konuşuyorum kızdığım şeyi kızdığım kişiye tane tane bagirmadan söylüyorum çözüm buluyorum rica ediyorum yaşayıp gidiyorum hayat herşeyi konismak takmak için çok kısa sende kitap oku spor yap günlük turlara git ibadetlerini yap varsa cocugunla oyna anı yaşa gerisi boş zaten kendini iyi hissetmiyorsan psikolojik destek al sen değerlisin unutma bunu :)

Seni anlayan bı eş olmadık sonra bu hayat zor keşke evlenmeseydim gurbete gelmeseydimm .

Telefon bakıp duruyor anca başka bı alternatif yok ben uykusuz umrunda değil .çocuklardan .

Derdimiz ev temizlik yapmak istemiyorum günlük rutin işleri yapıyorum okadar bı gün yemek eksik olmaz .kıymet bilmek hiç yok

önce (357 puan) tarafından

bilmesin sende bilme o zaman sende konuşma takma oralı olma ben öyle yapıyorum çocukların için yasa önce kendini sev çoğu böyle inanki elinde telefon suratına baktığı yok bakmasın çokta önemli değil bence ev için elinden geleni yap kalan vaktinide cocuklarinla kendine ayir

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 124 göst.
24 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sema poyraz (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 149 göst.
0 oy
5 cevap 155 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde agbutt (91 puan) tarafından soruldu

413,715 soru

12,453,741 cevap

46,402 kullanıcı