+1 oy
50 göst.
Diğer kategorisinde (1,171 puan) tarafından

26 haftalık hamileyim domuz gribi covid geçiriyorum tat koku hiç bir şey yok,öksürmekten baş agrisindan duramiyorum artık. Dün en büyük atağı yaşadım ve bana serum taktılar 2 tane( ilki hadi paroldu ama sonrası polifleks diye ağrı kesici serumdu). Eve içmem için antibiyotik ve parol hap yazdı. Antibiyotiği kullaniyorum bugünde 1 tane parol ictim. Ama çok korku oluştu içimde. Acaba bu parollar ya da o polifleks neyse o bebeğe bı zararı oluyormu organına :( ilk gebeligimde bir tane bile icmemistim böyle ilaç :(

2 Cevaplar

0 oy
(449 puan) tarafından

Doktorlar zarar veren ilaç vermezler diye tahmin ediyorum 

-Reklam-
0 oy
(2,374 puan) tarafından

Canım doktorlar senin bebeğine zararı olacak şeyi neden yapsın ama antibiyotik kullanmak içine sinmiyor sa doğal yollarla iyileşmeye çalışabilir sin

(1,171 puan) tarafından

1 aydır çekiyorum bu hastalığı nereden nasıl bulaştı covid filan bilmiyorum :( dün artık dayanamadım bayılacak gibiydim. Göğüse gittim ilaç yazamam diyip gönderdi geçen hafta acile gittim o da aynı yaptı. Sadece dünkü bunları yaptı birde 2 gün rapor yazdı işe gitme diye. Hadi amtibiyotigi kesiyim kullanmiyım da bu yaptığı serumdan bile korktum Allah'ım korusun bişey olur mu diye :(

(2,374 puan) tarafından

Canım bende 36 haftalık hamileyim geçen hafta hastanede yattım bebeğimin gelişimi geri diye sabaha kadar 4 serum degiştirdliler 4 ayrı igne yaptılar doktoruma güvendiğim icin sorgulamadım ama senin içine dinecekse bir kadın doğum politiğin görünebilir sin

(1,171 puan) tarafından

1 gün önce kadın doğum doktoruma randevum vardı canım doktorum da çok oksuruyorsun tat koku da yok diyorsun covid geçiriyorsun göğüse git hamileyken de kullanacagin ilaçlar antibiyotikler var demisti. Onun üzerine bir gün sonra göğüse gittim ama hamilesin sana bir şey yapamam diye gönderdi, kendim çok kötü olduğum icin acile gittim ayakta duramıyordum bile baş agrimdan acildeki de bu dediklerimi yazdı. Antibiyotik olarak da augmentin verdi

(2,374 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun biran önce atlatırsın umarım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
28 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ela94 (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
0 oy
0 cevap 18 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
11 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeliş fatoş (614 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,792 soru

23,597,142 cevap

305,833 kullanıcı

...