0 oy
540 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından

Hergun bu saatlerde benim asıl mesai basliyo bilemezsiniz belkide beni anlayanda vardır sessizce çocuğunu uyutup yan odaya gecip hıçkıra hıçkıra aglayarak beynindeki sesleri susturmaya çalışmak neye ne diyeceğini yapacağını düşünmek dusunememek kimse anlamıyor dertlesecek kimsemde yok başım ağrıyana kadar ağlamak. Bu cahil adamdan nasıl kurtulurum evladimi alarak nereye sigaram diye her gece düşünüp ağlamak bide yaptıklarına katlanmak . Hergun ne petek ne soba hic bisey actirmiyo takip ediyo yedirmiyo icirmiyo bıktım kacak gocek yasamaktan o görmeden yiyip içmekten yoruldum ..ve yemin ederim bunu hak edecek hic bisey yapmadım ona bazen soruyorum niye bu kadar gaddarsin niye böyle eziyet yapiyon diye sen bunu hak ediyorsun diyor ya naptim diyom cevap vermiyo çünkü bisey yapmadım biliyo amaci bana acı çektirmek. Ağlamaktan yoruldum Hergun düşünüyorum bulamıyorum bisey birine bisey dersen seni öldürürüm diyo yoruldum ölsem daha iyi yemin ederim isyan etmek istemiyorum ama neden ben naptim ben bunları yasiyacak önce beni kandırdı sonra ebu cehile dönüştü her işten geliste surat 5 karış eziyet ediyo cocuguma iyi davranıyor ama bana eziyet ediyo ayrilmak istiyorum cocukla tehdit ediyor korkmak istemiyorum ama oğlum olmadan yaşayamam..napcam ben yine oldu saat 1 ..kafam bi dünya aglamaktan gebersem se gitsem lanet olsun herseye bende bi insanim niye ben niye...

14 Cevaplar

+5 oy
(454 puan) tarafından

Kaç kurtul . Kaçabilecegin kadar uzağa kaç . Bir gün mutlaka düzlüğe çıkmış olursun . O gün pişmanlığın neden bu adamı daha önce terk etmedim dersin . Birde çocuklar ile tehdit edilen kadınların bilmediği bişey var . Küçük çocuklar bazı durumlar hariç kesinlikle anneye verilir . Fuhuş , uyuşturucu,yüz kızartıcı suç veya kendi isteğiyle vazgeçmek . Yapmayın bunu kendinize . Bir göz odada çocuğumla iki bisküvi kemiririm ama onu şu adamın yanında büyütmem . Elbet büyüyecek . Çalışma şartların iyileşecek . Yeri gelir aç kalirsin yeri gelir uykusuz . Ama kafan rahat olur . Yapmayın . Ağaç değilsiniz yerinize çakılıp kalmayın . Özellikle böyle adamların yanında . 

(454 puan) tarafından

Ha birde bazen boşan derken kolayca söylüyor olmayı eleştirenler oluyor. Kesinlikle kolayca söylemiyorum. Ben annesi ölmüş üvey annesi ve babası tarafından dayaktan hastanelik olmuş esirgemede bazen sokakta orda burda rezilce ve onurlu büyümüş 30 yaşında bir anneyim. Daha 5- 10 yaşında kendi başının çaresine bakmayı öğrenmiş biri olarak hiç bir bahaneyi kabul etmem . 

(8,576 puan) tarafından

Ne kadar gğzel kalbiniz var Rabbim size daha gğzel günler göstersin ❤️

(27 puan) tarafından

Ne zor bi hayatınız olmuş Rabbim yolunuzu hep hayırlı kapılara açsın 

-Reklam-
+1 oy
(449 puan) tarafından

Arkanda duracak ailen kardeşlerin falan yok mu canım böyle hayat sürmez çünkü sana ve bebeğine yazık 

(506 puan) tarafından

Eşinin ailesiyle falan konuşsan 

+1 oy
(8,496 puan) tarafından

Eşin çok cimri yazdığın şeylere bakılırsa diğer postlarınada cevap vermiştim bu konu hakkında, peki meraktan bi soru sorcam lazer parasını nasıl buldun böyle bi adam onuda karsılamaz gibi 

0 oy
(179 puan) tarafından

Allah kolayligini versin  inşallah kurtulursun en yakın zamanda bu durumdan , eşi memur olan ve böyle bir post açan kadın vardı o senmisin eşin memurmu canım 

(87 puan) tarafından

Evet lanet olsunki benim..

(179 puan) tarafından

Ailen varmı canım ailene gitsen sahip çıkan olmaz mı 

0 oy
(3,612 puan) tarafından

Rabbim ondan kurtulmanın kolaylığını versin canım 

(87 puan) tarafından

Amin..boğazım düğümleniyor özür dilerim gözlerim bulaniklasiyor yazamiyorim cevap

(3,612 puan) tarafından

Ah canım ne yaşadığını bilemem ama içim acıdı sana ailenden kimse yardım edemez mi bi şekilde yardım istemediğin o bunu bildiği için böyle yapıyor 

0 oy
(1,816 puan) tarafından

Benim anlamadığım geçim sıkıntısı mı var para mı yetmiyor erkek dediğin yetmediği yerde ek iş yapar o çocuğu yine üşütmez bu cimriligi de aşmış bir konu psikolojik sorunları var çocuk var deme kaç kurtul bu adamdan ya tedavi olsun yada herkes yoluna baksın bu ne 

0 oy
(1,018 puan) tarafından

Diğer yorumlarda okudum eşin memurmus. İşi gücü yerinde bir insanın böyle yspmadı hiç sağlıklı değil, gizlice anlatabileceğin bir büyüğün falanda yokmu yardım edebilecek , yada şöyle yap onu bilen insanlardan iyice ögrenmeye calıs mutlaka psikolojik bir sıkıntı var. 

(87 puan) tarafından

Derdi benimle ve psikolojisi iyi değil bencede kendisi kabul etmiyo ama ya birgün ben onu geberticem yada o beni az kaldı üzüldükden sonra icime onu yok etme hissi geliyor sebebsizce yasamasi nefes almasi bile zarar bu mahlukun

0 oy
(3,672 puan) tarafından

Bu çekilecek hayat değil. Çile. Kimseye kolay kolay boşan demem ama bu çekilecek adam değil. Rabbim çıkış yolu göstersin feraha çıkarsın 

0 oy
(8,576 puan) tarafından

Bilemiyorumki canım cok üzüldüm 😔

Pislik adam derdi neymiş nası vicdanmış ailesi falan yokmu söylesen 

0 oy
(2,857 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun seni ve çocuğunu bir an önce hayırlısı ile kurtarsın bu caniden. Bide ondan kurtulana kadar kendini şöyle teselli et, çocuğuma iyi davranıyor en azından...

0 oy
(262 puan) tarafından

Nasıl yedirip içirmiyor ve evi soğuk bırakıyor anlamadım 

0 oy
(4,693 puan) tarafından

Rabbim yardımcin olsun bacim Allah o koca müsvettesine akıl fikir versin 

0 oy
(2,930 puan) tarafından

Bir tane postunu okudum orda oğlum korkuyor eşim oğluma karşı çok hassas VS yazmışsın bu mu oğluna karşı hassas olan BABA 🤔 oğlunu düşünse o kombiyi buz gibi hava da açar aman oğlum üşümesin hasta olmasın diye düşünür senin eşin hassas felan değil kendini kandırma senin yerinde olsamm kocamdan gizli gizli gider annemeee bütün herşeyi anlatırım siz gelince rol yapıyor siz gidince gaddarın teki oluyor derdiim sen böyle sustukça olan evladına ve sana olur lütfen kendine ve evladına bunu yaşatma ailene anlat seni alsınlar onun yanından sonra git şikayetçi ol 

0 oy
(5,138 puan) tarafından

Bak bu yazdıklarım ne kadar etik veya ne kadar doğru olacak bilmiyorum ama bi memurun en büyük korkusu işini kaybetmesi. 

Sana vurduğunda ya da şiddet uygulandığında usulca hiç haber vermeden git karakola bi darp raporu al.Tabi bu konuda biraz da senin işi hızlandırman lazım,ac kombiyi sobayı sonuna kadar. Ne olacaksa olsun,en fazla siddet uygular. Sende rapor alip gelip ona göster sen bana böyle davrandıkça bu gidişle işinden olacaksın de. Bi nevi onu işiyle tehdit et.

Ama ben senin yerinde olsam hiç bunlarla uğraşmam boşanırım,eşinin maaşı sabit sana mutlaka nafaka ödemek zorunda. Onun dışında sen de bir iş bulup çalışıp çocuğunu buyutebilirsin cocuk mocuk alamaz senden öyle bi dünya yok. Cok düşünüyorsa çocuğunu sana iyi davranacak.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 651 göst.
+2 oy
4 cevap 102 göst.
+1 oy
3 cevap 146 göst.
0 oy
4 cevap 130 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde iyilestirkalbini (2,049 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,821 soru

23,597,605 cevap

305,847 kullanıcı

...