+3 oy
636 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
tarafından kapalı

Sorum şu eşim annesi babasi 2 hafta önce aileme gittik ve orda beni babama şikayet etti 3 ü bir olup . Onların bahçesine 2 katli ev yapacağız biri onların olacak biri bizim Karşılığında bize tapumuzu verecekler. Ama ben buna onay vermiyorum.  Onlarl aynı havluda yaşamak istemiyorum 8 çocuk 4 gelin 4 damat 30 torun buar sürekli gelip gidecek ben kimseye hizmetcilik yapmam. Kocam eşek gibi gibip anneme babama bakacaksin o havluya gelmezsen seni boşarım dedi. Aileme gittigimizdede mecbur gelecek kızınıza bisey deyin dedi.  Babam olacak adamda bana kızdı godeceksin orda ev bark sahibi olacaksin bu adamlarada sen bakacaksin alt katta onlar ye iç üste çık yat dedi bana. Bende soylediklerini sen yaptin kime yarandin ben yapmam dedim eşim kes sesini konuşmaya hakkin yok dedi. Bende ona 3 yıllık evliyiz 3 yıldır salonda yatiyosun sen mi bana konusmaya hakkin yok diyorsun sen bana kocalik mi yapiyosun da bunu söylüyorsun dedim. Kaynanamda ailerin içinde yatak mi konuşur sus deyip kızdı.  İşte o günden beri eşim yaptıklarimi yemiyor. Kendine tost falan yapiyo. Suçlu değilim bence ama kendimi kötü hissediyorum 

Not: Kızlar beni çoğunuz biliyosunuz eski postadan ben kendime bi instagram hesabi açtım. İçerik üretip ordan para kazanmak istiyorum. Eşimin eline bakmak çok ağrıma gidiyo. Oda para vermez zaten. Ayda bi 300 400 atar masaya bende gidip istemem senin parayla işin yok evin ihtiyaçlarıni getiriyorum der. Özetle hesabimin adı @2024mese burdan bunu yazmak yasak değildir umarım bana destek olur musunuz 

Yine uzun yazdım kusuru bakmayin okuyanlar zamaninizi aldığım için. 

notu ile kapatıldı: Reklam içerikli

14 Cevaplar

+1 oy
(3,988 puan) tarafından

Bence bu konuyu ikiniz aranızda konuşmalısınız 

(35 puan) tarafından

Konuşmuyor arkasını dönüp yatiyor telefonla oynuyor çok ısrarcı oluncada kafami sisirdin falan diyor

(7,436 puan) tarafından

yatak mevzusuna kadar okurken tamam madem ole git . kapin bacan ayri degilmi kapiyi acmassinnolur biter gelene. sende hozmet etmeye gtmessin olur biter . ilerde esini ikna edersin evin cevresine cit yaparsiniz duvar mubar orulur bahce ayrilir avlu. yatak olayinda zaten haklisin . kocan zaten uc yillik evlilikde uc yoldir salondaysa sana guzellikle degilde essek gibi bakacasin yapacksi. diyip de seni ezdiriyorsa hor goruyorsa arkanda durmuyorsa zaten bu basli basina zaten bosanmak icin bi sebep. ayri yatmak ev yaptirmak zorlamak falandan once sana saygisi yok ve hor goruyor seni eziyor bu daha onemli

-Reklam-
+1 oy
(4,652 puan) tarafından

Ben olsam o kadar insana hizmetçilik yapacağıma karşı gelirim daha iyi 

O zaman tutsunlar kendilerine Tatyana Katya falan 

+1 oy
(1,272 puan) tarafından

Ya kuzum ömür boyu bu adamı ve sülalesini çekmek zorunda olduğuna eminmisin .sen iki katlı ev yapacaksın karşılığında tapu verecek anlamasmaya bak.ana baba olan zaten tarlasını arsasını çocuğuna karşılıksız verir.ne ailende iş var ne eşin de ne onun ailesinde gelmezsen seni bosayagim diyen adam birak bosasin .inşallah çocuğun yoktu bu adamdan.

Yerinde olsam hiç durmam bosanirim.resmen bir orduya hizmet edeceksin ömür boyu mutsuzluk yorgunluk .onlar gelince alt kata inmesen sen suçlusun .ev bark sahibi olacaksın ama asla bir yuvan olmayacak açık ve net söylüyorum .

+1 oy
(240 puan) tarafından

Öncelikle inşallah rabbim hep yanında olur inşallh istediğşn olur bende kayınvalidemle beraberim evet kayınvalidem annemdende iyi mükemmel bir kadın diyebilirim ama biz evliyiz herkesle yaşamak istemiyoruz ve kayınvalidelerinn misafiri  bitmiyor sizden müsade istemeden eve direk gelen akrabalar ve misafirler  ve bir zamandan sonra saygı diye bişey kalmaz o ortamda senden ricam elinden geldiğince eşini ikna et gitme yoksa onlar ruhuna çöker 

+1 oy
(8,500 puan) tarafından

Evet bir gaflete düşüpte gidersen hizmetçi olacaksın sabır et gerekirse boşanırız de. Burada ki eviniz kira mı 

+1 oy
(7,247 puan) tarafından

Karışmak istemem ama böyle haddini bilmez had bildirmek lazım ne demek mecbursun lafları gitsin baksın o zaman anasına babasına, bence tamam demem şimdi böyle yapıyorsa bir arsya gelince daha çok işkence yapar gibi 

+1 oy
(8,012 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Zıkkım yesin ben olsam umursamam seni yıldırmaya çalışıyor. İnsan değil ha.yvan var sanki karşısında terbiyesiz herif 

+1 oy
(499 puan) tarafından

Bence senin kocan tam bir k.öpek ailen de insan değil ya arkalarında durması gerekirdi babanın yanında eşin sana sus mus diyemeyez ayrıca onlardan güç alıyor işte Allah yardımcın olsun eski postlarını biliyorum evet çok lanet insanlar ya 

+1 oy
tarafından

Senin ailen arkanda dursaydı.yanlarinda ağzını bile acamazdi. Baban diyelim öyle peki annen ?

+1 oy
(135 puan) tarafından

Boşanda kurtul bacım bunla hayatmı geçer 

0 oy
(524 puan) tarafından

Çocuğun falan yoksa boşa o zaman de boşanmakla korkutmaya çalışıyorlar 

0 oy
(53,403 puan) tarafından

ac gezsin umrum olmaz dışarda yiyodur o uzulme bos yere 

0 oy
(1,984 puan) tarafından

Offf bu ne böyle yaa sen milletin kölesi misin sonra kadınlar evden kaçınca suçlu kadın oluyor işte bu zihniyetten kurtulmak için kaçıp gidiyor çogu kadın böyle yaşanmazki bu dünyaya eşimizin anasına babasına ailesine hizmet etmeyemi geldik bir bukadar daha yaşayacakmıyız sanki yani böyle bir insanla ömür geçmez ama ailende arkanda değil Allâh yardımcın olsun bu arada nerelisiniz doğu taraflımısınız genelde orda oluyor bu tür durumlarda ondan sordum yanlış anlama

0 oy
(2,927 puan) tarafından

Başta böyle bir işe mecbur değilsin kuserde de kussun zaten ayrı yatıyormus ben olsam en sevdiği yemeği çocuklar ve bana göre yapar kokuda kokuta yerdim hiçte umrunda olmasın 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 817 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 417 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 306 göst.
22 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Hayat07 (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 728 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1sa3g (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,274 soru

23,828,293 cevap

318,729 kullanıcı

...