Sorum şu eşim annesi babasi 2 hafta önce aileme gittik ve orda beni babama şikayet etti 3 ü bir olup . Onların bahçesine 2 katli ev yapacağız biri onların olacak biri bizim Karşılığında bize tapumuzu verecekler. Ama ben buna onay vermiyorum. Onlarl aynı havluda yaşamak istemiyorum 8 çocuk 4 gelin 4 damat 30 torun buar sürekli gelip gidecek ben kimseye hizmetcilik yapmam. Kocam eşek gibi gibip anneme babama bakacaksin o havluya gelmezsen seni boşarım dedi. Aileme gittigimizdede mecbur gelecek kızınıza bisey deyin dedi. Babam olacak adamda bana kızdı godeceksin orda ev bark sahibi olacaksin bu adamlarada sen bakacaksin alt katta onlar ye iç üste çık yat dedi bana. Bende soylediklerini sen yaptin kime yarandin ben yapmam dedim eşim kes sesini konuşmaya hakkin yok dedi. Bende ona 3 yıllık evliyiz 3 yıldır salonda yatiyosun sen mi bana konusmaya hakkin yok diyorsun sen bana kocalik mi yapiyosun da bunu söylüyorsun dedim. Kaynanamda ailerin içinde yatak mi konuşur sus deyip kızdı. İşte o günden beri eşim yaptıklarimi yemiyor. Kendine tost falan yapiyo. Suçlu değilim bence ama kendimi kötü hissediyorum
Not: Kızlar beni çoğunuz biliyosunuz eski postadan ben kendime bi instagram hesabi açtım. İçerik üretip ordan para kazanmak istiyorum. Eşimin eline bakmak çok ağrıma gidiyo. Oda para vermez zaten. Ayda bi 300 400 atar masaya bende gidip istemem senin parayla işin yok evin ihtiyaçlarıni getiriyorum der. Özetle hesabimin adı @2024mese burdan bunu yazmak yasak değildir umarım bana destek olur musunuz
Yine uzun yazdım kusuru bakmayin okuyanlar zamaninizi aldığım için.