+2 oy
109 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (142 puan) tarafından

Arkadaşlar çôregim hep taş gibi oluyor siz nasıl yapıyorsunuz fanlidami fansisizmi  pişiriyordunux

3 Cevaplar

0 oy
(5,303 puan) tarafından

Canım çörek dediğin ne ki kek mi kete gibi bişey mi ona gore soyleyim

(142 puan) tarafından

Çörek mayayla yapılıyor hamurunu yoguruyon   tepsiye yerleştirip altını üstünu yagliyon susam  atiyon tamam

(5,303 puan) tarafından

Aaa evet biz konya sa dizmana diyoruz onu fansiz pişir ve hamuru baya yumuşak olsun canm 

(142 puan) tarafından

Kalınlığı ne kadar olmali

(5,303 puan) tarafından

Biraz kalın olması iyi canm yumuşak olması icin

(142 puan) tarafından

Teşekkürler ❤️ 

-Reklam-
0 oy
(99 puan) tarafından

Ben un şu tuz mayayla baya cıvık bir hamur yoğururum tepsiyi yaglayip içine koyarım üstüne de yumurta yogurt sıvı yağ ve çörek otunu karıştırıp sürerim fırında en son ayarda psiirirm yumuşacık puf puf olur aksarayliyim annemler sobada cekerlerdi bu tarifle ama şimdi soba imkanı yok fırında yapıyorum muhteşem oluyo 

(142 puan) tarafından

Teşekkürler ❤️  yağı ne kadar koyuyorsunuz  çok fazla  koyuyorum ondanmi sert oluyor

(99 puan) tarafından

Yağı tepsiyi yaglamak için ve üstüne sürmek için kullanıyoruz sadece ust için kullanılan yağı yumurta ve yoğurda göre ayarlayabilirsiniz ama yağdan ötürü sert olmuyordur hamurunuz sert dusuyordur hamur baya bir cıvık olacak yani kepçeyle koyacak kadar cıvık olacak brn elimi yaglayip oyle alırım oyle tepsiye koyarim sertligin bundan kaynaklandığını düşünüyorum 

(142 puan) tarafından

Tmm teşekkürler ❤️ 

0 oy
(259 puan) tarafından

7 8 bardak un 1 paket instand maya1 tatlı kaşığı şeker 1.5 2 tatlı kaşığı tuz su varsa süt yumuşak bi hamur yapıyorum 1 saat mayalandırıyorum sonra neli yapacaksan ıspanaklı haşhaşlı çökelekli artık neli olacaksa hazırlıyorum tepsiye döşeyip bi yarım saat daha mayalandırıyorum fansız ayarda pişiriyorum çörek çıkınca da yüzüne hafif su sürüyorum üstünü örtüyorum bu ölçüler de 1 tepsi çıkıyo 

(142 puan) tarafından

Teşekkürler ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 32 göst.
+1 oy
3 cevap 74 göst.
+1 oy
1 cevap 61 göst.
29 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Birhilall (1,564 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zanaxx (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,651 soru

23,595,384 cevap

305,768 kullanıcı

...