+1 oy
67 göst.
önce Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından

Kızlar annem ümr eden geldi 1 haftadır köy deyim hemde 1 metre karın altında ev kalerüförlüydü üşüme gibi bir sıkıntımız olmadı hasta olurlar diye çok korktum şükür olmadılar dün şehre kendi elime indim çocuklar hapşırmaya öksürmeye başladı normalde de sürekli ewin içinde hasta oluyorlar. Bn 4 yıl önce bu ewin aldım ve o kadar çok kişi nasıl aldın dıe konuştular şimdi de ew fıyatları pahalaşınca millet daha çok evin var ewin demeye başladı eşi aldığımdan beri çevremizdeki insanların dilinden düşmüyo yok ewin var araban var diye ewimi görseniz eski bir ew arabamda eski model ama yinede insanların gözü kalıyor ve sürekli başımıza birşey geliyo ne yapmam lazım sürekli çocuklarımın sağlığı için sadaka da veriyorum 

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,215 puan) tarafından

Sürekli ayetel kursi felak nasılsın okuyun silme suyunuzasirke katin.

Ev çok kuru ya da çok nemli olabilir esyalarin arkasinda bir yerde küf olabilir onlar da çok hastalık yapar evinizde olan bir şeye tahta yun vs çocukların alerjisi olabilir. Instagramda hastalanmayancocuk hesabına bir bakın bağışıklık güçlendirici tarifler var sarımsak kürünü mutlaka yapın 

-Reklam-
0 oy
önce (5,052 puan) tarafından

Yani çocukların hastalığı ile evin arabanın ne alakası var ben burayı baglastiramadim 😱🤔🤔🤔🤔

Evim yok arabam yok borcum çok ama bende hastalanıyorum çocuğumda öyle daha yeni taburcu olduk 🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣

Yoksam insanlar benimde borcumumu kıskanıyor nazar ediyor da hastalıktan kurtulamıyoruz 🫢🫢🫢🫢🫢 

Bazen neyi nereye bağlı yatağınızı bilmiyorsunuz  benim oğlumda köyde o kadar suyla camurla oynar hasta olmaz evimize döneriz hasta olur çünkü köyde Temiz hava merkezde ki gibi olmuyor 

SALIN ARTIK ŞU İNSANLARI 

önce (42 puan) tarafından

Tamam

önce (5,052 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 205 göst.
0 oy
5 cevap 358 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (397 puan) tarafından soruldu
0 oy