+1 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (1,389 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba hâlâ çalışmaya baslayamadım yasadigim yerden sorunlarimdan ötürü kafamı toparlayamıyorum  yani alım olmayacak sistem degisti  ve calısiyrm diye de icimden gelmiyor ama bir yanımda pisman olmak istemiyor benim gibi düsünen var mı calismaya baslansa gec mi olur nereden baslamalıyım hic bilmiyorum çalışan var mı veya çalısmaya baslayacak olan

3 Cevaplar

+1 oy
(2,198 puan) tarafından

Sizi bu hallere düşüren hala atamayo zorlaştıranlar varken emin ol heves bulamazsin.

Böyle bir şey dünyanın hiçbir yerinde yok ya.

Eğitim ve ekonomi ülkenin bel kemiğidir . Maalesef bunlar Türkiye de çok vasat . 

İnsanların parya muamelesi gördüğü bir düzende hiç bir etiğin değeri yoktur.

İbn-i Haldunun Mukaddime eseri açıkça bu durumları öngörmüştür.

(1,389 puan) tarafından

Mahvettiler zaten. O kadar cok kisi basitce ve fazlaca alındı ki simdi de zorlastirdilar ..

-Reklam-
0 oy
(5,817 puan) tarafından

Bölümün ne? Önceki senelerdeki atama sayısı ve puanı kac? Belki ona göre bi yol çuzebilirsiniz.

(1,389 puan) tarafından

Okulöncesi şmdilik alımlar durdu yani cok yüksek bi puan almak.gerekir ki o da kolay degil 

(5,817 puan) tarafından

Bence bölümün atama potansiyeli yüksek olan bölümlerden. Kesinlikle çalışmaya değer ben senin yerinde olsam canımı dişime takıp çalışırım. Şuan gözünde büyüyor olabilir ama planını programını oluşturduğunda o kadar da zor olmadığını anlayacaksın. Bence pes etme,mutlaka mükafatını alırsın. Youtube dan san uygun hocaları bul not ala ala dersine çalış,sıkılma yolun ucu gerçekten çok güzel.

(1,389 puan) tarafından

Cok tesekkur ederim destegin icin kendimi bi toparlayabilsem deneyecegim olmasa da hazırlık olmus olur biliyorum .

0 oy
(24,181 puan) tarafından

Çocuğun var mı? Kesinlikle atanmak istiyorum diyorsan cakismaya başla. Olursa olur olmazsa olmaz mantığıyla çalışmaya başlarsan başarılı olamazsın kesinlikle bu sistemde hele. Kanının son damlasına kadar emek vermen gerek. O halde bile zor 

(1,389 puan) tarafından

Evet iki tane bir de zor oldugunu biliyorum simdi bir de alım yok daha da zorlastı diye icimden gelmiyor dediginiz gibi kesin yapacgm deyip hazırlanmak en dogrusu 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 145 göst.
26 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Melek.06 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
+1 oy
4 cevap 260 göst.
0 oy
4 cevap 277 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,537 puan) tarafından soruldu

Kategoriler