+2 oy
58 göst.
önce Özel Günler & Hijyen kategorisinde (6 puan) tarafından

Geçen ay 21 de oldum bu ay25 de bir damla kan geldi sornasi yok adetmiyim anlamdım normalde günü güne olurum spalim var ama 3sene oldu sol tarımda kist var  idar kesei ameliyatı oldum spalim kaydimi düşünüyorum  hamilelik diye korkuyorum kisten kaynaklı diye korkuyorum yani kafayı yicem kasıkta ağrılarım ve göğüste hassasiyet var ama her seferinde olur doktora gitmek istiyorum ama ameliyat sonrası biraz ondan da kortum  biraz zor gectiydi kana  kaynaklı tansiyon düşüklüğü oldu yani ne yapsam bilmiyorum  tavsiyeniz ne olur kizlar kist için herhangi bir tedavi ugulamadi ben hep ağrı çekiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
önce (99 puan) tarafından

Bence git bir doktora kan ver. Çünkü ablamın spirali 2-3 senelikken kaymış ve gebe kalmıştı. Kistinin olup olmaması önemli değil bende de var kist hemde fazla ona rağmen çocuk düşündüğüm ay hemen olmuştu. Sen bence tehlikeye atma kendini bi kan ver ya da gebelik testi al evde yap 

önce (6 puan) tarafından

Teşekkür ederim cevap verdiniz için en uygunu böyle  doktora gitmek gibi görünüyor

-Reklam-
0 oy
önce (439 puan) tarafından

Bence gidip bir kan testi ver adetinin üzerinden geçmesine rağmen göğüs hassasiyetin de varmış en iyisi kesin sonuç alman

önce (6 puan) tarafından

Teşekkür ederim cevap verdiniz için en bence de doktora gitmek daha doğru 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
+3 oy
13 cevap 340 göst.
0 oy
6 cevap 79 göst.
+1 oy
16 cevap 398 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (423 puan) tarafından soruldu