+2 oy
149 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,827 puan) tarafından

İyi akşamlar herkese 👋

Hamileler okumasın bence etkilenir filan 

14 şubatta 3. sezaryen doğumumu yaptım kızlar ben ama baya riskliydi 20:30 da başladı 23:00 de bitti ameliyatım iç katmanlarım birbirine yapışmış mesanem yapışmış dr bir iki yıl daha hamile kalıp doğum yapmasaydın yâda ameliyat geçirmeseydin mesanesiz kalırdın torba takılırdı dedi azarladı hatta kim yaptı önceki doğumlarını senin diye doğumdan sonra iç kanamaya karşı diren takıldı karnıma baya sıkıntılı geçti yani şimdi ben bunun arkasına düşebilirmiyim dr u şikayet etme hakkım varmı bunu merak ediyorum açıkçası 

5 Cevaplar

0 oy
önce (798 puan) tarafından

Çok qecmis olsun cnm benim bilmiyorum kii edilebilirse et yani

önce (7,827 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️

Şuanki dr umun dediğine göre iyi bi doktor böyle bi hata yapmazmış 

Ay bende bilmiyorum ki

-Reklam-
0 oy
önce (2,044 puan) tarafından

İyi bir avukat lazım 

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (227 puan) tarafından

Malpraktiz davalarına bakan iyi ve bilgili bir avukat ve iyi bir doktor bulman gerek 

Anladım canım teşekkürler 

0 oy
önce (700 puan) tarafından

Valla olur mu olur bacim busranin yasadiklarini biliyosun kadin gozumuz onunde sene oldu hala cekiyo ne riskler goze aldi neler yasadi hepimiz gorduk hala da duzelmedi yenidogan cetesini biliyoruz valla ben artik doktora da guvenmiyorum gecen bogazima kilcik batti sen duydun mu bilmiyorum da acile gittim muayene etti rontgen cekti falan icim rahat etmedi baska doktora gittim ozele gatadan mezun bi profesordu adam bi kere cubukla 2 kere isikla bakti rontgenime bakti cizikler var meral etme onlari kilcik saniyosun dedi yinede icim rahat etmedi filiz ablayi biliyosundur burda hemsire ona danistim o yonlendirdi Allah bin kez razi olsun oylelikle ikna oldum bi kilcik halbuki Allah korusun hic planlamiyodun bak supruz bebek hayatini kurtardi belkide bu dogumdaki islemlerin raporlari falan yokmudur bi dilekce ver savciliga 

Bakalım kuzum dr la konuşucam raporları istiyim en iyisi ben

önce (700 puan) tarafından

Sahitlik yaparmiymis bi de onu sor bakalim bas hekimle falan konus belki yardimci olurlar 

Tamam kuzum sorucam mutlaka 

0 oy
önce (1,227 puan) tarafından

Dr konuş rapor versin önceki ameliyatına dair ona göre savcılığa sunabileceğin gerekli evrakların elinde olsun tabii ki de şikayet edebilirsin ama seni ameliyat eden doktorun Bir önceki doktorun yanlış ameliyatlar yaptığını belgeli bir şekilde sana sunması gerekiyor ki dava açabilirsin

Teşekkür ederim canım bilgiler için 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 850 göst.
0 oy
1 cevap 118 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatma.elifrana (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
6 cevap 268 göst.