+1 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (451 puan) tarafından

Sizce iki çocuk arasındaki yaş farkı kaç olmalı ikinci çocuğu ne zaman düşünmeliyim sütten kesmeden düşünsem bir sorun olur mu 

14 Cevaplar

+2 oy
(13,149 puan) tarafından

En az 4 yaş. O yaşa kadarda emmez sanırım

-Reklam-
+1 oy
(8,205 puan) tarafından

Benimkiler arasında 2,5 yaş var çok zorlanmadım iyi bence. 

(11,788 puan) tarafından

Benim de 2.5 yaş var ilk zamanlar iyi ki yapmışım diyordum Herşey güzel gidiyordu ta ki küçüğü büyüyene kadar . Şuan sorsalar 5 yaş derim 

(711 puan) tarafından

Kızım 2.5 yaşında bebeğim bir aylık ablası bize kök söktürüyor huyu suyu değişti tekrar beze başladı aşırı kıskanıyor sürekli ilgi istiyor ben de hep takip ederdim buradaki yorumları yaş aralıklarını. İnsallah rahatlayacağım günler de gelir diye umut ediyorum

(8,205 puan) tarafından

Dediğim gibi işte canım çocuğun huyu da önemli ama ileride değişir ben inanıyorum. 

(8,205 puan) tarafından

@B A R B I E      5 te çok olur kız okul zamanına denk gelir anan ağlar  :D

(11,788 puan) tarafından

Anasınıfı zorlamazdı heralde yaa ama okula bırak götür minicik bebekle zor olurdu doğru 

0 oy
(2,193 puan) tarafından

10 yaş ideal bence

(451 puan) tarafından

Cnm 35 yaşında olucam o zaman getiremem

(2,193 puan) tarafından

33 ideal 

0 oy
(3,710 puan) tarafından

3.5 üstü benimkilerin arası 2.5 yas ilk 6 ay zordu

0 oy
(3,534 puan) tarafından

Ya bu ilk cocugun huyuna suyuna annenin kendini hazır hissetmesine maddi durumlara bağlı bence yani kişisel bir karar 

Benim kız 3 yaşında Nasib olursa yaza bebek düşünüyoruz yani doğana kadar 4 bucuk falan olacak ki kızım sakin bir cocuk laf dinleyen ama ben yeterince ilgilenmek zaman ayırmak istedim 

(711 puan) tarafından

Bebek düşünürken kızım da öyleydi hamile olmam bile yetti şimdi kardeşi bi aylık kızımın yerine başkası geldi sanki :/ sizinki de değişmez inşallah 

(3,534 puan) tarafından

İnşallah sizinki kaç yaşında

(711 puan) tarafından

2 buçuk yaşında 

(3,534 puan) tarafından

Sizinki küçük ama tam atak dönemleri benim kız da o ara inatçıydı mızmızdı sonradan düzeldi

0 oy
(3,051 puan) tarafından

3 yas var iyiki olmus diyorum simdiki aklim olsa asla cesaret edemezdim

0 oy
(4,297 puan) tarafından

En az 4 yaş ya da kreşe ne zaman başlarsa. 

0 oy
(3,395 puan) tarafından

Üç tane çocuğum var hepsinin arasında iki yaş var,zorlanıyormuyum evet, pişmanmıyım asla😁

0 oy
(1,235 puan) tarafından

ilk çocuğa haksızlık olmaması adına en az 5 yaş olmalı bence. Zaten çocukların maddi manevi ihtiyaçları hiç bitmiyor. 2. Çocuk demek x2 demek. Mesela kızım 2.5 yaşında her gün mutlaka 2 saat parka gitmek istiyor. Farzedelim küçük bir kardeşi daha var. bu mümkün olur muydu tabi ki hayır. Bu en basit örnek daha maddi manevi bir sürü durum var. 

(229 puan) tarafından
+1

Katılıyorum, çok doğru bir yorum 

0 oy
(539 puan) tarafından

Buyugum 5 kucugu 3 aralarinda iki yas var,suan hamileyim dogana kadar baya olcak yas farki insallah zorlanmam brnde

0 oy
(5,336 puan) tarafından

6 yaş olmasın da kaç olursa olsun 🤣🤣🤣 okul bebek aşırı zor oluyor bide ** herşeyi bitirdim derken yeniden başa satıyorsun bez kaka çiş meme uykusuz geceler 

0 oy
(253 puan) tarafından

Bu kişiden kişiye değişen bir düşünce bence canm . Bana göre 3 yaş ideal oğlum 6 kızım 3   yaşında 19 haftalık da hamileyim çok şükür zorlanmadım ben 

0 oy
(4,293 puan) tarafından

4 yaşinda kızım 1 yıldır deniyoruz olmuyor 3 yaşında spirali çıkardım 3 4 yaş ideal anlıyor istiyor 

0 oy
(48 puan) tarafından

Benim oğlum 6 yaşında 2.5 ay önce doğum yaptım yani aralarında neredeyse 6 yaş var ama bnm oğlum bnı çok yoruyor kıslanıyor uyutmuyor saldırıyor uyumasın dıe ses yapıyor çok zorlanıyorum küçüğüm kucak istiyor sürekli ve çok ağlıyor. Şöyle bir durumda var büyük oğlum kreşe gittiği için kreş ten hastalık getiriyor ve bebek sürekli hasta ve hatta 38 günlükken oğlum okuldan esv virüsü getirdi bebeğe geçti 13 gün yoğun bakımda yattık anlayacağınız bence yaş farkının bir önemi yok okula başlamasıda hastalık açısıdan zor 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 612 göst.
0 oy
27 cevap 452 göst.
0 oy
13 cevap 389 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2323 (2,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 556 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler