0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (1,072 puan) tarafından

Kore dizisi sanırım . Kadın tek gecelik birşey yaşıyor sonra o adamdan çocuğu oluyor . Hastanede çocuğun dedisi çocuğu görüyor benim torunum diyor DNA yapıyorlar torunu olduğu çıkıyor ..kız aynı zamanda adamın yanında çalışıyor birbirlerinden habersizler tabi . Kadın yine adamla birsyeler yaşıyor bu seferde üçüzlere hamile . Adamla kadın aile yemeğinde tanışacak ama kötü kadin  anne ile çocuğu kaçırıyor . Kesit kesit karşıma çıkıyor adını bulamadım bulursanız sevinirim merak ediyorum.

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

neden kore uyarlaması dizi çekildiğini daha iyi anlıyorum😂 bu nasıl hikaye 😅😅

o kesit videoları google lenste arat çıkar belki

(6,683 puan) tarafından

gecen instgrsmsa bnde gordum. cocuk 4 bes yaslarinda annesi ise giriyir babasinin isyerinde. cocugu ise getiriyor. kadinin is arkdaslari cocugu odaya kilitliyor cck nefedi kedilii astim panik atak. bnde izlicm dizi sario baya😂😂

(1,072 puan) tarafından

Evet evet en sonunda buldum:) izledim sonunu gördüm çok şükür mutlu son😂

-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından

Bnde tiktokta gôrdüm kaç kere izledim. Bende baya araştırdım bulamadım ya. Çocuğun alerjisi vardı dimi ,

(1,072 puan) tarafından

Evet evet ama buldum izledim tabi Türkçe seçenek yoktu sonunu merak ediyordum merakımı giderdim mutlu sonla bitiyor :)

(336 puan) tarafından

Adı neymiş bnde izliyim ya

(1,072 puan) tarafından

Elmas kocamin aşkım yazinca çıkıyor fakat izlediğim yerde alt yazı yok yabancı tiktokta izledim 

0 oy
(3,149 puan) tarafından

Hahaha instagramda çıkıyor kısa dizi gibi izliyorum benim izlediğimde kiz şirket sahibiyle tek gecelik ilişki yaşıyor hemen hamile kalıyor adam çok zengin kızda onun çalışanı ve 2kizlere hamileydi

(1,072 puan) tarafından

Ucuzleri oldu dizinin sonunda buldum izledim :)

0 oy
(5,291 puan) tarafından

Bunlar yabancıların kendi uygulamalarında olan diziler sitelerde bulamazsın bunu uygulamayı indirip ücret ödemem lazım izlemek için

(1,072 puan) tarafından

Buldum izledim sonunu merak ediyordum zaten 

0 oy
(559 puan) tarafından

Fated to love you

(1,072 puan) tarafından

Yok o değil galiba buldum izledim sonuna kadar 

0 oy
(709 puan) tarafından

Bunu bende merak ediyorum reel izlerken kaeşıma çikti maalesef uygulamalar da ücretli ama yıktı olta rainbow skits diye biri var ingilizce olarak paylaşmış bakabilirsin

(1,072 puan) tarafından

Buldum izledim :) teşekür ederim 

0 oy
(3,102 puan) tarafından

Dizinin adı: Elmas kocamın aşkım 

Bende kesit kesit denk gelince izliyorum. Tamamını izlemek isterdim yabancı bi uygulamaya yönlendiriyordu bıraktım 

(1,072 puan) tarafından

İzledim izledim buldum kesit kesit izleye izleye sonuna kadar geldim sonu mutlu bitiyor 😂 ucuzleri oluyor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 342 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde sazh (5,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 224 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 617 göst.
12 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 467 göst.