Kore dizisi sanırım . Kadın tek gecelik birşey yaşıyor sonra o adamdan çocuğu oluyor . Hastanede çocuğun dedisi çocuğu görüyor benim torunum diyor DNA yapıyorlar torunu olduğu çıkıyor ..kız aynı zamanda adamın yanında çalışıyor birbirlerinden habersizler tabi . Kadın yine adamla birsyeler yaşıyor bu seferde üçüzlere hamile . Adamla kadın aile yemeğinde tanışacak ama kötü kadin anne ile çocuğu kaçırıyor . Kesit kesit karşıma çıkıyor adını bulamadım bulursanız sevinirim merak ediyorum.
neden kore uyarlaması dizi çekildiğini daha iyi anlıyorum😂 bu nasıl hikaye 😅😅
o kesit videoları google lenste arat çıkar belki
gecen instgrsmsa bnde gordum. cocuk 4 bes yaslarinda annesi ise giriyir babasinin isyerinde. cocugu ise getiriyor. kadinin is arkdaslari cocugu odaya kilitliyor cck nefedi kedilii astim panik atak. bnde izlicm dizi sario baya😂😂
Evet evet en sonunda buldum:) izledim sonunu gördüm çok şükür mutlu son😂
Bnde tiktokta gôrdüm kaç kere izledim. Bende baya araştırdım bulamadım ya. Çocuğun alerjisi vardı dimi ,
Evet evet ama buldum izledim tabi Türkçe seçenek yoktu sonunu merak ediyordum merakımı giderdim mutlu sonla bitiyor :)
Adı neymiş bnde izliyim ya
Elmas kocamin aşkım yazinca çıkıyor fakat izlediğim yerde alt yazı yok yabancı tiktokta izledim
Hahaha instagramda çıkıyor kısa dizi gibi izliyorum benim izlediğimde kiz şirket sahibiyle tek gecelik ilişki yaşıyor hemen hamile kalıyor adam çok zengin kızda onun çalışanı ve 2kizlere hamileydi
Ucuzleri oldu dizinin sonunda buldum izledim :)
Bunlar yabancıların kendi uygulamalarında olan diziler sitelerde bulamazsın bunu uygulamayı indirip ücret ödemem lazım izlemek için
Buldum izledim sonunu merak ediyordum zaten
Fated to love you
Yok o değil galiba buldum izledim sonuna kadar
Bunu bende merak ediyorum reel izlerken kaeşıma çikti maalesef uygulamalar da ücretli ama yıktı olta rainbow skits diye biri var ingilizce olarak paylaşmış bakabilirsin
Buldum izledim :) teşekür ederim
Dizinin adı: Elmas kocamın aşkım
Bende kesit kesit denk gelince izliyorum. Tamamını izlemek isterdim yabancı bi uygulamaya yönlendiriyordu bıraktım
İzledim izledim buldum kesit kesit izleye izleye sonuna kadar geldim sonu mutlu bitiyor 😂 ucuzleri oluyor
1,436,657 soru
23,624,090 cevap
306,969 kullanıcı