+1 oy
381 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,004 puan) tarafından

Oğlum zature bende de başlangıcı var kendisi de biliyor lojmanda yaşıyoruz eşim görevde ev ben herşey perisaniz oğlum vok hasta elektrik gitti saatlerce gelmedi eşim yok regl oldim ayakta durmaya çalışıyorum kendisi de oturmayı çok sever gruba yazdılar bişey lazımsa şöyle ben de fener lazım şarjim bitiyor telefon da fener de çocuk ayakta karanlıkta olmuyor o da kapıya getirdi adımını attı ben dedim istersen başka zaman gel çok hastayız senin oğlun da yeni zature atlatti size bulaşmasın dedim belli ki bozuldu ama bişey demedi sizce ayıp mı ettim gerçekten berbat haldeyiz 

7 Cevaplar

+3 oy
önce (2,418 puan) tarafından

Bozulacak  bir şey yok bence . Kötü niyetle söylememişsin ki. Ben olsam hiç alınmam takılmam. Geçmiş olsun.

önce (1,004 puan) tarafından

Ben olsam zature olan eve bebeğim varsa hele de yeni atlatmissa gitmezdim

-Reklam-
+1 oy
önce (276 puan) tarafından

Zaatüre olduğunuzu bilip adım attıysa sende başka zaman gel dediiysen ayıp olmuş biraz çünkü fener getirmiş hani … ama bilmiyorda söylediysen ayıp olmamış şimdi derdi li hastalarda söylemedi bak benim çocuğumu da hasta etti diyebilir 

Biliyordu ama gerçekten içeri alacak oturacak halin yoktu çocuğa buhar vermeye çalışmaktan yedirmeye çalışmaktan burnunu ilacını hastalığıyla uğraşmaktan kendi hastaligimi yasyaamiyorum oturup karanlıkta çocuğu ihmal edemezdim çocuk hasta aç ilaç yemesi lazım ben otursam o karanlıkta bişey yapamicam çocuk uyursa da herşeyi ihmal olacakti

İkinizde kendi çapınızda haklısınız işte 

Sağol canım 

Oğlu zature olduğunda bende yardımcı oldum buhar makinami verdim başka şekilde de oldum o da sağolsun ama olacak gibi değildi son isteğim komşuyla oturmak olurdu

O da anlayışlıdır bozulmamıştır belki sana öyle gelmiştir . Ben başka zaman gel diyemezdim ama benim de o halde isteyeceğim en son şey bile olamazdı komşuyla oturmak dediğim gibi sende haklısın 

+1 oy
önce (1,978 puan) tarafından

İyi etmişsin ben olsam teşekkür bile ederdim 

Bence de bebeği oğlumla yaşıt yeni zatureden iyileşti 

0 oy
önce (9,811 puan) tarafından

Onun girmek için hamle yapması zaten hata canım takılma iyileşince çagır o gün seni alamadım içeri kusura bakma tekrardan kahveye buyur gel diyebilirsin 

Cagiracaktim yakın zamanda hastalık oldu zaten inşallah iyileselim de o hallederim

0 oy
önce (797 puan) tarafından

Kızım grip oldu iki arkadaşım bi sebepten kapıma geldi ama hasta olduğunu biliyorlardı. Ama ben içeri davet edemiyorum kusura bakmayın salgın var sizede geçmesin dedim. İyileşince gene otururuz dedim. Anlayışla karşıladılar. Senin komşunun haberi varsa içeri girme isteği saçma olmuş. 

Eşim ben oğlum aikecek agur hastayız biliyor zaten dün hastanede resim attım gruba ama daha ilginç olan onun çocuğu da yeni zatureden iyileşti ona şaşırdım ben olsam cesaret edemezdim

önce (797 puan) tarafından

Onun düşünmesi lazım aslında. Bişey olmaz iyileşince çağırırsın sonuçta hastalık var. Bu arada geçmiş olsun. 

Amin çok teşekkür ederim 

0 oy
önce (64 puan) tarafından

En iyisini yapmışsın bize geçen geri zekalı eltim ve çocuklari geldi hepsi hasta sonuç bizde ailecek hastayız insan bu konuda düşünceli olacak hastaysan otur evinde milletin evinde işin ne

Vala hiç dikkat etmiyor kendisi

0 oy
önce (202 puan) tarafından

Ya hasta insan zaten ayakta duracak hali olmuyor insanın öylesine oturmak için adım atmissa yanlış ama belki sana yardım etmek için atmışta olabilir 

Yok inan çok iyi tanıyorum sadece oturtup muhabbet edecekti hatta üstüne kahve yapmam gerekirdi bunlar önemli şeyler değil yapabilirim ama dün hiç yeri değildi tam rezil haldeydim kimsenin beni o halde ne görmesini isterim ne de muhabbet edecek takatim vardı zaten bu sabah acile gittim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 733 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 618 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 781 göst.