+1 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Yarın son duruşma var bitecek herşey ertelenmez dedi avukat bana dua eder misiniz ben kazanmak istiyorum nafaka tazminat çocuğumun velayeti belirlenecek bide ben ilk defa gideceğim inşallah iyi geçer düzgün konuşurum hâkimin karşısında kazanırsam eğer sizce ne kadar tazminat çıkar üstüne hiçbir şey yok bu durumda olup tazminat alan varmı varsa ne kadar

8 Cevaplar

+1 oy
(1,137 puan) tarafından

Allah hayırlısı ile feraha çıkarsın inşallah yavrunuzla bir ömür Saadet içinde yaşarsınız Rabbim iyilerle karşılaştırsın ♥️❣️❤️

-Reklam-
+1 oy
(541 puan) tarafından

Allah hayirlisini nasip etsin canim,bisaninca tazminatta mi isteniyor bilgim yok o yuzden soruyorum

(3,115 puan) tarafından

Nafaka arkadaşın bahsettiği

Bide maddi manevi tazminat davası oluyo 

+1 oy
(464 puan) tarafından

Naptın ,canim son durum ne  

(25 puan) tarafından

Ertelendi 

0 oy
(8,156 puan) tarafından

Adaletli olmak gerekirse sadece çocuğa nafaka verilmeli ve çocuğun okula masraflari tamamen babaya ait olmalı diye düşünüyorum. Eşe nafaka tazminat saçma geliyor bana.

Son durum ne?

(6,087 puan) tarafından

Eş nasıl gecinecek cnm nafaka yoksa alış veriş elektirik doğalgaz faturaları paraları evi kira ise onun parası nafaka verilmeli bence 

(2,060 puan) tarafından

Tazminatın gerekli olduğunu başa gelince anlarsın. 13 yıldır çalışıyorum her şeyden kıstım birikim yaptım. Evlendiğimde bir beyaz telim yoktu 3 doğum yaptım 13 yildir besliyoruz adami yemegi temizligi. En son hesabımda bin TL bile bırakmadan ona verdim mal alırken. Sonuç dava açtım nerde benim hakkım. 1 milyon tazminat istedik bakalım yarısı olsa yine içim soğur. Biriken mallar çalışmayan kadına da 1/2 bölünüyor çalışana da maalesef. Tazminat olmasa hiç bir artim yok 

0 oy
(6,087 puan) tarafından

Eşinin mesleği ne ona göre nafaka veriler  biraz para filan veriler ev araba varmı onun için tazminat alabilirsin

(25 puan) tarafından

Var ama hepsi babasının üzerine 

(6,087 puan) tarafından

O zaman alamazsın hicbirsey cnm nafaka dışında oda az para veirir akıllı sırf birşey vermemek için babasının üzerine yapmis

0 oy
(484 puan) tarafından

Nasıl gecdi duruşma inşallah sen kazandın cnm haber varmı 

(484 puan) tarafından

Neden ertelendi özel bı sebep degilse

(25 puan) tarafından

Karşı taraf nafaka arttırım talebimize itiraz etti ayrıca 4 cü kez pedegog raporu istedi velayet için 

(484 puan) tarafından

Hemen pedegog raporu istediyse hakim kabul etti mi onun istediğini rabbim yardimcin olsun çocuğun kaç yaşinda insallah velayet sende olur 

(25 puan) tarafından

Evet kabul etti 4 e giricek amin inşallah sağ ol 

(484 puan) tarafından

Rica ederm cnm

0 oy
(117 puan) tarafından

Canım ne oldu duruşman bende seninle aynı durumdayım kusur bakma ondan soruyorum bizimde 4. Celsemiz 5. Ayda son duruşma olacak galiba

(25 puan) tarafından

Ertelendi 

0 oy
(5,101 puan) tarafından

Rabbim ferahlık versin inşallah cnm 

(25 puan) tarafından

Amin sağ ol

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 101 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Prens efe (484 puan) tarafından soruldu
0 oy