Oysss maşallah Allah bağışlasın. Aileden gelen sarışınlik varsa değişmez diyebiliyorum. Bizimkide sarışın kumral karışık;)))
Yaa canım aslında yeğenim var sarışın başka da hiç kimse yok annesi olarakta ben kumralım isterdim sarışın bir bebiş olsun😂 4 yaşında kumral buğday tenli bi oğlum var doğduğunda asla saçları böyle değildi ama bu çıkana bende şaşırmadım değil Ege bey bizi şaşırttı 🙊
Değişmez inşallah canm .🙂↕️🙂
İnşallah canım benim
Kayınvalidem de öyle dedi ama keşke değişmese ya 😀zengin bebesi gibi saçları var şimdi ah ah
İşallah değışmez canım ailede sarışın varsa annem sarışın teyzem öyle kızım sarışın oldu koydum resmini benim kızın şuan 7 aylik
Benm eşim de cicukken sarı mis bende hatta bnmkiler siyah saç kas kipek belirgin çekik göz biraz da :)
Oyyyy maşallah bu tatlılıklar ne ya rabbim 💕
Benim eşimin de kardeşimin de sapsarı saçları vardı şuan ikisinşn saçlarda kara 😂 diyeceklerim bu kadar her şey olabilir
Biraz daha koyulasir sadece gozleride renkli mi
Maşallah Allah analı babalı büyütsün cok tatli bi bebege benziyo jnsallah değişmez buda benim mavisim
Sarı kalır gibi.
İnşallah canım
Değişmez canm sanmiyorm benm kızmda sarı saçlı doğdu maşallah şuan 4 yaşında sapsarı saçları bebisinede maşallah göz rengi nedir
Gri gibi canım Allah bağışlasın bebişini sana ❤️
Benim kızmda doğduğunda gri gbiydi sonra büyüdükçe maviye döndü snra yeşile döndü şuan yeşil ilk kızımın ki amin canm tüm evlatlarımızı Rabbim bagslasin bize 🥰
Kız inanki çok değişik bu olaylar
Benim kızım sapsarı doğdu degismedi
Oğlum kapkaraydi saçları kumrala döndü büyüdükçe
Seninkide ne olur bilemiyorum yani 🤣
Degisedebilir ,değişmeye de bilir 😊 anca büyüdükçe belli olur 😅
Çok haklısın bacım bekleyip göreceğiz eninde sonunda büyütecek Rabbim de nasip ederse
Aynen öyle 😊
Daha saçı bile yok ki :) Bu kadar takılmayın sarı kalsa ne kalmasa ne. Ben de sapsarıyım bebeklik fotoğraflarımda 3-4 yaşa kadar ama şu an koyu kumral :)
Yok canım takılmıyorum merak ettim sadece
Kız ben bunları yemem koklarim 2. Yi yaptiracaksiniz bana canım değişebiliyor benim kızım kap karaydi büyüdükçe beyaz tenli kumral saçlı oldu
Bildiriyorum tünelin sonu felaket 😂Allah acılarını göstertmesin ama iki erkek anası olarak zordayım
1,452,505 soru
23,845,609 cevap
319,573 kullanıcı