+2 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (1,015 puan) tarafından

Günaydın kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mi  o sıvı seyi içtikten sonra orda içerde mi beklicez yoksa hastane içine yada dışına cikabiliyomuyuz büyük ihtimalle şekerim yüksek cikicak zaten moralimde bozuk 🥹

6 Cevaplar

+3 oy
(6,107 puan) tarafından

Su saatte gel demişti ben avm ye geçmiştim 

(1,015 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim ❤️ 

-Reklam-
+3 oy
(1,101 puan) tarafından

İçtikten bir saat sonra tekrar kan alınıyor hastaneden çok uzaklaşmamanız öneriliyor fenalaşırsanız falan diye

(1,015 puan) tarafından

Tamam canım yok uzaklasmam zaten ama o kadar saat içerde beklemek sıkar insanı o yüzden merak ettim ❤️

+2 oy
(3,300 puan) tarafından

1 saat sonra gel demişlerdi çıkıp Hastane bahçesinde oturup beklemiştim 

+2 oy
(21,519 puan) tarafından

Açken kan alıyor sonra içiyorsun içtikten bir saat sonra kan veriyorsun sonra bir saat daha geçiyor bir daha kan veriyorsun orda bekle demez bir saat geçince gel diyor 

+1 oy
(4,136 puan) tarafından

Ben bahçeye çıkmıştım bankta otururken dayanamayip kusmustum çok rezil bir durum 😀 bir daha asla yaptırmam 

0 oy
(3,751 puan) tarafından

Şekerden supheleniyorsaniz hastaneden çıkmayın çünkü ben içtikten sonra şekerim yükseldiği için uyuyakalmistim 

(3,751 puan) tarafından

Sizinki bayağı yuksek çıkmış önce diyet yaparak deneyin bende işe yaradı diyetle duzelmezse insülin gerekecek

(1,015 puan) tarafından

Çocuklarım durmadığı için eve geri gelmek zorunda kaldık canım tahlil sonuçlarını gösteremedim O yüzden doktora bir şey olmaz değil mi dikkat edersem ya da insülin kullanırsam ya da her ikisini beraber yaparsam

(3,751 puan) tarafından

Ben diyet yaptım kuzenim insülin kullandi ikimizin bebekleri de sağlıklı önemli olan diyete ya da insüline dikkat etmek. Eğer dikkat etmezsen o zaman sorun olabiliyor 

(1,015 puan) tarafından

Valla nasıl olcak bilmiyorum bakalım canım ya moralim bozuldu ister istemez 🥹

(3,751 puan) tarafından

Hiç üzülmeyin başta bende çok üzülmüştüm çok korkmuştum ama benim için çok hayırlı oldu. Dengeli beslenmeyi öğrendim spor yapma alışkanlığı kazandım hızlı kilo alıyordum yavaşladı toplam 12 kiloyla 41. Haftada dogum yaptım dengeli beslenmeye devam ettim 4 ayda 20 kilo gitti hiçbir eksisi olmadi. Hatta düzgün beslendigim için canım acayip acayip şeyler de cekmiyordu. Siz bugünden diyete baslayin aklinizdaki bütün soruları not alın doktorunuza sorun bir sorunuz olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım o dönem çok üzüldüğüm ivin çok araştırma yapmıştım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 335 göst.
0 oy
34 cevap 874 göst.
0 oy
5 cevap 257 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde VB. (453 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,655 soru

23,847,682 cevap

319,732 kullanıcı