0 oy
86 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından

Ağustos basinda doğum yapacağım hava sıcak oluyor ama bebege ne giydiriliyor bu mevsimde hiç blmiyorum kıyafetlerin altında tayt gbi biseyler giyilir mi yoksa tek tulum yada tek kiyafet yeterli mi deneyimli anneler bizi de bilgilendirebilir mi

9 Cevaplar

0 oy
önce (4,693 puan) tarafından

Bn Aydında yasiyorum burasi agustosta cok sicak ben hep tek takim normal giydirdim birde kundak yapardim ama bisi örtmezdim baska cunku cok sicak oluyor bnde 24 agustosta dogum yapmistim 

önce (44 puan) tarafından

Ağustos 12 gozukuyor ama sezeryan olacağım herhalde agustosun basi olur benimde. Eskisehirde yaşıyorum burası akşamları serin oluyor ama evler sicak oluyor tabi

önce (3,576 puan) tarafından

Aydının neresiiii

önce (4,693 puan) tarafından

@BetusMoms ilçesii 😂😂

Geceleri serin olsada uzerini ortersin cnm yinede 2 kat giydirmek icin sicak bir mevsim

-Reklam-
0 oy
önce (13,102 puan) tarafından

Oğlum 27 agustos doğumlu tek takım giydirdim ince yeri geldi kısa kollu badi giydirdim altına patıkli tek alt üstüne müslin örttüm bazen tek zıbınla durdu. Havaya göre. Evin durumuna göre. Evinin sıcaklıgıda önemli. O zamanki evim hafif serin olurdu. Şimdiki evde olsam klimayla durrudu çocuk kurdesen dökerdi valla. Aşırı güneş alıyo çünkü

önce (44 puan) tarafından

Anladım ben eskisehirde yaşıyorum akşamları serin oluyor genelde 

0 oy
önce (808 puan) tarafından

Tek takım qiydir bence ben eylülde doqurdum tek qiydirdim sorun olmadı bide aqustos daha sıcak 

0 oy
önce (15,144 puan) tarafından

Ağustos ayında havalar çok sıcak oluyor kalın giydirme kesinlikle yarım kollu şort zıbınlar işini görür

0 oy
önce (2,217 puan) tarafından

Haziranda dogum yaptım citcitli üzerine sadece tulum giydirdim yeterli oldu 1. Ayını doldurduktan sonra şortlu tulum giydirdim 

0 oy
önce (2,858 puan) tarafından

Valla canm yasadigin sehre gorede degisiyor bu nesela ben kocaelideyim ama yuksek kesimdeym.temmzda dogan oglumu zibinla gezdirdim ama agustosn ortasndan sonra ince takimlar giydrdjm cunku serinlemeye baslamisti havalar ruzgar falan vardi.yanj bu diger annelere gore degilde yasadigin yer mekan olarak karar verilmesj lazim bazi sehirler cok sicak oluyor eylul ayinda bile yaz sicagi yasanabiliyor.sen sicaklik dercesne gore hareket et cok sicaklardada uzun giydirme yeni doganda olsa iyi olmuyor cocuk rahatz olur isilik olur sonra annesi olarak hem zorlanjr hemde uzulursn canm

0 oy
önce (449 puan) tarafından

Benim doğumum da ağustosta olacak ben genel tek ince takım alacam hatta çoğunu müslin takım almayı düşünüyorum İZmirde yaşıyorum ve çok sıcak 

0 oy
önce (789 puan) tarafından

Asla giydirma icinden bisey benim oglum nisanda dogdu takimini zibinini giydirdim bi ince battaniteye sardim bi de kalin 10 gunluktu ilk banyosunu yapti ertesi gun kalin battaniyeyi attim sadece uykuda orttum 40i ciktiktan sonra ince battaniyeyi eldiveni de cikardim banada ince giydiriyosun diyolardi ama bi tik fazla olunca 3 kez isilik oldu cocuk o da zor bak zaten gazi tuzu bitmiyo bi de o acitiyo kasindiriyo iyice huysuz oluyo cocuk sen normal takimini zibinini giydir eldivenini sapkasini corabini giydir ustune de orta kalınlık hatta cok sicak olursa ince bisey de yeter 

0 oy
önce (1,347 puan) tarafından

Senin giydiğin kıyafetin 1 kat kalınını giydirirsin. Bende Ağustos başında doğum yapıcam inşallah içine body ve ince tulum giydirmeyi düşünüyorum sadece 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 160 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hlmeren (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 373 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde AYSEL48 (8 puan) tarafından soruldu

414,275 soru

12,467,568 cevap