+1 oy
245 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,116 puan) tarafından

Mesela börek poğaça dyer gün patates sandviç kek dyer günüde tost meyve se iceceginu iciuor okdr acaba ne koyablirim kafama göre koyacam yemiyor valaha napim ne koyiyirsunuz

8 Cevaplar

+2 oy
önce (796 puan) tarafından

Bizim burda sabahları küçük pizzalar cikiyo ondan alip beslenmesine koyuyodum mesela pankek yapabilirsin köfte patates koyabilirsin makarna koyabilirsin bizden bunlari istiyorlar 

önce (6,116 puan) tarafından

Makarna koycaam pizza cnm izin vermiyor lar koku yapyormus mesela kıyma sucuk salam yumurta bunlar yasakmış pankek olablir aslnda derin dondurucu ya attıp snra yer dimi isitirim

-Reklam-
+1 oy
önce (14,243 puan) tarafından

pankek

meyve+süt+yoğurt veya kefir

makarna

meyveli yulaf lapası 

Yoğurt dokulmezmi acaba kabinda

önce (14,243 puan) tarafından

koyacağını şeye bağlı. tupperware kaplardan dökülme olmuyor 

+1 oy
önce (7,528 puan) tarafından

Listeyi atayım fikir olur 

image

Senin gunduzmu yoksa oglenmi gdyor yumurta yasak pilav döker kız öğretmen koymamış listeye ekmek arası falan da demiş de kızım yemiyor poğaça kek koydum beğenmiyor galiba yemedi hiç makarna koyarım olmazsa patatesde koyiyrim 

önce (7,528 puan) tarafından

9 dan 2 ye kadar 

Bizimde 12 buçuk 4 40 benim kızımda karnını meyve se icecekle doyuruyor ya 

+1 oy
önce (5 puan) tarafından

Normal zamanlarda kurabiye mini pizza veriyordum son zamanlarda bir arkadaşı hergün peynir ekmek getiriyor oda artık peynir ekmek istiyor

+1 oy
önce (13,071 puan) tarafından

Bizim listemiz var. Mesela açık şekilde tost ekmeğine kaşar sucuk yapıyorum fırında. Makarna. Hamburger yapıyorum. Pankek. Kek. Tost. Soğuk sandviç. Pişi salatalık peynir zeytin. Yeşil mercimek yer benimki mesela yoğurtla koyuyorum serbest günde.Dün simit vardı salatalık zeytin peynir. Listeyide atayım

image

Yok kız devlet. Öğretmen liste yapıyo biz koyuyoruz. Ben çikolata almıyorum mesela eve onun yerine pekmez suruyorum ekmege

Sen ağrilimisin inönu okulu orda vardı ondan sordum szde çok çeşit istyor yaa 

Yok canım istanbuldayım ben. Çok çeşit dediğin ne :) günlğkten mi bahsediyorsun meyve kuruyemiş falan diye mi dedin

Hergun bişey mesela her hfta daha doğrusu bizim öyle değil sabit bir hfta boyunca ne varsa öteki hfta yine aynı 

He anladım her hafta günlerde aynı şeyler var. Ama sıkılırki çocuklarda öyle. 

0 oy
önce (13,519 puan) tarafından

Beslenme listesi verilmedi mi size genelde liste veriyorlar 

İste.yazdiklarim kziim yemiyor ki hiç okuldan çıkar çıkmaz bna cips falan al dyor 

0 oy
önce (4,441 puan) tarafından

Bizim liste var 

pazartesi veli günü pasta yanına tuzlu kurabiye yada poğaça yapıyor sırası gelen veli 

salı günü tost 

Çarşamba krep yada pankek arasına çikolata sürüyorum

Perşembe Makarna 

cuma simit yada poğaça 

Minik pizza yapabilirsin sucuk katmadan kaşar zeytin mısır bunları katabilirsin 

Sigara böreği yapabilirsin 

Evet sucuk kıyma salam yumurta yasak benim hamurlarim da taş gbi oluyor poğaça yapyorum kurabiye gbi:(

0 oy
önce (52,330 puan) tarafından

menü vermediler mi liste vardi bizim sigara böreği kek pogaca kisir gibi

Verdiler yazdıklarım işte yemiyor ya 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 175 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek.06 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 195 göst.
0 oy
5 cevap 138 göst.
23 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde alaaddingmail.com (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
23 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde alaaddingmail.com (30 puan) tarafından soruldu

413,832 soru

12,456,481 cevap

46,498 kullanıcı

Kategoriler

...