+2 oy
196 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,836 puan) tarafından

Merhaba kızlar hayırlı ramazanlar🤗

Başlasın iftar ve sahur menüleriiiii 😍

Sahura ne hazırlamayı düşünüyorsunuz 

Eşim iftarda evde olmuyor  işyerinde oluyor zaten geç geliyor o gelince yer uyuruz sahura ne hazırlasam bilemedim kahvaltılık mi hazırlasam yoksa iftarda kendime yaptığım yemeği mi isitsam ne yemek yapsam  ayy çok heyecanlıyım siz ne yapacaksınız 🤗

7 Cevaplar

+2 oy
önce (691 puan) tarafından

Bu yaşıma geldim sahurda hiç yemek yemedik , hep kahvaltılık,  yumurta haslarim tok tutuyor, yanına Allah ne verdiyse 

önce (2,836 puan) tarafından

Evet haklısınız bizde öyle yaparız ama normalde eşim kaçta gelirse gelsin illa yemek yer işyerinde pek yemez acıkır ondan kararsız kaldım 

-Reklam-
+1 oy
önce (955 puan) tarafından

Hayırlı ramazanlar canim bekarken yemek yerdik genelde sahurda. Evlendikten sonra yumurta haşlama kete dut kavurması o tarz hafif şeyler yiyoruz. 

Biz hep kahvaltılık yiyorduk ama eşim geç gelince biraz kafam karıştı o yemek yap diyor bende yemek ağır olur diye düşündüm bilemedim 

+1 oy
önce (2,277 puan) tarafından

Sahurda en iyi kahvaltılık oluyor haşlanmış yumurta peynir salatalık kaşar bunlar tok tutuyor 

Evet haklısın eşim geç geliyorum yemek yeriz deyince kararsız kaldım bide heyecan işte sormak istedim ☺️ 

+1 oy
önce (2,166 puan) tarafından

Ben yemek.yiyemiyorum ya kahvaltilik hazırlarım bugun milfoy yaparim

Evet bende yemek yiyemiyorum eşim de yemek yeriz diyor galiba ikisini de yapacağım 

+1 oy
önce (52,382 puan) tarafından

biz ramazan yufkasi yaptik onları börek yapiyorum tok tutuyo 

Evet börek iyi oluyor 

+1 oy
önce (1,316 puan) tarafından

Bende çörek yapcam kahvaltılıkla yeriz allahım nasip ederse 

önce (2,746 puan) tarafından

Makarna pilav yap ben köfte yapacağım hamburger çocuklarda var çok yoğun çalışan erkekler için zor kahvaltılık ile benim eşim zorlanıyor çünkü o yüzden pilav makarna börek tost böyle değiştirip yapıyorum ben 

0 oy
önce (7,619 puan) tarafından

Ben su içip yatarım eşime kahvaltılık hazırlıyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
6 cevap 138 göst.
+1 oy
2 cevap 60 göst.
7 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu
+7 oy
44 cevap 698 göst.

414,181 soru

12,464,846 cevap

46,856 kullanıcı

Kategoriler

...