+1 oy
160 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (81 puan) tarafından

Tek taşımın taşı düştü Ben de baget hoşuma gidiyor baget fiyatları ne kadar acaba sadece Tek Taşımı bozdurup baget alabilir miyim altın olandan

6 Cevaplar

0 oy
önce (14,388 puan) tarafından

inşallah pırlanta değildi düşen 

önce (81 puan) tarafından

Yok canım pırlanta değil altın ama taşı pırlanta mı bilmiyorum da taşı evde düştü ama buldum

önce (993 puan) tarafından

Pırlanta olsa bilirdin kız yüz defa derdi kocalar pırlanta yüzük alınca 😂

önce (14,388 puan) tarafından

Pırlanta olsa bence de bu kadar rahat olmazdın 😂😂

Ozaman pırlanta degil bırsey demedıgıne göre 😁

-Reklam-
0 oy
önce (137,793 puan) tarafından

baci onun para eden kismi o dusen tas zaten tas gittiyse geriye kalan kisim pek para etmez degerli olam o dusen tasti gecmis olsun

Yok yok taşı elimde evde duşmustu 

0 oy
önce (1,275 puan) tarafından

Kuyumcu tek taşı etmez cnm pırlanta ise bı 3 tane felan eder 6 7 bin e var baya lüks büyük dersen 10 gibi düşün satış taşsız 3 e felan alırlar yüzüğü 

0 oy
önce (39 puan) tarafından

Ben alali 5 6 ay oldu 5 liraya almistim canım kucuk kibar ve hos duruyor bence boyutuna gore de degisir tabi simdi ne kdr bilmiyorum 

Daha pahali olmuştur bence suan 

0 oy
önce (4,627 puan) tarafından

Eger pirlanta soruyosan tasinin agirligi rengi ve berrakligina gore fiyatlar degisiyo. Ben daha yeni tek tas aldim 0,14 karat f renk VS berraklikta indirimden o da 22bindi. Ama bagetlerde var. 10bine de var 30bine de var. Dedigim gibi kriterlere gore degisiyo. Kriter arttikca fiyatta artiyodu. Bozup  ustune katmadan alamazsin ama. Yani satarken illaki daha dusuk fiyata satiliyo alacagindan.

0 oy
önce (5,177 puan) tarafından

Pırlanta baget almayacaksan hiç alma canım. Normal kuyumcudan alınan bagetlerin taşları çok düşüyor. Birde tektaşın taşı pırlanta değilde çok bi ederi olmaz maalesef

Yok canım pırlanta paket alamam malum durum el vermiyor ama bagetler de çok hoşuma gidiyor

önce (5,177 puan) tarafından

Ne kadar bi bütçen var uyguna pırlanta baget yüzükler de var

Kocam nekadar verirse insafına kalmıs😐

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 319 göst.
0 oy
3 cevap 99 göst.
4 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mifamilia (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
2 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozgul60 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 238 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kedili9 (273 puan) tarafından soruldu

414,176 soru

12,464,669 cevap

46,851 kullanıcı

Kategoriler

...