Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_e70d69221eb5fdca550e8f3cfc84e5ce, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
hiçbir şeyi dert etmeyin-Diğer
+4 oy
290 göst.
önce Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından

maalesef depremden sonra annemin kanser olduğunu öğrendik ve depremi en ağır atlatan annemdi. yemek bile yemeyip ağlardı. teselli edemedik... maddi kayıbımız vardı elhamdülillah can kaybımız yoktu. ama başka şehir başka yaşam ölen komşularımız derken çok yıprattı kendisini. geçende kardeşim bi kaç dersten kalmış onu öğrendi ve çooooook üzüldü koltuk altında yine birşey çıktı korktu dr gitti zona demiş. buda stresten tabii. hiçbir şey kendinizden önemli değil. sağlığın için kendin için çocukların için herşeyi kafana takma. hiçbir şey üzülecek kadar kıymetli değil. yakınımızı kaybetmişizdir hepimiz ama rabbim onun tesellisini nede güzel veriyor ah bir bilebilsek.. anın kıymetini bilin hanımlar hep kendinize destek olun Allaha sığınan bulur yolunu.. 

içimi dökmek istedim anneme olan sinirimi buraya yazmak istedim.. dert etmeyin.. dert etmeyelim.. 

selametle..... 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (14,820 puan) tarafından

Kesinlikle öyle 

Rabbim annene şifalar versin inşallah 🤲 

önce (310 puan) tarafından

Allah razı olsun teşekkür ederim 💕

-Reklam-
+1 oy
önce (1,009 puan) tarafından

Allah şifa versin ben de hep diyorum herşeyden önce sağlık iman versin gerisi hallolur benim oğlum zature ben hastayım eşim hasta görevde onun haline çok üzülüyorum kendime dert ediyorum inşallah bir an önce iyileşir o da anneniz de rabbim şifa versin

inşallah rabbim şifa versin ne tür hastalık olursa olsun zor Allah beterinden korusun diyelim.. 

0 oy
önce (1,370 puan) tarafından

Annenize çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Bazı insanlar bazı olayları daha ağır atlatıyorlar evet. Eğer mümkünse destek alırsa belki biraz iyi gelir. Ya da hava değişimi. Yakın zamanda kanser olan tanıdığım bir kaç ay başka bir şehire gitti kafasını dağıtmak için. Umarım anneniz de bû süreci en kısa zamanda atlatır. 

inşallah çok çok teşekkür ederim. rabbim tüm hastalara şifa versin

0 oy
önce (555 puan) tarafından

Rabb'im şifa versin tez zamanda kurtulur İnşaAllah 

+1

amin ❤

0 oy
önce (3,525 puan) tarafından

Ahh ahh hassas noktamdan vurdun. Benim anacığım da çok sessiz kendi halinde bir kadındı ama çok kafaya takardı. Hep ssusardı. Babasını kaybetti yani dedemi oda yani 70 yaşındaydı ama okadar üzüldü o kadar yıprattı ki kendini ağlaya ağlaya harap etti .zaten o dönem hastaydı annem ama tedavisini oluyordu rahattı yani . Ama üzerine dedemin ölümü olunca bıraktı annem kendini bizi çocuklarıno eşini yeni alıp döşediği evini bile görmedi gözü. Ve hastalık bütün vücudunu kapladı dedemden 6 ay sonra da annem vefat etti ve 37 yaşındaydı 

16 sene oldu ben bekardım ama nezamn yalnız kalsam annesiz olduğumu hissetsem annemi suçlarım neden babanı düşündünde bizleri arkanda bıraktığın yavrularını düşünmedin die 

Tmm ömrü o kadar mış Rabbim okadar ömür yazmış ama doktorlarda dio bunu stres üzüntü hastalıkları artırır die . Bazen BELKİ stres yapmasaudı diyorum sonra Rabbimden geldi deyip töbe ediyorum 😔

öbür dünyada rahat etsin anneniz inşallah. hastalıktan vefat eden şehit hükmündedir diyor alimlerimiz. üzüldüm okurken zaman gidiyor işte dediğiniz gibi. üç günlük ömrümüz var onuda dertle stresle geçirmesek ne güzel

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 644 göst.
0 oy
8 cevap 402 göst.
22 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yeter2323 (77 puan) tarafından soruldu
+13 oy
34 cevap 879 göst.

413,962 soru