+3 oy
177 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,282 puan) tarafından

Kızlar çok afedersiniz kaç aydır kanamam çok azalmış ve taze kan gibide görmüyorum sebebi ne olabilir kaç defa doktora gittim yumurtalıklar temiz gözüküyor yine gidicem doktora ama erken menopoz riski olabilir mi Allah korusun :( 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (2,091 puan) tarafından

Kaç yaşındaydın ki kaç aydır var tam olarak bu durum 

önce (3,282 puan) tarafından

Kız şöyle ben acıdan kıvransamda asla ilaç kullanmam o doktora gitmeden önce 2 gün ağrım kesilmedi ertesi gün mecbur içtim tesadüfen içtiğim zaman doktora gittim ilaçtan dedi yoksa ilaç kullanmam asla adet için

Adet ağrısı için kullanılan ilaçlar da kanamayı azaltabiliyo ben kullandığım da öyle olmuştu benimde şuan eskisi kadar çok almıyorum ilacı 

+1

Bilmiyorum ki ya normal parol kullandım sadece o ay ve 6 ay geçti üstünden hala aynı

Farklı doktora gittiğinde o ne diyecek bakalım düzelir inşallah ya

İnşallah canım teşekkür ederim😘💕

-Reklam-
0 oy
önce (49 puan) tarafından

Canım gereksiz cevap oldu ama 15 gündür benimde adet kanamam var oruç tutuluyormu acaba leke değil buarada

önce (3,007 puan) tarafından

10 gunu gecince tutabilirsin canim

Hanefi isen 10 gün 

Şafii isen 15 gün dolduktan sonra özür sayılırsın oruç namaz vb ibadetlerine devam edebilirsin

önce (49 puan) tarafından

Teşekkür ederim canlarım

💞🌹💞🌹💞

0 oy
önce (16,627 puan) tarafından

Benimde öyle ama kan pis kan bazen olabiliyor demek ki vücut onkadar kanı atıyor 

5 -6 aydır böyle normalde hepsi normaldi o yüzden endişelendim 

0 oy
önce (4,248 puan) tarafından

Yani rahimden dokule pis kan koyu renk olur gayette normal kendi kendini korkutma dönem dönem miktarı azalıp artabilir gün sayısı bile değişebilir.Stres ruh hali öncesinde yapılan işin yoğunluğu vs (ağır işler donemsl temizlikler sonrası miktar artar agri ve sancida artar mesela)Mevsimsel geçişler va dahil bile etmedim.

Kullandığın bir vitamin gunluk olarak fazla tüketmeye başladığın extra besin hersey etkiler korkma erken menopiz riskin olsaydı muayene doktorun birseylerin dikkatini çeker (az yumurta sayısı yaşlı yumurta kalitesiz yumurtaların görüntü olarak fazlalığı gibi) seni gerekli testleri yaptirman için  yönlendirirdi 

Anladım çok teşekkürler canm 

Ama ben 5 -6 aydır böyle o yüzden korktum randevu aldım oda 15 güne anca

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 31 göst.
+1 oy
0 cevap 42 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 962 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde indigo (3,285 puan) tarafından soruldu