+2 oy
243 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (13 puan) tarafından

Kızlar az önce Yolda gelirken , 14  yaşındaki bir erkek çocuk ile bir kız çocuğunun öpüşme dışında dahada ileri gitmesine şahit oldum onları görme sebebim ise gideceğim yolun uzun olması sebebiyle tenha bölgeden geçmemdi , çocukların yanına gittim yaşlarıniz kaç çocuğum dedim ikiside 14 yaşındayiz dedi  , daha sona bana dedilerki teyze bizi rahat bırak  , beni tinlamadilar bile resmen kendilerinden geçmiş gibilerdi bu ergenliğe giren çocuklar niye böyle ya , benimde o yaşta oğlum var bu arada  ... kızlar bu arada şunu da belirtmek istiyorum çocuklara sordum anneniz babanız yaptığınızı bilse size kızar dedim aldığım cvp karşisinda dahada şaşırdım iki çocukta bana annelerimizin haberi var yaşayın herşeyi diyorlar dediklerini söylemiş , hatta bana dedilerki inanmiyosan annelerimizi arayabilirsiniz dediler bu durum karşısında iyice şaşırdım 🤔🤔🤔🤔

6 Cevaplar

+3 oy
önce (14,821 puan) tarafından

Geçen de bizim burada parkta banka oturmuşlar sarılıyorlst birbirlerine iç içe girmişler okuldan çıkan ufak çocuklar bakıyor hep 

Biri imama söyledi galiba cami yakın uyardı kalktılar 

önce (9,559 puan) tarafından

Kiz valla oyle sandım 🙄

önce (13 puan) tarafından

Bide öyle olmuşsa ne komik ama 

Yaşları kaçtı tahminen peki ??

önce (14,821 puan) tarafından

14 15 yaşlarında vardırlar

Anneleri babaları sorumsuz bunlarin

-Reklam-
+1 oy
önce (1,976 puan) tarafından

Rabbim hepimizin evlatlarını korusun kınamak istemiyorum Allah doğru yola iletsin başka da bir söz söylenmez böyle bir durumda 

+1

Amin canim

+1 oy
önce (19,228 puan) tarafından

Yine yeni üye olmuş biri ve yine cinsellik temalı bir post ilginç 

0 oy

Gecenlerde restorana gittik esimle kahve icmeye . Karşı karşıya oturmusuz esimin arkasi tarafa benim onume düşüyor erkek kiz en cok 16 yaşında olurlar. Bildigin sevisiyorlardi. Sok olmustum . Esimin hemen arkasinda esime bakamiyordum direk onlari goruyordum arka fonda cunki. Gitmeme pisman oldum😏

önce (3 puan) tarafından

2sene rusyada yaşadım bende böyle olaya şahit oldum

Həə  bunlarda normaldi😏

Hansı şəhərdəydiz canim.

Orasi Rusya canım orda öyle şeyler olur

önce (3 puan) tarafından

Moskva kiçik qızım orda dünyaya gəldi 2il sonra qayıtdıq 

0 oy
önce (13,382 puan) tarafından

Yapılan araştırmalara göre cinselliğin erken yaşlara düşmesinin en büyük sebepleri ayıp günah diye bastırılması ve ailelerin çocuklarına küçük yaşta cinsel Eğitim vermemeleri ve cinselliğin tabu olarak görülüp sadece erkeklere başarı misyonu olarak yüklenmesidir

Ne öğretmenisin canim

Özel eğitim

Peki kaç yaş grubu öğrencilerin sınıfına giriyorsun 

Ben 3 yıldır doğum iznindeyim cnm hamilelik dahil öncesinde ilk 2 yıl 30 40 yaş üzeri yetişkin sınıfına daha sonrasında ortaöğretim sınıflarına girdim eylülde çok büyük ihtimalle ilköğretime tayinim çikacak çünkü taşındım yer değişikliği talebinde bulundum

Ortaöğretim anladimda , 30-40 yaş üzeri nasıl oluyor onu anlamadım 

Rehabilitasyon +bakımevleri olarak cnm

Anladım pardon 

Estağfurullah cnm

0 oy
önce (3,069 puan) tarafından

Bizde ergen olduk ama ne biliyim bunlar bı başka. Biz kocamla çok yakın arkadaştık 15 yaşında cikmaya başladık utancimiza karşı karşıya gelemedikde 1 sene adamın yüzünü unuttum ben 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 484 göst.
+2 oy
3 cevap 173 göst.
0 oy
7 cevap 280 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu

413,802 soru

12,455,865 cevap

46,477 kullanıcı

Kategoriler