+3 oy
179 göst.
önce Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından

Herkse merhaba 4 yaşında bir oğlum var 2.ye hamileyim buda erkekmis Allah'tan öncelikle sağlıklı olmasini kız olmasını istedik ama erkek nasip etti tekrardan sağlıklı şükür ama çevrem çok zorbaliyor 2 erkek çocuğu çok zor işte kızin olsaydı keşke kız çocukları daha hayırlı erkek çocuğu haylazliktan başka birşey yapmıyor vs diyip duruyor hamileyim zaten insan ekstra hassas çokmu zorlanicam diye düşünmüyor değilim erkek anneleri ses verin 2- 3 erkek annesi olmak nasıl sizler neler soyliceksiniz

12 Cevaplar

+2 oy
önce (1,644 puan) tarafından

Ağzı olan konuşuyor sinir oluyorum şu kendini bilmez insanlara 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,073 puan) tarafından

Bı abla vardı burda yanlış hatırlamıyorsam 4 oğlu vardı en profesyonelimiz o bence en şeffaf yorum ondan gelir 

önce (139 puan) tarafından

Galiba benim o:)

+1 oy
önce (263 puan) tarafından

6 yasinda ve 8 aylik 2 oglum var suan bir zorlugu yok tabi bende kizim olsun istemiştim nasip olmadi ama emin ol bu zamanda kizda erkekte zor çocuk büyütmek zor etrafımda görüyorum kiz annelerini de kizlar cok fena bu zamanda hatta kiz annesi olmak daha zor bence büyüyünce zapt etmek çevreden korumak yollarda görüyosun kizlar çırılçıplak erkeklere meze nerdeyse 

+1 oy
önce (1,385 puan) tarafından

2 oğlum var Allah kolaylık veriyor benmki çok aglak binada adımız çıktı sesi kısıliyo nefes almıyor 2 beni çok zorladı ama güzel evin kucuğu kız erkek hiç fark etmiyo vala hele kucağına al  kız olsa napardk bilmem :D 

+1 oy
önce (1,904 puan) tarafından

Alanda Allâh verende Allâh onada burunlarını sormasınlar agızlarının payını ver kim ne diyorsa erkek olmuş napcaksın cinsiyetini degiştirmek gibi birşey yapabilirmisin sanki cahil cahil konuşuyorlar benimde ilk çocugum erkek şuan 13 yaşında ikincisi yine erkek oldu 11 aylık bir zorluğu yok evlat bu atsan atılmaz satsan satılmaz nasıl yetiştirirsen öyle gider Allâh canlarını sağ etsin gerisi önemsiz

+1 oy
önce (2,170 puan) tarafından

İlk çocuğunuzu bilmiyorum hareketlimi 3,5 yaşında oğlum var asla 2.dusunmuyorum Allah hayırlı ömürlü etsin 35 sene yaşlandım...Allah herkese hayırlı evlat versin...tabi kazara 2. Olursa bilemem Allah hayırlısıni versin kız başka....ama sizde takılmayın yapcak birşey yok Allah öyle uygun görmüş bizim için  kendisi için Allah kendisi için ne uygun görürse hayırlısıysa öyle verirmiş cinsiyeti aslında bizim istememiz yanlış yani... Allah'ım sen benim için en hayırlı olanı veren sensin sen bilirsin dememiz gerekiyor dularimizda.. 

+1 oy
önce (76 puan) tarafından

Bnm ikiz erkek çocuklarım var 4 yaşında çocuk huysuzsa erkek kız ne fark eder kız olanla illa hayırlı mi olacak anlamıyorum kndinilerini kurtarıp doğru yoldan sasmasinlar bu devirde o bile yeter insana rabbim ne verirse hayırlısıni versin bnde hamileyim bı kız dediler bı erkek dediler erkek olursada demek ki bizim için en hayırlısı buymuş deriz lütfen çevre baskısına kurban vermeyin kndinizi zor olmayan ne var ki erkekden beter olan kızlar gördüm 

+1 oy

16 14 11 bide 5 aylık yani 4 erkek evladım var rabbim hepimizin evladını korusun inşallah.evet kız istedim ama nasip işi.Her iş zor aslında evlat yetiştirmekte şöyle evde iyi anlasirlarsa güllük gülüstanlik zor değil ama biri yaramaz biri uysalsa biraz çatışma oluyor. söylede düsün arkadaş oluyolar dışarıya pek ihtiyaç duymuyorlar tabiki zor yafa avantaj tarafları var ama peşpeşe daha rahat oluyor her şekilde bide büyüğün herşeyi küçüğe kalıyor buda var.saglikla alın inşallah kucaginiza

+1 oy

Dışarıya kulak tikamayi dene bakacak olan sensin ve emin ol şuan 10kiz versen küçük oglumu vermem:)rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin 

+1 oy
önce (3,004 puan) tarafından

O onun merhametine vicdanina kalmis artik kiz cocuga ayni erkekte 2 oglum var 3 yas var aralarinda gayet guzel anlasiyolar cok yaramazlar ama cokta guzeller milletin ne dedigine takilma

+1 oy
önce (407 puan) tarafından

Annem okusa bi tarafıyla gülerdi😁.kadıncağız bizim yaramazlığımızdan usanıp yerde bayılmış numarası yapardı 6 kızdık ve yaşlarımız hep yakındı.ama şimdide çok düşkünüz.anneme de bi daha doğur kızlar evlenirse sana kim bakacak bi oğlun olsun dediler yıllarca.en son 40dan sonra bi erkek kardeşimiz oldu.

Yani kız erkek farketmez Allah hayırlı evlat nasip etsin.

0 oy
önce (59 puan) tarafından

Ablamin 3 kızı var bu kezde tüh tüh tüh insalalh oğlun olur diyorlar yani ne takıyorsunuz anlamıyorum bende ikinci erkek çocuğuma hamileyim veren Rabbime bin şükür çok evladın kızı erkeği olmaz hayırlı Salih evlatlar olsun tüm çocuklar yaramazdir zaten çocuk anlasa aadi çocuk olmaz 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 118 göst.
+2 oy
6 cevap 171 göst.
+1 oy
2 cevap 215 göst.
+1 oy
8 cevap 193 göst.

414,010 soru

12,460,859 cevap

46,702 kullanıcı