+4 oy
755 göst.
Diğer kategorisinde (842 puan) tarafından

Kısa anlatmaya çalışıcam. Kocam kafayı yemiş olabilir 🥴

Ben 23 o 35 yaşında. 2 buçuk yaşında kızım 5 aylık oğlum var. Akşam öyle boş yatarken aklıma geldi dedim ki " yaşım falan tutsa yapsalar dinen de doğru olsa tüplerimi bağlatırım." anam buna gitti kıyamet. Ben kendi kendime karar veriyormuşum onu hiç düşünmüyormuşum. O 3.yü de istiyormuş. Ben de olmayacağını vücudumun yıprandığını ve dinlenmem gerektiğini söyledim. Diyor ki çocuklar okula gidince yaparsın evde bakarsın. E ben hiç kendime vakit ayıramicak mıyım. Okula gidince dertleri bitmiyor ki daha da artıyor dedim. Okula gittikleri vakit rahat edersin o zaman rahat rahat bakarsın diyor yine. Hemen olsun demiyorum 3-5 sene sonra diyor. E o zaman elimdekiler okula gidecek yine çocuk olacak hadi sar baştan. Valla önünde açtım her yerimi bak memelerime göbeğime eskisi gibi mi diye 😂 ay fıttırdım ya. İki senede 2 çocuk verdim sana diyorum yok anlamıyor. Hadi çift cinsiyet olsa anlicam. Bi oğlum olsaydı Bi kızım olsaydı dese anlicam yaparım ama ikisinden de var neyine yetmiyor diyorum. Ya birisi ilerde niye kız kardeşim veya erkek kardeşim yok derse diyor. Derlerse desinler anasını satayım tövbe ya 😂 neymiş de ben eşimi yok sayıp kestirip atıyormuşum. Ben asla olmaz deyip karar verdiysem o da verirmiş. Ne yapıcan zorla mı yapıcan dedim. Bakarsın napıcamı dedi. Biz hep şakalaşırdık başkasından yaparsın diye. O da aynısını dedi ama ciddi şekilde. Neymiş aynı hesapmış. Sen beni yok sayıp yapmıyorsan ben de seni yok sayıp yaparım dedi. İyi o zaman hiç bekleme şimdi yap dedim tuttum kolundan kapıya götürdüm. Geçti geri oturdu vitesi  R ye aldı hemen 😂 konu bayağı kavgaya doğru gitti. En son dedim tamam sus şimdi istemiyorum belki ilerde başıma taş düşerse yaparım ama şimdiki aklımla asla yapmam dedim. Konuyu kapattık. Bildiğiniz tımarhane varsa kocamı vericem söyleyin 😂 bayağı kısa oldu yalnız 

14 Cevaplar

+2 oy
(6,613 puan) tarafından

Erkeklerin çoğunun amacı sanki kadınları eve kapatmak için çocuk yapmak.  Dinlenmem lazım deyince tüm gün wvdesin ya lafı

(946 puan) tarafından
+1

Manolya kardeşi olsun bende isterdim ama bende depresyon geçirdim 5 yıl geçti düşününce bile lohusalık korkunç geliyo. Resimler videolar var ruh gibiyim. Ben o günleri tekrar yaşamaya cesaret edemiyorum. Yaşın kaç bilmiyorum ama iyice düşün taşın . Kocalar yardım ederim dese bile çoğu etmiyor. Benim eşim bebek küçükken evden kaçardı çocuk büyüdü şimdi o bize yapıştı. 

(3,495 puan) tarafından

Valla canım benimki evlendigimizden beri kaçar,tamam yardım ediyor Allah razı olsun ondan ama biz anneler çok yoruluyoruz sürekli olarak destek olmaları gerekir.

Ben bugün 2 defa oğlumu parka götürdüm düşün ama çocuğa bakıyorsun sanki hiç ilgilenmemisim gibi.

Vallahi canım büyük te konuşmak istemiyorum ama bilmiyorum ya şu çocuk konusu biraz hassas.

İstemem dersin başına Allah korusun bir şey gelir diye de korkuyorum Allah'ın beni cezalandırmasindan korkuyorum.

1 çocuk bile fazla şuan eşime şuan ki durumundan dolayı,ben çok yoruldum artık.

İlaçlarla ayaktayım daha 25 yaşındayım düşün bebekte 18 aylık.

Seninki şuan kaç yaşında canım keşke eşim de bize yapışsa biraz😬 maşallah diyim canım❤️

Oda yoruluyor ama bir gün destek olup 1 ay kestirmek de olmuyor.

(946 puan) tarafından

Seninki daha küçükmüş benimki 5 yaşında biraz daha büyüsün o zaman eşin daha değişir yaşın daha gençmiş düşünecek zamanın var .ben 33 e girecem 

(3,495 puan) tarafından

Hayırlısı canım❤️

Valla canım inşallah değişir bu sene 3.senemiz olacak ayrılık düşünceleri bile kafamda beliriyor😐

(946 puan) tarafından

Sakin ol geçer bu dönemler zamana ve dinlenmeye ihtiyacın var. 

-Reklam-
+2 oy
(3,634 puan) tarafından

Ben diyorum size kimse peşime düşmüyor herkes kocasını kandirip getirsin belirlediğimiz konuma kaç tane kadınız ellerini kollarını bağlar yakarız cayır cayır aramızda kalır kimse bilmez . Soran olursa başka karıya kaçtı deriz

(842 puan) tarafından

Çok mantıklı 😂

(1,858 puan) tarafından

Adres ver ben getireyim şimdilik kist bahanem var kist gidince ne yapcam kara kara düşünüyorum başımın etşni yicek yine 🤣🤣🤣

(7,464 puan) tarafından

Geçerken benimkinde alın be bacım ha 1 ha 5  😂

(3,634 puan) tarafından

Herkesin günahı da kocasida boynuna bacım elinle getir sen yak o zevk sana ait

+2 oy
(987 puan) tarafından

2. Yi yapalım deyince babası olursam olur diyorum o nasıl olcak diyo bende sus o zaman kapa çeneni diyorum o kadar :) 

+2 oy
(2,222 puan) tarafından

Ay çok güzel açıklayıcı herşey hem güldüm hem okudum:) hakkınızı helal edin...bazen gerçekten adamlar kadının halinden anlamıyor postu derdi olmuş maalesef... kadın istemiyorum dinlenmeye ihtiyacım var diyor adam çocuk yap dinlenirsin öbürleri okula gidicek diyor:)) okula gidince yük sorumluluk gitmişmi oluyor dahada zorlanıyor hayat bilse zaten demez... gerçekten adamların iki beyni çalışmıyor çok dogru

(842 puan) tarafından

Anlamıyor işte bacım ne desem boş. Aha küçük çocukla kaç saattir uğraşıyorum bağırdım çağırdım sinirden. Çocuk istiyorsun gel bak diye valla canım aciz uyumuyor etmiyor. Bi de benden çocuk istiyor

+1 oy
(312 puan) tarafından

Kız şükür et otur ben 4 tane doğurdum nolur 5 olsunlar diye yakama yapıştı bende çocuğu çok seviyorum ama araları çok açık bebek bakmayı unuttuğum yaşta bebeğim oldu zorlanıyorum bazen buradan soruyorum napayım diye 

(842 puan) tarafından

Kız ben bile unutuyorum aha aralarında 2 yaş var. Yok anam ben nasıl yapim. Valla beni görsen 35 var dersin. Bugün fizik tedaviye gittim sen düşün gerisini 😂

(312 puan) tarafından

Büyük kızımla küçük kızım arasında 15 yaş var bacım gerisini sen düşün 

+1 oy
(1,159 puan) tarafından

Benim ablam da kocasını hep ilerde diye diye erteledi belki kocası vazgeçer diye ama malesef 39 yaşına girecek ağustos da eşi istedi ve direnmekten vazgeçti korunmayı bıraktı ileri atma yani sorunlarını halı altına süpürme neyse fikrin o konuda istikrarlı ol ablam pes etti ki en küçük çocuğu 5.sınıfa gidiyo yıllardır erteledi ama pes etti

(842 puan) tarafından

Ben bugünlük erteledim ama konu daha normal şekilde konuşulursa net kararımı söylerim. Valla anlamadım haklı değil miyim istememekle 

(1,159 puan) tarafından

Kesinlikle haklısın benim kızım 15 yaşinda oğlum 3.5 yaşında çocuk diyenlere yaşı isterse 70 olsun otur kendin doğur diyorum Allâh olmayana nâsip etsin çok çocuk olunca ne oluyomuş ha isteyen yapar ama istemeyene de zorlamak saçma 

+1 oy
(197 puan) tarafından

Tabiki siz çok haklısınız ben bile 1 tane doğurdum kendime gram vakit ayıramıyorum. Vücud zaten doğumdan önceki gibi değil baktıkca kendimden tiksiniyorum. Sadece eşinizin demesiyle olacak birşey değil bu. Bide en önemlisi size çok konusunda yardım ediyormu bu kadar çocuk için tutturduğuna göre bakıyordur diye düşünüyorum☺

(842 puan) tarafından

Akşam 6 dan sonra işten geliyor ilgileniyor ama yetmiyor valla. Aha bir hafta kar tatili oldu dünya varmış dedim tüm gün başkasıyla bakmak ne güzel. Bu zamana kadar desteksiz büyüttüm çocuklarımı. O yüzden yıprandım ve dediğin gibi vücut eskisi gibi değil ona da dedim kendimi artık güzel görmek istiyorum diye. Bak diyet yapıyorum sütüm hemen azalıyor. Ama istekliyim olmuyır 

+1 oy
(29,713 puan) tarafından

Yani düşünce önemli kolaymi öyle anne olmak büyütmek doğmak bakmak davulun sesi uzaktan hoş gelir

(842 puan) tarafından

Ben de öyle diyorum o zaman ben de çalışmayayım diyor 

+1 oy
(7,969 puan) tarafından

Aranızda baya da yas farkı var umarım fikrine saygı duyar hadi tek çocuk olsa tamam dersin de iki çocuk hiç az değil ayrıca çocuklar okula gidince evin işi de okula gitmiyor sabah götür akşam al ödev yaptır evin temizliği yemeği noluyor acaba 

(842 puan) tarafından

Umarım duyar. Valla bilemiyorum ilerde ne olur ama şu an için hayır 

(7,969 puan) tarafından

Ben 2 .doğumdan sonra kesinlikle daha istemiyorum Allah olmayana versin falan diyordum şu an kızım 1 yaşında ileride bir tane daha olsun istiyorum belki senin de fikrin değişir :)

+1 oy
(981 puan) tarafından

Senin eşin benim eşim olabilir mi ya. Bu erkekler neden bizim kararlarimiza saygı duymuyorlar ki. Şuan 2.ye hamileyim. Erkek olsaydi duracakmis ama ilki kız olduğu için bu da kız olursa 3.yu de istermiş. Kendin doguracaksan yap dedim. Ya da bitane Suriyeli alalım istediğin kadar doğurt dedim. diye diye gerçek olcak heralde

(842 puan) tarafından

Aynen bence de. Sinir yav bunlar 

+1 oy
(866 puan) tarafından

Bire bir aynı tartışmayı yaşadık desem iki çocuk değil ama bebeğim daha küçükken tutturdu ikinciyi diye ki bana gram yardımı yok( yoğun iş temposundan) kolikti uyku sorunlu bi bebekti bi baktım ciddi tartışıyormuş  neyse ki unuttu bu ara 😂

+1 oy
(1,858 puan) tarafından

Benimkide son 1 senedir tutturdu 3 .cü diye ben istemiyorum bu bünye 3 cüyü kaldırmaz dedim 1 senedir ikna etmeye calısıyo ama hala basaramadı gecenlerde de enfeksiyon için gittim kist oldugunu öğrendim smear sonucunu bekliyoruz  kist varken olması mümkün değilmiş vs dedim kistten kurtulunca nasıl bi bahane bulcam bilmiyorum. 🤣🤣

+1 oy
(669 puan) tarafından

Bende 9 ay karnında sen tasiyip doğuracaksan olur diyorum birde ben ise giderim bu sefer sen bakarsın diyorum :) su sıralar aksam eşim isten geliyor beni sinirli yorgun uykusuz sürekli dert anlatan biri olarak görünce aşkım kızımız olsa güzel olurdu ama  2 tane yeter bize zaten diyor :)) 2 oğlum var 

0 oy
(351 puan) tarafından

Başlığa göre cevap veriyim hangimizin kocası akıllı.d.d.d

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,303 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,275 göst.
13 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,293 soru

23,758,649 cevap

315,341 kullanıcı

...