+2 oy
210 göst.
önce Diğer kategorisinde (387 puan) tarafından

Takıntılı davranışlar yüzünden günlerim berbat geçiyor doktora gittim ilaç yazdı kullanıyorum bakalım Allah inşallah iyi gelir dua edin bana ne olur 

Takıntı saplantılık çok var bende bunlar günlerimi berbat etkiliyor

2 Cevaplar

0 oy
önce (6,518 puan) tarafından

neyi mesela takion gereksiz biseymi ciddi biseymi yani

önce (1,084 puan) tarafından

Bu kişi Ayfer. Hani kocasından 3 yıl önce boşanan ama hala unutamayan. 

kocasi evlenmisti hatta tekrar o mu? ozaman klinik vaka saplantidan takintidsn ziyade 

önce (387 puan) tarafından

NNaNasil yani hastanemi yatmam lazim

canim simdi postlarina bakdim sen farkinda degilmisin durumunun . kafadan kiriksin belliki kusurabakma da yani hastaneye yatmak kotu bisey degilki  kafayi yemek uzeresin gibi postlarin var yani hastanrye yatmak bile kurtarmaz gbi bisey kendini niye bu hale getiriyosunki elin herifi yuzunden . bil birini kafani topla dicem yeni buldugun adama da yazik yani pskljisi bozuk biriyle muhattap olmak adama da yazik tedavi olsana niye uc kurusluk omrumuz var bisa geciriyorsun ki omrunu tedavi olmayi denesen

önce (1,084 puan) tarafından

Evet o canan

Vallaha cnm hastaneye gittim ilaç verdi yatış falan demedi doktor ama ben çok kötüyüm kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi yaptığım bir hareket ya evde babama yada anneme işliyor dışarıda da aynı dert bilmiyorum nasıl böyle oldum neden böyle oldum hiç rahat Bi yaşat yaşayamıyorum 

yazik aslinda da ya biyle pskljide birinin toplum icinde yasiyor olmasi nekadar korkutucu. dusunsene markette komsunun esinle karsilassa kendini sevgilisi zannedio fanntazinkurup kur yapacak. nebilim kapidan cikarken yanlislikla biriyle carpissa o kisinin kur yapdigini sanacak falan . sonra al basina belayi o komsunun yuvasi da yikilir kafasinda kendi kendine oaranoyak gibi biseyler yasayan biri kendi kendine ofkelenip zarar da verebilir ofkelendigi kisye. gidip kendini kapatip bakirkoyde uc bes sene artik nekadar gerekiosa tedavi olup topluma kazandirilsa keske . ulu orta saatli bomba gibi geziyir boyle pskljisi bozuklar oyda tedavi olsalar 

ilac milac fayda etmio beni yatirin de . yat dinlen bikac ay . kafani topla orda arkadas edin aile evinden de uzaklasirain. kendinozgurlugunu kazanmis biri tekrar baba evine baba duzenine donunce de bocalar zaten

-Reklam-
0 oy
önce (100 puan) tarafından

Saplantı Dediğiniz nedir mesela 

önce (100 puan) tarafından

Kendinizi yazarken çok güzel ifade ediyorsunuz sanırım ağır bir yalnızlık ve halislisasyon yaşıyorsunuz. yaşanılan boşanma sonrası tramva ve yalnızlıktan kaynaklı eğer çevre, iş ve arkadaş edinirseniz fark olacaktır bunları yapıp düzelebşlirainşz. Baktınız hala aynı o zaman mutlaka destek alın 

Saolasın içimi rahatlattin inşallah bunların üstesinden gelirim bende D.Deniz 

önce (973 puan) tarafından

Tam anlamadım nasıl sevgilin getirmiş gibi oluyor kiz

kafasinda dusunuyor iste simdi sevgilim bana sunu getirmis olsa bana soyle dese boyle yapsa sununkinussak falan kafada senaryo yazio yasiyor muhtemelen ben oyle anladim.evli bir cirf gorunce su kadinin yerinde ben olsam suraya gderdik bunu yaoardik falan kendi kendine yasiyor hayati ben ole anladim yani 

önce (973 puan) tarafından

Allah allah hastalık o zaman bu tedavi görüyor muymus

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 184 göst.
0 oy
9 cevap 565 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepzeynep (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 517 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 337 göst.

413,793 soru

12,455,635 cevap

46,473 kullanıcı

Kategoriler

...