Kizlar nasıl yapicaksiniz ben sanirim beklicem alarmi kapatiyorum uyku sersemi en iyisi beklemek :) siz nasil yapicaksiniz
6:02 imsak diyo bize hayatta bekleyemem o saate kadar
Bizde de 6.08 bende 4 -4.30 gibi yer yatarim
Ben tutamiycam eşimde sahurunu yapar yarım saat 1 saat kestirip işe gider daha verimli olur
Bizde yer yatarız... gece kalkınca sabah işe gidiyorlar 7 de uyanamazlar. En iyisi yiyip yatmak 🙂
4 de 4.30 da falan yerim bende canım obur turlu alarmi kapatiyorum bes dakka deyip uyuya kaliyorum
4e kadar beklemeyiz biz 1de 2 de yer yatarız canım. Gece kalkması zor oluyor gerçekten
Eee sahura kadar bekledin uyku yok çocuk ne yapacak bütün gün uyur mu şenimle :)
4 e kadar oturuyorum canim ben bazen film izleyip kitap falan okuyordum aliskinim yani beklemeye bekarkende sahuru beklerdim sabah 7.30 da ise giderdim
Bekarken ayrı çocuk yok ev temizliği yemek yapma işi yok :)
Zorlanırsın diye dedim çocuklar da yoruyor insanı :)
Oglen yatiyor benim oglan canim o sira biraz kestirsem yeter :)
Alarm kurarım ben
Çocuktan önce sahuru bekler öyle yatardim. Ama bu sefer alarm kurdum sahur yapar namaz kılar uyurum tabi uyuyabilirsem.
ben 12 gidi su icip yatiyorum esimin tostuni hazirlayip. esimde 1 1 bucuk gibi tostuni makinaya basio son cayiyla yeyip yatio. kalkabilirsek su iciyoruz imsak vaktine kalkamazzssak oyle.
Su içip niyet edip yatıyorum normalde kocama hazırlamak için kalkarım gece
Ben bekliyemem uykum gelir,alarm kuracam
Önceden olsa beklerdım ama imsak çok geç o kadar bekleyemem saatı kurar kalkarız
Normalde yatmadan önce yer sahura kalkmazdjm ama bu sene emziriyorum mecbur alarm kuracağım saat 6ya kadar bekleyemem
Uyku arayan biri değilsen öyle yap canım benm kız uyumuyo zaten eşim uyur hazırlarım yer ytar
Çocuklar erken uyanmıyo olsa beklerdim hem kursta var yarın işimde cok olcak o yuzden beklemicem
5 de bizim imsak 12 1 gibi yer yatarız galiba
1 de 2 haslanmis yumurta bir bardak ayran icip uyurum 6.45 te uyaniyor oğlum kalkamam o kalkmadan alarm sesine dikiliverir
Eşim gelene kadar uyuyana kadar zaten saat 3-4 oluyor sabah erkende çocuk uyanıyor bekleyemem yiyip uyurum
Bu sene sahura kalkmayı düşünmüyorum sadece şu içip yatmak yeterli
Zaten geç yatıyorum
Onun haricinde eskisi gibi deglki bekliyesin sabah 6ya kadar nasıl beklicem oğlan zaten 8de kalkıyor sjs
Erken kalkıp işe giden biri olarak gece uykusu önemli en son kpss çalışırken sahura kadar oturuyordum :) şu an mümkün değil alarmla uyanacağız
Uyanirm büyük ihtimalle eşim sabah 5 te işe gidiyor zaten 4.4bucuk gibi uyanrm bende
Eskiden 2 3 4 gibi kalkiyorduk bekleniyordu. Hayatta beklemem simdi o saate kadar kim bekleyecek. Zaten bebeler uyutmuyacak gündüz
bizde imsak 05:15 uyanik kalamam o kdr alarm kurucan
1,436,750 soru
23,625,245 cevap
307,011 kullanıcı